hopefully smile
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 1 Eylül 2017
- 17
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi hopefully smile
Mrb arkadaşlar herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Ah şu sıkıntılar olmasa hayatımızda dert olmasa... Dört yıldır bir ofiste çalışıyorum buradaki müdür görünümlü varlık fişsiz işlem yapıyor aradaki farkıda cebine indiriyor bizde bize zarar gelmesin diye sesimizi çıkarmıyoruz.Kamera ses kaydı var ama takip eden yok.iki tane kasa var ikisine de farklı kişiler bakıyor biri ben müdür arada gelip işlem yapar kasalardan birbirini para geçişleri yapılıyor tabi kasalarda birbirine karışıyor bir açık olduğunda fiş nadir kesildiği için hangi kasadan olduğu bilinmiyor. Dünde benim kasamda 1100 liralık bir açık çıktı kalkmış açığı bana yazmış kamera kaydınıda burda bir yere göndermiş bende duyunca tabi dayanamayıp patladım ağzıma geleni söyledim "açık bana niye yazıldı benim verdiğim nerden belli sen burda fiş kestirmiyorsun Hangi kasadan o bile belli değil burdan para aldığını bilmiyor muyuz" biz falan diye söyledim de söyledim. Bilmediğin şeyler var geri dönülmez sözler etme sen beni tehdit mi ediyorsun sen işten atılmayı göze almışsın falan dedi bana sözde patronlar buna fiş kesilmeyecek fazla işlem yapılmayacak demiş ama parayı cebine koy dilediğin gibi harca diyen olmamıştır herhalde. Dört yıldır burdayım ama patronları hiç görmedim iş yerinde uğramazlar hiç. Ben şimdi bu durumda ne yapmalıyım bana akıl verecek birileri var mı ? Bu arada 2 yıldır zam da yok
Son düzenleme: