2,5 aylık evliydikinşallah görenlerden biri şahit olur da onun yalanları da ortaya çıkar
çok alakasız olacak ama merak ettim kusuruma bakma ne kadardır evlisin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 aylık evliydikinşallah görenlerden biri şahit olur da onun yalanları da ortaya çıkar
çok alakasız olacak ama merak ettim kusuruma bakma ne kadardır evlisin ?
eşim beni sokak ortasında tartaklıyor tokat atıyor ben onun elinde kurtulmak için ellerini tırmaklıyorum kendimi savunmak için ama savcı banada dava açıyor...
bundan anladığım haklı olmam için o beni döverken hiçbişey yapmamam gerektiği kendmi savunmamam@@ çıldırmak üzerim .................:113:
birkac gun onceki konunuzdan biliyorum
ruyanizda gordunuz sandim yazdiklarinizi! :86:.
saka gibi vallahi.
kendimi sizin yerinize koymaya calistim da ne kotu bisey.
ah keske siz de bi temiz dovseydiniz de aleyhinize acilan davaya deyseydi!
AYNN canım şaka gibi benim ispat etmem için şahit bulmam lasım bulmazsam ben dövdüm adama o bana vurmadı çünkü ölyle yazıyo ifadesinde zaten olay sokakta oldu o sokağa gidip teker teker ya geçn kocam beni burda bi güzel tartakladı gördünüzmü deyimAllahım yardım etttt bana ....
öncelikle geçmiş olsun canım
olayın geçtiği sokaktaki apartman ve dükkanlara baksan artık bir cok apartman ve dükkanda güvenlik kameraları var belki kayıt altına alınmıstır.
inş öyle olur ne yaşadımı kimse bilemez eim inkar ediyo beni darp ettiğini dilekçesindede öyle yzmış vurmadım yazmış ama benim raporum var bilmiyrorum çok sancılı bi süreç kendmi işime bile veremiyorum gece uykularım kaçıyor çok zor allah kimsenin başına vermesinboşanma sürecinde olduğunu bilmiyordum.benim eşimde savcı o yüzden cevap yazdım.bi de ben canını sıktımsa gerçekten özür dilerim.eşime sordum.maalesef dava açmak zorundalarmış ve şikayete bağlı değilmiş.hakim haksız tahrikten büyük ihtimal beraat ettirirmiş.geçmiş olsun.
inş öyle olur ne yaşadımı kimse bilemez eim inkar ediyo beni darp ettiğini dilekçesindede öyle yzmış vurmadım yazmış ama benim raporum var bilmiyrorum çok sancılı bi süreç kendmi işime bile veremiyorum gece uykularım kaçıyor çok zor allah kimsenin başına vermesin((
50: