Bu nasıl iştir anlamadım

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
eşim beni sokak ortasında tartaklıyor tokat atıyor ben onun elinde kurtulmak için ellerini tırmaklıyorum kendimi savunmak için ama savcı banada dava açıyor...
bundan anladığım haklı olmam için o beni döverken hiçbişey yapmamam gerektiği kendmi savunmamam :@@@ çıldırmak üzerim .................:113:

eşim beni sokak ortasında tartaklıyor tokat atıyor ben onun elinde kurtulmak için ellerini tırmaklıyorum kendimi savunmak için ama savcı banada dava açıyor...
bundan anladığım haklı olmam için o beni döverken hiçbişey yapmamam gerektiği kendmi savunmamam :@@@ çıldırmak üzerim .................:113:

pardon o savcı makamındaki şahsiyet erkek mi?

sende onu dava et
tvlerde bangır bangır bağırıyorlar kadına şiddete hayır diyee
bu ne pişkinlik ya:47:

siz şikayetçi olmuşsunuz
eşiniz de "karşı şikayetçi" olmuş

çok geçmiş olsun canım ..nasıl bir kocadırki bu sokak ortasında dayak atabilir..ne günlere kaldık ya rabbim..eşinizde sizden şikayetçi olmuş demekki.. ama bazı durumlarda savcının elinde davayı açmamak ..belki eşiniz çok ısrarcı olmuştur..

çok geçmiş olsun canım ..nasıl bir kocadırki bu sokak ortasında dayak atabilir..ne günlere kaldık ya rabbim..eşinizde sizden şikayetçi olmuş demekki.. ama bazı durumlarda savcının elinde davayı açmamak ..belki eşiniz çok ısrarcı olmuştur..

olay olduğu gün karakola gittik oda geldi orda polsiler bizi rapor almaya götürdü beyfendi kendiside almış ben şikayetçi olmadım ama kamu dava açıyo ben şikayetçi olmasamda beyfendininde elinde rapor var onun tırmka benşmm kafamda koca bi şişlik allahım nasıl biriryle evlendim ben nası kurtulucam bu adamdan :(((((((((((((((((:50:

evet canım erkek geçen eşya tespitine gittik mübaşrde vardı ... bizimki tabi masum ayaklarnda mübaşüir demiş ay ççok efendi çocuk yapana değil yaptırana bakıcaksın kafayı yicem nedir bu yaaa nedir yanii::QQQ

kocanız da sızı şıkayet etmıs cok mu ıncınmıs acaba allahım ya ,vurmusken sızde ıyı vursaydınız barı:57:

evet canım erkek geçen eşya tespitine gittik mübaşrde vardı ... bizimki tabi masum ayaklarnda mübaşüir demiş ay ççok efendi çocuk yapana değil yaptırana bakıcaksın kafayı yicem nedir bu yaaa nedir yanii::QQQ

hayret bişi ya cümleye bak yaptırana bakkk
burdan da anlaşılacağı gibi ülkemizde erkekler ne yaparsa yapsın bi şekilde haklı çıkartılıyolar ama sen sakın yılma elinden ne geliyosa yap umarım hak yerini bulur.
Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm inş bir anca kurtulur kendi huzuruna kavuşursun.

keske sizde darp raporu alsaydiniz .. sahidiniz falandami yok..?
acilan dava aleyhinize sonuclanmaz umarim..

eşinizde sizden şikayetçi olmuş.savcının suçu ne?sen şikayet hakkını kullanmışsın o da kullanmış.hukuka kızacağınıza sizi döven eşinize kızın.merak etmeyin büyük ihtimal takipsizlik alırsınız,ya da ceza alsanız bile sabıkanız yoksa ertelenir...geçmiş olsun

burda kendisi,eşi,kardeşi,evladı,anası babası savcı olan insanlar var ve bunları okuyorlar.erkek ve bayan olması kara kaplı kitapta yazanı değiştirmiyor.kadılık sistemi de yok kafasına göre yapsın.şikayet edilen kadınsa ay yazıkkkk buna dava açmayım kadın zaten şiddete uğramış deme lüksü de yokk!

eşinizde sizden şikayetçi olmuş.savcının suçu ne?sen şikayet hakkını kullanmışsın o da kullanmış.hukuka kızacağınıza sizi döven eşinize kızın.merak etmeyin büyük ihtimal takipsizlik alırsınız,ya da ceza alsanız bile sabıkanız yoksa ertelenir...geçmiş olsun

şikayet felan olmadı bu arada kocama kız mı?? zaten boşanıyorum çok acımasızsınız gerçekten ...

hayret bişi ya cümleye bak yaptırana bakkk
burdan da anlaşılacağı gibi ülkemizde erkekler ne yaparsa yapsın bi şekilde haklı çıkartılıyolar ama sen sakın yılma elinden ne geliyosa yap umarım hak yerini bulur.
Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm inş bir anca kurtulur kendi huzuruna kavuşursun.

karşımda yalancılıkta çok usta biri var rabbim yardımcım olsun ...

inşallah görenlerden biri şahit olur da onun yalanları da ortaya çıkar
çok alakasız olacak ama merak ettim kusuruma bakma ne kadardır evlisin ?

Back
X