Bu nasıl huydur ya ?

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
Ya ben anlamiyorum bir insan bir insandan nasil bu kadar rahat esyalarini ister. Hadi istedin isin bitince geri versene kardeşim. Sorun yengem ayni evde yaşıyoruz ilk evlendiğinde aynı bedenlerdeydik sürekli elbiselerimi istemeler habersiz almalar falan sesimi çıkarmadım abimin hatrina. Bu huyundan vazgeçsin diye bikac sefer istedim ondan ama yok vazgecmedi bende daha fazla kendime yakıştıramadım istemedim bir daha. Şuan elbise konusunu atlattik çünkü kilo aldı o kapalı ben açık aynı tarz giyinmiyoruz isin sevindirici yanı bu :) ama bitmiyor derdi 3 aydan beri aradığım gunes kremim ondaymis ya insan bi soyler dimi ya da isin bitince geri koyarsin dimi üstelik benden habersiz almış bende bugun sordum gunes kremimi gördün mu diye evet lazımdı aldim benim odamda dedi ama sorarken ben utandim ya kivrana kivrana sordum dedim yenge biliyosun gunes kremleri 60 tl civarı param yok benimki lazim oluyor dedim yok o kadar degil kardesim 40 a aldi neyse seninkini veriym dedi ve bidaha bahsetmedi bile yani anlamiyorum verene kadar başının etini mi yememi bekliyor bende öğrenciyim masraflarim olmasa bi krem için uğraşmam gider alirim ama durum ortada milletteki bu rahatlik beni öldürüyor kisacasi. Ne yapacagimi da bilmiyorum.

Sakin ol görümce :KK70:. Olur oyle seyler bidaha olursa açıkça söyle . Yada odanı kilitle.

O ne kadar rahatsa sen de bi o kadar kasıyorsun.
Kasma bu kadar, kabullen geç bence. Bu tarz huylar öyle uyarmayla konuşmsyla falan değişmez genelde. Her seferinde iste, sor, aynı evdesin zaten. Kasma yani, git geri al.

Sakin ol görümce :KK70:. Olur oyle seyler bidaha olursa açıkça söyle . Yada odanı kilitle.
Niyetim gorumcelik yapmak değil normalde aramız iyidir severim de kendisini ama ben cok utanıyorum isterken kendiliginden gelip verse daha iyi olmaz mi ustelik konu sadece bir krem değil esyalarimin çeyreği ondadir herhalde.

O ne kadar rahatsa sen de bi o kadar kasıyorsun.
Kasma bu kadar, kabullen geç bence. Bu tarz huylar öyle uyarmayla konuşmsyla falan değişmez genelde. Her seferinde iste, sor, aynı evdesin zaten. Kasma yani, git geri al.
Öyle yapmak zorundayım.baska yolu yok gibi.

Yeriniz de olsam oda kilitlemek gibi bir eylemde bulunmazdım..

Bu kaçıncı olmuş çünkü..

Herkesin içerisinde, benden almış olduğun eşyaları geri verebilirsin diye rica et..
Herkesin içinde dersen belki utanır, bir daha yapmaz..

Ondan varmış seninkini mi almış seninkini geri vereyim demiş ya. Bence kabullenmek zorunda değilsin, herkesin bir kişisel yaşam alanı var odana girip dolabını açması bile hoş değil. Bence kibarca uyar. ben olsam öyle yapardım.

Ya bu seferde diyecek ne kadar fesat bi kız. Ne bileyim ortasını bul bence.

Yeriniz de olsam oda kilitlemek gibi bir eylemde bulunmazdım..

Bu kaçıncı olmuş çünkü..

Herkesin içerisinde, benden almış olduğun eşyaları geri verebilirsin diye rica et..
Herkesin içinde dersen belki utanır, bir daha yapmaz..
Sabretmeye çalışıyorum hani rezil etmeye calisiyor gibi olmasin ya da esyalarim cok degerliymis gibi gozukmuyum diye cunku daha once bi akrabamiz yengeme oyle biri olduğumu soylemis. Ben sabahlari erken cikiyorum oda gec kalkıyor acaba sabah erken kalkip uyandirsam istesem biraz caydirici olur mu ki. ( buda sacma geldi )

Yengenin hiç kasmaması olduğu gibi kendini ortaya koyması ve kızkardeşlere yaraşır didişmeleriniz çok hoş doğrusu.
Ailenizi benimsemiş, bir parçanız olmuş işte ne güzel. Paylaşım iyidir. :KK68:

Sen neden çekiniyorsun ki senin olanı istemek için!? Bırak sen iste o utansın, o alsın sen her defasında iste, hatta öyle yap ki ortam içinde iste, bak bir daha alabiliyormu..Laf ederse de kaç kez dedim ama yenge dersin..Bunun gibiler ancak bundan anlar..

Ondan varmış seninkini mi almış seninkini geri vereyim demiş ya. Bence kabullenmek zorunda değilsin, herkesin bir kişisel yaşam alanı var odana girip dolabını açması bile hoş değil. Bence kibarca uyar. ben olsam öyle yapardım.
Benim kremimdi habersiz almis ben sorunca yeni söylüyor kendisinde olduğunu. Herkesin kendi düzeni var ben onun odasina girmeye bile cekiniyorum.

Sabretmeye çalışıyorum hani rezil etmeye calisiyor gibi olmasin ya da esyalarim cok degerliymis gibi gozukmuyum diye cunku daha once bi akrabamiz yengeme oyle biri olduğumu soylemis. Ben sabahlari erken cikiyorum oda gec kalkıyor acaba sabah erken kalkip uyandirsam istesem biraz caydirici olur mu ki. ( buda sacma geldi )

Neden rezil etmeye çalışıyor gibi olsun ki..

Akşam yemekte bir araya gelmiyor musunuz ? Oturun sofraya..
Kardeşlerine , işte falanca arkadaşımın doğum günü var.
Ne giysem ki gibilerinden konu açın..

Onda olan kıyafete gelene kadar , sanki kafanızda kombinleri kıyafetleri ayırıp ,eleme yapıyormuş gibi görünün..

Sonra ya , yengecim benim şu kıyafetim sendeydi galiba. Verebilir misin de..
Anlar belki..

Ay birde para muhabbeti yapmış yok o kadar değil bu kadar diye rahatlığa bak 150 liralık olanda var 30 olanda. ben kıyafetlerimin başkası taraından giyinmesinden hiç hoşlanmam ya :63:

Benim kremimdi habersiz almis ben sorunca yeni söylüyor kendisinde olduğunu. Herkesin kendi düzeni var ben onun odasina girmeye bile cekiniyorum.

İşte canım onun senin odana girmesi bile hata ben çok rahatsız olurum orası senin odan. Tek mi kalıyorsun odada?

Yengenin hiç kasmaması olduğu gibi kendini ortaya koyması ve kızkardeşlere yaraşır didişmeleriniz çok hoş doğrusu.
Ailenizi benimsemiş, bir parçanız olmuş işte ne güzel. Paylaşım iyidir. :KK68:
Ya tamam birseyi istese işi bitince geri verse valla bisey demicem ama habersiz aliyor ustelik geri odama da bırakmıyor .sıkıntı orda. üstelik abla kardes degiliz ki ayni odayi da kullanmiyoruz lazim olunca pat diye yatak odasina giremem ki.

Odam varla yok arası kardeslerimin dolaplari da benim odamda olunca kilitleyemiyorum.

kendi dolabınada kilit taktırabilirsin. dolabı kerdeşlerinle kullanıyorsan. kendine ufak kilitli bir çekmece al. özel eşyalarını orda sakla. yeni aldığın badi olur.güneş kremi olur.makyaj malzemelerin olur...

X