İyi akşamlar arkadaslar basıma gelen kötü bir olayı sizinle paylaşmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
Önceki konumda basıma gelenleri anlatmıstım.Ben nişanlıydım yaklasık 2 sene önce bitti ayrıldık.Ama eski nişanlım beni hep aradı,barısmak istedi.Sonraları barısmayı düşündüm..En sonda bana çok ciddi oldugunu evlenmek istedigini söyledi.
Bende tam kabul edecekken bir şey duydum..
Bu insan,belki insan bile denmez en yakın arkadasının karısıyla bir ilişki yasamıs.
Ben bunlardan şüpelenmiştim ama hiç konduramadım,paranoya yapıyorum kesin ben dedim ama degilmiş.
Kadın bunla çok samimi biz ayrıldık hala bunlar çok samimiydi.Ben bu durumu hep görüyordum.
Sonradan aralarında kesin bir şey olduguna kanaat getirdim.
Bir ara bu kadınla aramızda bir tartısma çıktı.Onu bir daha arama sorma dedi.Bende nedenini anlamadım sordum ısrar ettim,açıkladı megersem aralarında yıllardır bir ilişki varmıs.
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin.Bu kadının söylediklerini eşine anlatıyım mı ??..
Beni kandırdılar.Çok acı çektirdiler..Sizce artık kocasınında ögrenme vakti gelmedimi ?
Benim vicdanım kabul etmiyor.Açıklamak istiyorum ama tereddütte kaldım.
Lütfen yardım edin.
Ha birde kadının söylediklerini sindiremiyorum..Ben onun için her şeye razıyım.onla yasadıklarım çok güzeldi hiç bir şeye degişmem dedi.Bana bu lafları söyledi açık açık yaa....