Bu nasıl hamilelik?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar son adet tarih başlangıcım 17 mayıs. 1 hafta önce hamile oldugumu ogrendim. 1 hafta önce 237,6 çıktı tahlilde .

Benim hiç belirtim yok ya.
Her gün ishal halim var. Ne aş eriyorum ne midem bulanıyor ne halsizim.
Bir kac gün önce oldu 2 gün falan sürekli uyuma . Oda geçti.

Ben nasıl hamileyim Allah aşkına.
Çok mu sabirsizim ya. Ne zaman kese görünecek ne zaman kalp atışı duyulacak bilmiyorum.
Hamile olduğum aklıma bile gelmiyor.

Şimdi ben normal miyim yaaaaa:KK47::KK70:

İnternetten araştırsaydınız

Gayet normal 5 haftalık hamilelikte belirti olmaması
6. Hafta da net olarak görürsünüz

Herhamilelik anı olmuyorki bende miğde bulantısı var halsizlik var mesela herkezde farfklı farfklı olabiliyor ne güzel işte rahatca geçir hamileliğini :D eşinede miğden felan bulanıyor gibi yap nazını çeksin birşeyler isteyip dur :D

Normalsin zaten belirti bulantı daha sonra başlar daha ne istiyorsun dua et mide bulantısı yaşama insanlar kendi eşinin kokusuna bile tahammül edemiyor kalp atışı için en çok 3 hafta var belki iki hafta sonra duyarsın sen normal olmaya devam et bence en güzeli

Herhamilelik anı olmuyorki bende miğde bulantısı var halsizlik var mesela herkezde farfklı farfklı olabiliyor ne güzel işte rahatca geçir hamileliğini :KK70: eşinede miğden felan bulanıyor gibi yap nazını çeksin birşeyler isteyip dur :KK70:
Ben de midem bulmasın istiyorum çünkü simdiden 3 kilo aldim.
Öyle mi yapiyim kiz. Yaparsam daha mi çok onemser

Ben de midem bulmasın istiyorum çünkü simdiden 3 kilo aldim.
Öyle mi yapiyim kiz. Yaparsam daha mi çok onemser
Bulanmasın valla dün sabah 5 de kalktım uyuyamadım düşün :D

Dün benimki bayramlık aldı bana bana düşün :D karpuzcunun önünden geçiyorduk ay karpuzlar iyice olunca tatlı olanından al ilerde yiyelim dedim , beni eve bıraktı bi koşu karpuz alıp gelmiş deli adamm bide yemiyor o senin hepsini ye birşey istersen yine alayım diyor :D

daha cok erken hatta iyi bir hamilelik gecirirsen kusma bulanti bile cok az olue as erme durumu bende hala yok yani normalde canim birsey gorup isterdi ayni hic durduk yere aklima birseyler gelmiyor

Normalsin zaten belirti bulantı daha sonra başlar daha ne istiyorsun dua et mide bulantısı yaşama insanlar kendi eşinin kokusuna bile tahammül edemiyor kalp atışı için en çok 3 hafta var belki iki hafta sonra duyarsın sen normal olmaya devam et bence en güzeli
Valla kilo almayım diye.
Afedersin nöküz gibi yiyorum ya.

Bulanmasın valla dün sabah 5 de kalktım uyuyamadım düşün :KK70:

Dün benimki bayramlık aldı bana bana düşün :KK70: karpuzcunun önünden geçiyorduk ay karpuzlar iyice olunca tatlı olanından al ilerde yiyelim dedim , beni eve bıraktı bi koşu karpuz alıp gelmiş deli adamm bide yemiyor o senin hepsini ye birşey istersen yine alayım diyor :KK70:
Benimki o kadar düşünceli değil ya. Ya i al deyince alıyor. Gerçi ilk öğrendiği gün meyve falan doldurup gelmiş sağolsun.
Yine de kilo almayım diye . Almayim ya. Gece falan kalkip makarna yapıp yiyorum

Ne biliyim yavrum troid de var bende. Havyan gibi oldum ya. Ben de görünce şok oldum
Şuan bebek sadece senin vücudunun deposundan kullanıyor biraz dikkat et yumurtani sütünü cevizini folk asitini tamamdır ayol bu bebeğin 7 8 ayı var o zamanlar daha çok yersin ilk olduğundan böylesin bence ama bilinçli yap beslenmeni sonra ödemlerle aşırı kiloyla uğraşma birde yapı meselesi demekki sen çok kilo alanlardansin

daha cok erken hatta iyi bir hamilelik gecirirsen kusma bulanti bile cok az olue as erme durumu bende hala yok yani normalde canim birsey gorup isterdi ayni hic durduk yere aklima birseyler gelmiyor
Işte benim zihniyet midem bulanirsa yiyemem kilo veririm inşallah. Zaten azicik kiloluyum. Bende aş ermiyorum.
Hayır sorun ne biliyor musun. Unutuyorum hamile oldugumu o derece

Arkadaşlar son adet tarih başlangıcım 17 mayıs. 1 hafta önce hamile oldugumu ogrendim. 1 hafta önce 237,6 çıktı tahlilde .

Benim hiç belirtim yok ya.
Her gün ishal halim var. Ne aş eriyorum ne midem bulanıyor ne halsizim.
Bir kac gün önce oldu 2 gün falan sürekli uyuma . Oda geçti.

Ben nasıl hamileyim Allah aşkına.
Çok mu sabirsizim ya. Ne zaman kese görünecek ne zaman kalp atışı duyulacak bilmiyorum.
Hamile olduğum aklıma bile gelmiyor.

Şimdi ben normal miyim yaaaaa:KK47::KK70:

Ben ilk hamileliğimde 1 gün kustum sadece o günde gebe olduğumu öğrendim. Bidaha ne kusma ne bişey yaşadım. Sadece karnım büyüyordu çokta güzel geçirmiştim. Bi 5. Aydı zeytin aşermiştim o kadar.

Işte benim zihniyet midem bulanirsa yiyemem kilo veririm inşallah. Zaten azicik kiloluyum. Bende aş ermiyorum.
Hayır sorun ne biliyor musun. Unutuyorum hamile oldugumu o derece
ama cok erken daha unutman normal ben hareketleri hissedikce dedim tamam hamileyim:) troid icin ilac kullaniyorsun dimi

Şuan bebek sadece senin vücudunun deposundan kullanıyor biraz dikkat et yumurtani sütünü cevizini folk asitini tamamdır ayol bu bebeğin 7 8 ayı var o zamanlar daha çok yersin ilk olduğundan böylesin bence ama bilinçli yap beslenmeni sonra ödemlerle aşırı kiloyla uğraşma birde yapı meselesi demekki sen çok kilo alanlardansin
Bak düşüncem ne biliyor musun.
Tek belirtim adet gecikti. Ve bir hafta önce 237,6 cikti tahlil.
Şimdi hiç belirtim olmayinca acaba değil miyim diyor insan

Back
X