• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insanlık ?.....

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
İyi akşamlar arkadaslar basıma gelen kötü bir olayı sizinle paylaşmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
Önceki konumda basıma gelenleri anlatmıstım.Ben nişanlıydım yaklasık 2 sene önce bitti ayrıldık.Ama eski nişanlım beni hep aradı,barısmak istedi.Sonraları barısmayı düşündüm..En sonda bana çok ciddi oldugunu evlenmek istedigini söyledi.
Bende tam kabul edecekken bir şey duydum..
Bu insan,belki insan bile denmez en yakın arkadasının karısıyla bir ilişki yasamıs.
Ben bunlardan şüpelenmiştim ama hiç konduramadım,paranoya yapıyorum kesin ben dedim ama degilmiş.
Kadın bunla çok samimi biz ayrıldık hala bunlar çok samimiydi.Ben bu durumu hep görüyordum.
Sonradan aralarında kesin bir şey olduguna kanaat getirdim.
Bir ara bu kadınla aramızda bir tartısma çıktı.Onu bir daha arama sorma dedi.Bende nedenini anlamadım sordum ısrar ettim,açıkladı megersem aralarında yıllardır bir ilişki varmıs.

Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin.Bu kadının söylediklerini eşine anlatıyım mı ??..
Beni kandırdılar.Çok acı çektirdiler..Sizce artık kocasınında ögrenme vakti gelmedimi ?
Benim vicdanım kabul etmiyor.Açıklamak istiyorum ama tereddütte kaldım.
Lütfen yardım edin.
Ha birde kadının söylediklerini sindiremiyorum..Ben onun için her şeye razıyım.onla yasadıklarım çok güzeldi hiç bir şeye degişmem dedi.Bana bu lafları söyledi açık açık yaa....

Soylememelisin....
Keser döner sap döner
Gün olur devran döner. ..

Yuh artık be, arsızlıkta bir yere kadar
İspatlayabilecek durumdaysan hiç durma haberdar et eşini
Ama öyle bir yapki kimden geldi bilemesinler
Delilin yoksa delil topla öyle yap
Kısasa kısas:51:

Son düzenleme:
son yıllarda kadınlarda bi potansiyel artışı mı var bana mı öye geldi.özellikle evli yada nişanlı adamlar revaçta sanki.bazı erkeler zaten midesiz onlar için bir kadının bekar ya da evli olması fark etmiyor!

söylesen sana inanacak mı kocası? hiç sanmam.hep birlikte iftira diyecekler.o yüzden boşuna bu işlere girme derim.biliyorum vicdani olarak rahatsız oluyosun ama söyleme.

Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki iğrenç bi insanla evlenmekten kıl payı kurtulmuşsunuz.. :50: Bırakın ne halleri varsa görsünler. Siz kurtulduğunuza şükredin. Zaten eşi bu gidişle yakalar onları :34:

ben olsam söylerim ama hemen değil, aradan vakit geçmesini beklerim
benim olduğumu belli etmem, karda yürüyüp izini belli etmeme hesabı

Tabiki inkar edecek kabul etmeyecektir.Böyle biri zeytinyağı gibi üste çıkar hemen.Muhtemelen kabul etmeyecekler size yuva yıkan damgası vurabilecekler.Eski nişanlınızı tarihin tozlu raflarına dökün,kadınla da muhabbette bulunmayın..Kadının eşinin farketmesi en doğru olan.Sadece bekleyebilirsiniz bunu da.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şimdi senin aklına gelen hepimizin onayladığı kadının kocasına bu durumu anlatmak.
Peki kadının aklına gelmiyor mu?Bu kız benim eşime söyler mi diye?

Yuh artık be, arsızlıkta bir yere kadar
İspatlayabilecek durumdaysan hiç durma haberdar et eşini
Ama öyle bir yapki kimden geldi bilemesinler
Delilin yoksa delil topla öyle yap
Kısasa kısas:51:

Aynen senin gibi düşünüyorum canım,tesekkür ederim yorumun için.
Evet delilim var,mesajları.
Ama nasıl yapıcamda benden bilmiyecekler o var.
Bir fikrin var mı ?...

Eğer ispatlayamıyorsan hiç bulaşma suç senin üstüne kalır sonra.

Şimdi anladım sanırım.Kadın sizin varlığınızdan rahatsız.
Peki şimdi ilişkileri devam ediyor mu?
Siz eski nişanlınıza dönmeyi düşünüyormusunuz?

Hayır ben ona dönmeyi asla düşünmem.
Tek istedigim her haltı yiyip,keyiflerine bakmamaları.
Birde o adama da yazık,vicdanım kabul etmiyor.

Son düzenleme:
Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki iğrenç bi insanla evlenmekten kıl payı kurtulmuşsunuz.. :50: Bırakın ne halleri varsa görsünler. Siz kurtulduğunuza şükredin. Zaten eşi bu gidişle yakalar onları :34:

Ama kadının dedigine göre bir kaç yıldır varmıs ilişkileri ..bu zamana kadar yakalamamıssa bundan sonra hiç yakalamaz bence.
Çünkü kadın çok uyanık biri.

pes yani arkadaşının eşine göz koy suan yazamıyorum okadar kötü sözler söylemek istiyorum ki

bence ispatınız varsa söyleyin adamında bilmeye hakkı var.adama acıdım
biri eşi diğeri arkadaşı

Back
X