• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insanlık ?.....

benim kocam en samimi arkadaşımla ilişki yaşıyor olsa bilmek isterdim.

kadının kocasının açısından çok korkunç bi durum...

ne pisliklermiş be

için rahat etmiyorsa gerçekten de kendini huzursuz hissediyorsan bunu onun bilmesini öğrenmesini sağla bence kendin gidip söyleme birşeyler düşün hani bir dost... tarzında

Bende ihanete uğradığımı bilmek isterdim
Bilipte saklayanı da affetmezdim
İnsanlar aman sebeb olmayım diye susuyor genelde
Zina suç olmaktan çıkmayacaktı ki şöyle ağız tadıyla polislerle bastıracaktın bu pislikleri:51:

şekerım bence sen kendıne bıle ıtırAF edemıyosun ama asıl nişanlından ıntıkam almak ıstıyosun

ınan bu haksızlığa susmak degıl her doğru her yerde soylenmez dıe bısıy var

ben boşver onları bekle ve sadece seyret derım sana :ssz::ssz::ssz:

seyret kkı bı kaç yıl sora o kadın nısanlının çocuunu dourunca rezılliği gör.....

Öyle canım hem intikam almak hemde adamın daha fazla kandırılmasını engellemek için söylemek istiyorum.
Çünkü ikimizide kandırdılar.Biz nişanlıyken dahi varmıs aralarında ilişki.
Ah canım çok güzel söyledin,öyle bir olay olursa tam hak ettiklerini bulurlar ama kim anlıcak ki çocuk ondan.

Kızlar lütfen yardımcı olun..
Bir fikir söyleyin lütfen

cnm bence şu anda sağlıklı düşünecek durumda değilsin, şaşkın ve üzgünsün. senin yerinde olsaydım kadınla da eski nişanlımla da alakamı keser, geçtikleri sokaktan dahi geçmezdim. sen eşine söylesen ne olacak ki, anlattığına göre kadın şeytan gibi, ona da bi kılıf uydurur. Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz, bakarsın kendi ağızlarıyla itiraf ederler bi gün. bence bi süre bekle hiçbir şey yapmadan. zaten sende mantıklı olanın bu olduğunu göreceksin. gerçekten zor bi durum ama verilmiş sadakan varmış ki böyle bi adamla evlenmedin.

cnm bence şu anda sağlıklı düşünecek durumda değilsin, şaşkın ve üzgünsün. senin yerinde olsaydım kadınla da eski nişanlımla da alakamı keser, geçtikleri sokaktan dahi geçmezdim. sen eşine söylesen ne olacak ki, anlattığına göre kadın şeytan gibi, ona da bi kılıf uydurur. Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz, bakarsın kendi ağızlarıyla itiraf ederler bi gün. bence bi süre bekle hiçbir şey yapmadan. zaten sende mantıklı olanın bu olduğunu göreceksin. gerçekten zor bi durum ama verilmiş sadakan varmış ki böyle bi adamla evlenmedin.

Evet canım çok şükür bütün gercekleri gördüm.
Dogru diyorsun kadın bildigin şeytan,bir kılıf uydurur.Bu yüzden çekiniyorum zaten.
Biara böyle bir durumu sezip,kocasına açıklamaya karar verdim ama sustum yine,kendiliginden ortaya çıkar dedim ama çıkmadı işte,hep sürdü kimsede fark etmedi.
Şİmdide susarsam yine kimse bilmezse bunlarda keyiflerine bakarsa diye düşünüyorum.
Bunu kaldıramam.

Kadının bu kadar rahat olmasının sebebi ne olabilir ki?
Korkmuyor mu kocasının kulağına gitmesinden, yakalanmaktan...
Bu en mühim detay..

Bu sebeple ben olsam söylemezdim sanıyorum.
öyle iğrenç ilişkiler var ki...
Belki kocası herşeyden haberdardır...
Olmaz olmaz demeyin...
Siz suçlu oluverirsiniz....

Yoksa sürekli evine girip çıkan bir adamla karısının arasında yıllardır süren bir ilişki olduğunu anlamayacak kadar saftrik bir erkek mi?
Sanmıyorum...

Öyle canım hem intikam almak hemde adamın daha fazla kandırılmasını engellemek için söylemek istiyorum.
Çünkü ikimizide kandırdılar.Biz nişanlıyken dahi varmıs aralarında ilişki.
Ah canım çok güzel söyledin,öyle bir olay olursa tam hak ettiklerini bulurlar ama kim anlıcak ki çocuk ondan.
bı haber cıkmıstı canım kadın kocayı yolluomus ıse sevgılıyı eve alıyomu neyse bu hamıle kalmış ikizlere

çocuklar doğmuş buyumuşş çocukların bırı babaya benzıo ama öburu ne anaya ne babaya benzıo adam

işkillenmiş dna testı yaptırmış ortaya cıktı megersem yumurtaların bırını koca birini sevgılı dollemış

bırak mahalleyı tum turkıye ögrendı bu durumu sen Allah a bırak kendını sakın bole pis seylerden

onların hatalarına ortak olma O en ıyı şekılde cozecektır olayıı sen ne yaparsan yap O nda ıyı rezıl

edemezsın :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım çok şükür bütün gercekleri gördüm.
Dogru diyorsun kadın bildigin şeytan,bir kılıf uydurur.Bu yüzden çekiniyorum zaten.
Biara böyle bir durumu sezip,kocasına açıklamaya karar verdim ama sustum yine,kendiliginden ortaya çıkar dedim ama çıkmadı işte,hep sürdü kimsede fark etmedi.
Şİmdide susarsam yine kimse bilmezse bunlarda keyiflerine bakarsa diye düşünüyorum.
Bunu kaldıramam.

Cnm sen Allaha havale et, öyle de bi çıkacak ki ortaya şaşırıp kalacaksın, sana sadece olanları keyifle izlemek kalacak. sen sıkma canını...benim tanıdığım bi kadın vardı öyle en az 3 erkekle ilişkisini biliyodum, kocası saf bi adam. kadın sinsi sinsi yürüttü işini yıllarca ama sonunda bi yakalandı ki ne yakalanma. haa saf kocası affetti ilişkileri evlilikleri aynen devam ama herkes de duydu kimlerle neler yaptığını, işinden de oldu.

Kadının bu kadar rahat olmasının sebebi ne olabilir ki?
Korkmuyor mu kocasının kulağına gitmesinden, yakalanmaktan...
Bu en mühim detay..

Bu sebeple ben olsam söylemezdim sanıyorum.
öyle iğrenç ilişkiler var ki...
Belki kocası herşeyden haberdardır...
Olmaz olmaz demeyin...
Siz suçlu oluverirsiniz....

Yoksa sürekli evine girip çıkan bir adamla karısının arasında yıllardır süren bir ilişki olduğunu anlamayacak kadar saftrik bir erkek mi?
Sanmıyorum...

evet okadar saf degildir tabiki ama çok güveniyor.
ne biliyim en yakını olarak,dostu olarak görüyor.bu yüzden hiç şüphelenmiyor.
hani insan nasıl kendi kardesinden böyle şey beklemez oda öyle bişey.

şimdi sen bu durumu kocasına hissettirmelisin adam süphelenip kendisi bulmalı yazık ona gerçekten.ama direk sen bunu adama söylersen kadın kendini savunmaya geçicek seni haksız duruma düşürmeye çalışıcak ara bozan bozmaya calısan konumda olucaksın.adamın karısından süphelenip takip etmesi ögrenmesi lazım bu nasıl olcak bilmiyorum bence sen direkt söyleme.

Bence söyleme.karışma hiç.bırak kendi pisliklerinde bogulsunlar.hem bana göre kocasının da haberi vardır.sen o kadar suphelenmissin.o kadar konuşan olmuştur eşimi cakmayacak.öyleleri varmış.eşini paylaşmayı seven.tövbe tövbe. Bana da evli biri musallat olmuştu zamanında.bende eşine söylemeyi düşündüm.vazgeçtim.yeni sayfalar açtım.o da bulur elbet belasını.sen boşver güzelim.

Cnm sen Allaha havale et, öyle de bi çıkacak ki ortaya şaşırıp kalacaksın, sana sadece olanları keyifle izlemek kalacak. sen sıkma canını...benim tanıdığım bi kadın vardı öyle en az 3 erkekle ilişkisini biliyodum, kocası saf bi adam. kadın sinsi sinsi yürüttü işini yıllarca ama sonunda bi yakalandı ki ne yakalanma. haa saf kocası affetti ilişkileri evlilikleri aynen devam ama herkes de duydu kimlerle neler yaptığını, işinden de oldu.

Birgün ortaya çıkacagını,herkese rezil olacaklarını bilsem gercekten oturup izlerdim canım.
Ama bu pislikleri yanlarına kalır diye korkuyorum.
Benim canımıda çok yaktılar çünkü.
Yüzüme baka baka yalan söylediler.
Biz kardesiz,dostuz dediler.

şimdi sen bu durumu kocasına hissettirmelisin adam süphelenip kendisi bulmalı yazık ona gerçekten.ama direk sen bunu adama söylersen kadın kendini savunmaya geçicek seni haksız duruma düşürmeye çalışıcak ara bozan bozmaya calısan konumda olucaksın.adamın karısından süphelenip takip etmesi ögrenmesi lazım bu nasıl olcak bilmiyorum bence sen direkt söyleme.

evet mantıklı ama keske bunu nasıl yapacamıda bilsem

Bence söyleme.karışma hiç.bırak kendi pisliklerinde bogulsunlar.hem bana göre kocasının da haberi vardır.sen o kadar suphelenmissin.o kadar konuşan olmuştur eşimi cakmayacak.öyleleri varmış.eşini paylaşmayı seven.tövbe tövbe. Bana da evli biri musallat olmuştu zamanında.bende eşine söylemeyi düşündüm.vazgeçtim.yeni sayfalar açtım.o da bulur elbet belasını.sen boşver güzelim.

Öyle insanlarda mı var gercekten ya.
Off çok igrenç olmus artık insanlar,aklım ermiyor .

Birgün ortaya çıkacagını,herkese rezil olacaklarını bilsem gercekten oturup izlerdim canım.
Ama bu pislikleri yanlarına kalır diye korkuyorum.
Benim canımıda çok yaktılar çünkü.
Yüzüme baka baka yalan söylediler.
Biz kardesiz,dostuz dediler.

sence senin ahını bu kadar almışken Allah onların yanına bırakır mı? bi yerden patlak verecektir olay, sen biraz sakinleş o zaman bana hak vereceksin. ikisinde de utanma, edep, namus yokmuş zaten, senin gözünde beş para etmiyolar boşver o aşağılık halleriyle kalsınlar. insanların güvenlerini sarsıyo böyle tipler.

bı haber cıkmıstı canım kadın kocayı yolluomus ıse sevgılıyı eve alıyomu neyse bu hamıle kalmış ikizlere

çocuklar doğmuş buyumuşş çocukların bırı babaya benzıo ama öburu ne anaya ne babaya benzıo adam

işkillenmiş dna testı yaptırmış ortaya cıktı megersem yumurtaların bırını koca birini sevgılı dollemış

bırak mahalleyı tum turkıye ögrendı bu durumu sen Allah a bırak kendını sakın bole pis seylerden

onların hatalarına ortak olma O en ıyı şekılde cozecektır olayıı sen ne yaparsan yap O nda ıyı rezıl

edemezsın :ssz::ssz:

Yaa öyle mi bunu hiç duymamıstım,neler varmıs demek ki hayatta.
Er ya da geç çıkar yani ortaya degil mi canım.
Beklemek,susmak bana zor geliyor ama ne biliyim haklısın belki Allah daha beter şekilde rezil eder onları.

Yaa öyle mi bunu hiç duymamıstım,neler varmıs demek ki hayatta.
Er ya da geç çıkar yani ortaya degil mi canım.
Beklemek,susmak bana zor geliyor ama ne biliyim haklısın belki Allah daha beter şekilde rezil eder onları.
hiç şüphen olmasın er yada gec cıkar ortaya ve at su ınsanları hayatının merkezınden çıkar artık kendını koy oraya

kendıne odaklan sakın ınsanlara guvenmıorum dıye de bıdaha evlenmem deme ben emınım kı karsına senın kıymetını

iyi bılecek bırı çıkar karsına herkes de onlar gıbı degıl onlar bı pisliğe bulaşmıslar ALLAH ıslah etsın olmazlarsa

zaten baslarına mutlaka rezılllık gelecektır hiçbişey yorganaltında kalmaz sen onları seyret dısardan eğlenmene bak

keyıfle izle....:ssz::ssz:

Back
X