- Konu Sahibi KahveGozlum
-
Aslında filtreleme programları olduğunu duymuştum. Böyle sitelere bilgisayarınızdan ulaşmanızı engelleyecek programlar:26:
Bi araştırın isterseniz ve mutlaka yükletin pc'ye. Yani göz göre göre evinde yapmasın bariAyıptır.
nereye girdiğini sizin görebileceğinizidemi tahmin edemiyor.çocuklarının yüzlerine nasıl bakıyorlar anlamadım.büyüklerde böyle yaparsa nasıl çocuğuna iyi bir örnek olur.
Bu dünyanın çivisi çıkmış diye boşuna dememisler demek ki.. canım ayni babadan bende de var üstelik benim ki direk aldattı. Resti çekmelisin. Al karsina acik açık herseyi bildigini,gordugunu, saf olmadigini soyle. Belki biraz utanir, kendine çeki düzen verir. Malesef değişmiyor ama..Allah yardımcın olsun oyle iyi anliyorum ki. Insani genc yasinxa evlilikten, erkeklerden sogutuyorlsr. Ustelik bunu canın kanın bildigin baban yapiyor. Ben ne kavgalar ettim erkek arkadaşımla babam yüzünden. Yeni yeni asiyorim daha. Bu izler hep kalacak. Allah ıslah etsin ne diyim. .
babanız muhtemelen antropoz döneminde...
gizlilik diye bir program var
sitelerin isimlerini girin denetim masasındanda kaldırın sonra programı bir daha giremez
google da engellemeniz lazım ordan ulaşır her yere
Diğer arkadaşın konu başlıpı gibi bende babamdan nefret ediyorummmmmmm. Her erkek böyledir ama benım babam olmasın ya. her akşam işten geldiğinde benı bilgisayardan kalkrıdıyo oyun oynuycam diye sonra abuk subuk sitelere giriyo kadın kız demeden açık sacık resmlere bakıyo bilgisayardan anlamadıgı için bütün geçmiş (iğrençlikleri) kalıyo. Allah aşkına yardım edin nasıl engelleyebilirm. bilgsayrmdan iğrenıyorum artk o kalktıkdan sonra silmeden dokunamıyorım allahım sabır versin su bile vermek gelmıyo artık ona içimden. ya ben evdeyken nasıl yapar bunları onun yüzünden erkeklere tırnagım kadar güvenmıyorum babam cekınmeden bunları yapıyosa baskaları ne yapmaz cıldrcam ya :S
ben olsam program falan hemen kurmam once ozellıkle konusma ortamı yarat lafın gelısı soyluyormus gıbı pc de ne yapılsahepsınmkaydettıgını anlastır ama ıyı anlastır hatta karsında farklı bırıylemı konusurken baban varken hem ıcıne bı kur duser belkı eger yok anlamıyo baktın ozaman kur program sımdı sen ulasmasını engellersen kendınden hıc supelenmeyecek bu bılgısayara ne oldu dıyecek
Canım yaşını öğrenmemin bir sakıncası var mı? Ben babanla konuş dedim ama tabii yaş faktörüde çok önemli.. Belki başka bir çözüm üretebiliriz..
ne günlere kaldık allahımbi arkadaşımın da dayısı yapıyomuş bu dediğini hem de kızcağızın bilgisayarında... Eğer küçük kardeşin varsa ona öğüt verir gibi şöyle yapabilirsin babanın da duyabileceği şekilde :
virüs bulaşmış galiba kötü kötü sitelerin adresleri kaydolmuş bilgisayarıma, en iyisi güvenlik programı yükleyeyim falan dersen çekinir belki tekrarlamaya :26:
dipnot : ben arkadaşlara katılmıyorum yaa insan nasıl der ki babasına girdiğin pis siteleri biliyorum diyeama şu dediğim belki işe yarar, demekte fayda var...
Filtreleme programı indir.Bi de pc ni odanda tutma madem.Salona falan koy.Pc ye otursa da tek kalamasın.Masa üstüyse tabii :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?