• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl ikiyüzlülük bu nasıl kıskançlık?

Hannah McKay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
934
17
68
merhaba arkadaşlar bugün beni çok şaşırtan bişey oldu en yakın arkadaım dostum sandığım kişi bizim uzatma sınıfından bi çocukla beni ve sevgilimi yerden yere vurmuşlar özellikle de arkadaşım sevgilimi hiç gözü tutmamış uyuz oluyormuş ben ne zaman saflıktan kurtulup da gözümü açacakmışım da onun bana göre olmadığını görecekmişim falan falan
hadi diyelim ki şimdiki sevgilim onun bahsettiği gibi biri olsun bu kız bundan önceki sevgilimi de hiç sevmezdi çocuk beni çok seviyordu emindim bana bence seni sevmiyor ilk günden anladım deyip durdu
ya ne garip insanlar ya var mı sizin de çevrenizde bu tip kişiler varsa nasıl davranıyorsunuz/davranıyordunuz?

Araya mesafe koy biraz yani her sirrini verme!!!

ve eger diyorsan degeri var ama aslinda bu arkadasin benim icin o zaman acikca sor,nicin neyi iyi degilmis erkek arkadasinin.

diyelim ki erkek arkadaşını beğenmedi, kötü bir yönünü gördü, işitti; gelip sana uygun bir dille söylemeliydi ,sonuçta en yakın arkadaş,dost bu..gidip orda burda laf etmemeliydi arkandan..çok yanlış..
bence herşeyini paylaşma..mesafe koy aranıza..

Bence açıkça konuş, senin, benim ve sevgilim hakkında bu denli kötü konusmanın sebebi nedir diye!

Ve sonra görüşme, konusma..

Madem daha önceki sevgilin için aynı seyleri söylüyordu, problem kendisinde.

Araya mesafe koy biraz yani her sirrini verme!!!

ve eger diyorsan degeri var ama aslinda bu arkadasin benim icin o zaman acikca sor,nicin neyi iyi degilmis erkek arkadasinin.

işin garip tarafı da erkek arkadaşım bana açılmadan önce bakardı falan anlardık yani hoşlandığını kız bana ay ne şanslısın çok hoş çocuk derdi tanıştılar erkek arkadaşım hiç soğuk durmadı benden çok onunla konuştu hatta çekinmesin diye
sanırım bizi rahat bırakmıyormuş sevgilim oturup özel bişey konuşamıyormuşuz arkadaşımla ben sevgilimle çok ilgilenip omnu ihmal ediyormuşum v.s.
bi gün 5 6 kişi masada oturuyoruz erkek arkadaşım da geldi masaya oturdu oturanlar ortak arkadaşlarımız zaten arkadaşım masadan hemen kalktı noluyo dedim ya işim var yurtta falan dedi
bugün de uzatmadaki arkadaşa o gün imdevilin sevgilisi geldi ondan kalktım yanlış anlama hiç sevmiyorum o çocuğu uyuz oluyorum falan demiş uzatmadaki çocuk da bi tip zaten selam vermiyo pat geliyo oturuyo bu ilişki en çok bir ay sürer bak falan diye atıp tutmuş :47:

zaten o kadar soğudum ki bunları öğrenince istemesem bile ki istiyorum mesafe koyacağım
onun erkek arkadaşıyla sorunları olduğunda hep yanındaydım çocuk bildiğimiz abaza ama bi gün de ne başkasına dedim ne de ona sadece uzak dur seviyeli ol diye uyardım ama onun yaptığı ne anlam veremiyorum kıskançlık sanırım başka bişey gelmiyor aklıma

zaten o kadar soğudum ki bunları öğrenince istemesem bile ki istiyorum mesafe koyacağım
onun erkek arkadaşıyla sorunları olduğunda hep yanındaydım çocuk bildiğimiz abaza ama bi gün de ne başkasına dedim ne de ona sadece uzak dur seviyeli ol diye uyardım ama onun yaptığı ne anlam veremiyorum kıskançlık sanırım başka bişey gelmiyor aklıma

Sen bosver kendini bil yeter.
hayatta malesef cok insan var insanin kötülügünü isteyebileck ama sen kendini bilirsin ancak,karsindaki yüzüne gülüp vurabilir.

Sen bosver kendini bil yeter.
hayatta malesef cok insan var insanin kötülügünü isteyebileck ama sen kendini bilirsin ancak,karsindaki yüzüne gülüp vurabilir.
aynen de öyle yüzüme gülüp vurdu
komik ama bu iki arkadaş da dedikodudan nefret ederler öyleydi güya :)
bu arada bu dedikoducuların biri kız diğeri ERKEK:53:

aynen de öyle yüzüme gülüp vurdu
komik ama bu iki arkadaş da dedikodudan nefret ederler öyleydi güya :)
bu arada bu dedikoducuların biri kız diğeri ERKEK:53:

Bazen erkekler kadindan beter yapabiliyor dedikodu.

Malesef cikar iliskisi cok:19:
eger bu kiz gercekten seni kiskaniyorsa ve derecesi vahim ise dedigim gibi mesafe en iyisi.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş Çevresi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

merhaba arkadaşlar bugün beni çok şaşırtan bişey oldu en yakın arkadaım dostum sandığım kişi bizim uzatma sınıfından bi çocukla beni ve sevgilimi yerden yere vurmuşlar özellikle de arkadaşım sevgilimi hiç gözü tutmamış uyuz oluyormuş ben ne zaman saflıktan kurtulup da gözümü açacakmışım da onun bana göre olmadığını görecekmişim falan falan
hadi diyelim ki şimdiki sevgilim onun bahsettiği gibi biri olsun bu kız bundan önceki sevgilimi de hiç sevmezdi çocuk beni çok seviyordu emindim bana bence seni sevmiyor ilk günden anladım deyip durdu
ya ne garip insanlar ya var mı sizin de çevrenizde bu tip kişiler varsa nasıl davranıyorsunuz/davranıyordunuz?

Bunları size kim anlattı?

malesef nedense en yakin kiz arkada$lar birbirlerinin sevgilisini kiskaniyor, neden ben en sevdigim en yakin arkada$imin sevgilisini kiskanayim aralarini bozayimki degilmi, arkada$imin mutlulugu benimde mutlullugum...benimde ba$ima geldi yillar önce, biri beni seviyormu$ bende farkediyordum ama bana sevdigini söylememi$ti, ama en yakin arkada$ima demi$ki ben ona açilacagim onunla konu$acagim, yani itiraf edicekmi$ fakat benim arkada$im sakin açilma çok kizar demi$, ne alaka anlamadim oda inanmi$ ve açilmadi bana, bunuda bana o arkada$im 1 yil sonra (belki daha fazla) söyledi böyle böyle oldu diye, i$ i$ten geçmi$ti adami hiç görmüyordum bile, arkada$imada bir$ey demedim, gelip geçti i$te..malesef oluyor böyle $eyler..

sınıftan bi arkadaş söyledi. ben hiç yanına gitmedim sınavdan sonra bu da sınıfta yine dedikodumu yapmış. tuhaf biri ya artık hiç alakam kalmadı onunla tek kelime konuşmam da üzüldüğüm nokta nasıl bu karaktersizliğini görememişim dürüst bir insan sanmışım. bana hep sende hiç kıskançlık yok bu huyunu çok seviyorum derdi ama onun içi kıskançlıkla doluymuş.
neyse allah gönlüne göre versin o pislik dolu gönlüne göre...

Ben İlişkim Hakkımda Kimseye Arkamdan Yorum Yapması İçin Taviz Vermedim..
Hiç Karşılaşmadım Öylesine İnsanlarla..

Sende Hiç Takma Böyle Şeyleri Kafana..
İt Ürür Kervan Yürür.. :34:

malesef nedense en yakin kiz arkada$lar birbirlerinin sevgilisini kiskaniyor, neden ben en sevdigim en yakin arkada$imin sevgilisini kiskanayim aralarini bozayimki degilmi, arkada$imin mutlulugu benimde mutlullugum...benimde ba$ima geldi yillar önce, biri beni seviyormu$ bende farkediyordum ama bana sevdigini söylememi$ti, ama en yakin arkada$ima demi$ki ben ona açilacagim onunla konu$acagim, yani itiraf edicekmi$ fakat benim arkada$im sakin açilma çok kizar demi$, ne alaka anlamadim oda inanmi$ ve açilmadi bana, bunuda bana o arkada$im 1 yil sonra (belki daha fazla) söyledi böyle böyle oldu diye, i$ i$ten geçmi$ti adami hiç görmüyordum bile, arkada$imada bir$ey demedim, gelip geçti i$te..malesef oluyor böyle $eyler..

böyle insanlar kimsenin mutluluğunu istemiyor umarım onlar da mutlu olmaz. gerçi olamazlar içlerindeki kötülük kemirir onları. halbuki insanın içi geniş olmalı başkasının mutluluğunu kıskanmamalı. bunlar kendine hayatı felaketleştiriyor işte. ben karşımdaki için iyi şeyler isterken onların içi fesat dolu oluyor yazık ya .

Back
X