- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
Ya ben anlamiyorum bir insan bir insandan nasil bu kadar rahat esyalarini ister. Hadi istedin isin bitince geri versene kardeşim. Sorun yengem ayni evde yaşıyoruz ilk evlendiğinde aynı bedenlerdeydik sürekli elbiselerimi istemeler habersiz almalar falan sesimi çıkarmadım abimin hatrina. Bu huyundan vazgeçsin diye bikac sefer istedim ondan ama yok vazgecmedi bende daha fazla kendime yakıştıramadım istemedim bir daha. Şuan elbise konusunu atlattik çünkü kilo aldı o kapalı ben açık aynı tarz giyinmiyoruz isin sevindirici yanı bu :) ama bitmiyor derdi 3 aydan beri aradığım gunes kremim ondaymis ya insan bi soyler dimi ya da isin bitince geri koyarsin dimi üstelik benden habersiz almış bende bugun sordum gunes kremimi gördün mu diye evet lazımdı aldim benim odamda dedi ama sorarken ben utandim ya kivrana kivrana sordum dedim yenge biliyosun gunes kremleri 60 tl civarı param yok benimki lazim oluyor dedim yok o kadar degil kardesim 40 a aldi neyse seninkini veriym dedi ve bidaha bahsetmedi bile yani anlamiyorum verene kadar başının etini mi yememi bekliyor bende öğrenciyim masraflarim olmasa bi krem için uğraşmam gider alirim ama durum ortada milletteki bu rahatlik beni öldürüyor kisacasi. Ne yapacagimi da bilmiyorum.