Bu nasil insanlik

Ay canim benim allah beterinden korusun. Sinirini cok iyi anliyorum rabbim basina versinde anlasin ya. Baska bisi demiyoru!

insanlik coktan ölmüş iyi ki ciddi bir sey olmamis esinize gecmis olsun ama tabii ki boyle deyip birakmak olmaz mutlaka oralarda goren birivardir camda yolda hatta belki adam oralarda yasiodur birakmayin pesini

insanlik coktan ölmüş iyi ki ciddi bir sey olmamis esinize gecmis olsun ama tabii ki boyle deyip birakmak olmaz mutlaka oralarda goren birivardir camda yolda hatta belki adam oralarda yasiodur birakmayin pesini
Aynen ben zaten pesini birakmaktan yana degilim birazdan kazanin oldugu tarafa kendim gidip bakicam. hemgelen giden hemde kucuk bebegim oldugu icin gidemedim 2 gundur .

Benim eşim de motor kullanırken bir araba ters yöne giriyor ve eşime çarpıp savuruyor ama umru değil kaçıp gidiyor. Sizin yine insanlar yardım etmiş benim eşim orda 1 saat baygın yatmış da bir Allah’ın kulu ne oldu dememiş. Allah korumuş yani. Bu olay yaklaşık 10 yıl önce olmuş.
İnsanlar çok pis oldular. Aynıları başlarına gelmesi lazım ki anlasınlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Benim eşim de motor kullanırken bir araba ters yöne giriyor ve eşime çarpıp savuruyor ama umru değil kaçıp gidiyor. Sizin yine insanlar yardım etmiş benim eşim orda 1 saat baygın yatmış da bir Allah’ın kulu ne oldu dememiş. Allah korumuş yani. Bu olay yaklaşık 10 yıl önce olmuş.
İnsanlar çok pis oldular. Aynıları başlarına gelmesi lazım ki anlasınlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Kimsenin yaptigi yanina kalmaz Allaha havale ediyorum..

Back
X