• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl iğrençliktir ya :S

Aslında filtreleme programları olduğunu duymuştum. Böyle sitelere bilgisayarınızdan ulaşmanızı engelleyecek programlar:26:
Bi araştırın isterseniz ve mutlaka yükletin pc'ye. Yani göz göre göre evinde yapmasın bari:31:Ayıptır.

Son düzenleme:
Aslında filtreleme programları olduğunu duymuştum. Böyle sitelere bilgisayarınızdan ulaşmanızı engelleyecek programlar:26:
Bi araştırın isterseniz ve mutlaka yükletin pc'ye. Yani göz göre göre evinde yapmasın bari:31:Ayıptır.

Teşekkür ederim cevabınız için. biraz araştırıp mutlaka inidiricem o programları. ama daha 1 saat öcne yediği haltlar facebook üzerindendi evde kimse olmadıgı zaman diğer sitelerle işi oluyo sanırım faceyi engelleyemem :47:

nereye girdiğini sizin görebileceğinizidemi tahmin edemiyor.çocuklarının yüzlerine nasıl bakıyorlar anlamadım.büyüklerde böyle yaparsa nasıl çocuğuna iyi bir örnek olur.

Bu dünyanın çivisi çıkmış diye boşuna dememisler demek ki.. canım ayni babadan bende de var üstelik benim ki direk aldattı. Resti çekmelisin. Al karsina acik açık herseyi bildigini,gordugunu, saf olmadigini soyle. Belki biraz utanir, kendine çeki düzen verir. Malesef değişmiyor ama..Allah yardımcın olsun oyle iyi anliyorum ki. Insani genc yasinxa evlilikten, erkeklerden sogutuyorlsr. Ustelik bunu canın kanın bildigin baban yapiyor. Ben ne kavgalar ettim erkek arkadaşımla babam yüzünden. Yeni yeni asiyorim daha. Bu izler hep kalacak. Allah ıslah etsin ne diyim. .

babanız muhtemelen antropoz döneminde...

gizlilik diye bir program var
sitelerin isimlerini girin denetim masasındanda kaldırın sonra programı bir daha giremez
google da engellemeniz lazım ordan ulaşır her yere

nereye girdiğini sizin görebileceğinizidemi tahmin edemiyor.çocuklarının yüzlerine nasıl bakıyorlar anlamadım.büyüklerde böyle yaparsa nasıl çocuğuna iyi bir örnek olur.

Bilmiyorum keşke azcık tahmin edebilse..

Bu dünyanın çivisi çıkmış diye boşuna dememisler demek ki.. canım ayni babadan bende de var üstelik benim ki direk aldattı. Resti çekmelisin. Al karsina acik açık herseyi bildigini,gordugunu, saf olmadigini soyle. Belki biraz utanir, kendine çeki düzen verir. Malesef değişmiyor ama..Allah yardımcın olsun oyle iyi anliyorum ki. Insani genc yasinxa evlilikten, erkeklerden sogutuyorlsr. Ustelik bunu canın kanın bildigin baban yapiyor. Ben ne kavgalar ettim erkek arkadaşımla babam yüzünden. Yeni yeni asiyorim daha. Bu izler hep kalacak. Allah ıslah etsin ne diyim. .

Sırf onun bu davranısları sayesınde ilişkim bitti canım ne alaka dersin belki ama hergün bunları babamda görünce karsımdakınede güvenım kalmadı güven olmayıncada bilirsin neler oldgunu :43: Geçenlerde virüs gelmiş pcde o vardı baya bi bağırdım abuk subuk sitelerden geliyo bunlar girmem etmem nerden geliyo diye hiçbişy demedi belkı yapmaz dedm ama yine yapıyo yapıcagını. Babamla konusamam anneme anlatsam çok üzülür onuda yapamam Allahım sen bu insanlara akıl ver

babanız muhtemelen antropoz döneminde...
gizlilik diye bir program var
sitelerin isimlerini girin denetim masasındanda kaldırın sonra programı bir daha giremez
google da engellemeniz lazım ordan ulaşır her yere

Ah keşke o dönemini içinde yaşasa...
Teşekkür ederim canım o programada bakıcam.

ben olsam program falan hemen kurmam once ozellıkle konusma ortamı yarat lafın gelısı soyluyormus gıbı pc de ne yapılsahepsınmkaydettıgını anlastır ama ıyı anlastır hatta karsında farklı bırıylemı konusurken baban varken hem ıcıne bı kur duser belkı eger yok anlamıyo baktın ozaman kur program sımdı sen ulasmasını engellersen kendınden hıc supelenmeyecek bu bılgısayara ne oldu dıyecek

Canım yaşını öğrenmemin bir sakıncası var mı? Ben babanla konuş dedim ama tabii yaş faktörüde çok önemli.. Belki başka bir çözüm üretebiliriz..

ne günlere kaldık allahım :19: bi arkadaşımın da dayısı yapıyomuş bu dediğini hem de kızcağızın bilgisayarında... Eğer küçük kardeşin varsa ona öğüt verir gibi şöyle yapabilirsin babanın da duyabileceği şekilde :
virüs bulaşmış galiba kötü kötü sitelerin adresleri kaydolmuş bilgisayarıma, en iyisi güvenlik programı yükleyeyim falan dersen çekinir belki tekrarlamaya :26:
dipnot : ben arkadaşlara katılmıyorum yaa insan nasıl der ki babasına girdiğin pis siteleri biliyorum diye :15: ama şu dediğim belki işe yarar, demekte fayda var...

bence guvenlik koyun giremesin
gelir bu bilgisayarda sorunmu var derse
"pis kotu ahlaksiz seyler cikiyordu virus bulasti bende koruma programi koydum" dersin
o zaman utanir yaptigindan
direk soylemen daha iyi olur gerci

Diğer arkadaşın konu başlıpı gibi bende babamdan nefret ediyorummmmmmm. Her erkek böyledir ama benım babam olmasın ya. her akşam işten geldiğinde benı bilgisayardan kalkrıdıyo oyun oynuycam diye sonra abuk subuk sitelere giriyo kadın kız demeden açık sacık resmlere bakıyo bilgisayardan anlamadıgı için bütün geçmiş (iğrençlikleri) kalıyo. Allah aşkına yardım edin nasıl engelleyebilirm. bilgsayrmdan iğrenıyorum artk o kalktıkdan sonra silmeden dokunamıyorım allahım sabır versin su bile vermek gelmıyo artık ona içimden. ya ben evdeyken nasıl yapar bunları onun yüzünden erkeklere tırnagım kadar güvenmıyorum babam cekınmeden bunları yapıyosa baskaları ne yapmaz cıldrcam ya :S

Filtreleme programı indir.Bi de pc ni odanda tutma madem.Salona falan koy.Pc ye otursa da tek kalamasın.Masa üstüyse tabii :S

ben olsam program falan hemen kurmam once ozellıkle konusma ortamı yarat lafın gelısı soyluyormus gıbı pc de ne yapılsahepsınmkaydettıgını anlastır ama ıyı anlastır hatta karsında farklı bırıylemı konusurken baban varken hem ıcıne bı kur duser belkı eger yok anlamıyo baktın ozaman kur program sımdı sen ulasmasını engellersen kendınden hıc supelenmeyecek bu bılgısayara ne oldu dıyecek

Konusma bi imkanım yokkı yapamam ama günlerdir pcde zaten sorun var kaç kere dedim nasıl bulasır bu vrüsler hepsi aptal saptal sitelerden geliyo diye çağır bilgisayarcı yaptır dıo ya :47:

Canım yaşını öğrenmemin bir sakıncası var mı? Ben babanla konuş dedim ama tabii yaş faktörüde çok önemli.. Belki başka bir çözüm üretebiliriz..

19 Yaşındayım ve bunları babamla konusma gibi bi cesaretim yok:50:

ne günlere kaldık allahım :19: bi arkadaşımın da dayısı yapıyomuş bu dediğini hem de kızcağızın bilgisayarında... Eğer küçük kardeşin varsa ona öğüt verir gibi şöyle yapabilirsin babanın da duyabileceği şekilde :
virüs bulaşmış galiba kötü kötü sitelerin adresleri kaydolmuş bilgisayarıma, en iyisi güvenlik programı yükleyeyim falan dersen çekinir belki tekrarlamaya :26:
dipnot : ben arkadaşlara katılmıyorum yaa insan nasıl der ki babasına girdiğin pis siteleri biliyorum diye :15: ama şu dediğim belki işe yarar, demekte fayda var...

Bütün erkeklerden nefret ediyorum eminim Çoğu böyle iğrenç varlıklardır. Küçük kardeşim yok canım ama yinede diyorum nerden geliyo bu virüsler anlamıyorum diye onun yanında söylenıyorum ama duymuyo bile :@
Katılıyorum arkadasım konusmam zaten bide bilen eden var ttntn aile koruması var pclere onlar ücretsz mı ve bunu babamın haberı olmadan yapabılırmym

Filtreleme programı indir.Bi de pc ni odanda tutma madem.Salona falan koy.Pc ye otursa da tek kalamasın.Masa üstüyse tabii :S

masa üstü canım ama salonda malesf koyucak yerımız yok :S daha 15 dk önce yine yapmısya bide utanmadan yüzüme bakıyo bi kaşık suda boğasım var artık ya bide ben babama cok düşkündüm yaptıklarını görünce allahım sabır versın

Ben olsam suratına tükürür senin gibi adama bir daha baba demem derdim.Belki çok ağır ama yemin ederim yapardım.Bu nasıl bir şeydir ya okurken midem bulandı.Kendi babamı hayal ettim.Yüzüne bile bakmazdım bir daha bana kızım deme derdim.Hele annem bilmiyorsa annem de anlatırdım.Boşanacaksa da boşansın.Babasız büyümek böyle babayla büyümekten iyidir.

Son düzenleme:
ee bu kızcağız zaten büyümüş, daha ne babasız büyümesi...
annesine gelecek olursak, haberi yoktur bu sitelere baktığından ama
adamın mayasından haberi vardır muhakkak.. kendi malını biliyodur..
ee 20 sene boşamadığına göre bu saatten sonra boşanacak değildir..
kısaca alan razı satan razı..
tek olan konu sahibine oluyor burda, erkeklere güvenini kaybediyor :19:

aslında böyle şeyler internet aboneliği olan yerlerden engellenebiliyo mesela okullardada öyle çocukların o müstehcen sitelere girmesi engelleniyo bence bunu bi araştır belki faydası olur iğrenç Aslında benim babamda tv deki öyle kanalları izlermiş gece yarısı kalkıp abim görmüş kaç def Allahtan annemle ayrıldılarda o pis suratını bi daha görmek zorunda kalmadım

Back
X