Bu nasıl olabilir?????

Mns45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
72
39
38
Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk

Yaş 24 mu 45 mi :KK14:

Saçmalamış, sakın muhattap olmayın yoksa mıtsuzluğunun suçlusu siz olursunuz. Siz önünüze bakın

İstiyorsun ki aylarca kapında sürünsün. Sonra da başkası olunca bu nasıl erkek 🤣 madem bu kadar takacaktın kafaya açsaydın be telefonu canım.

Ve sana bir haberim var, çoğu erkek böyle uzun ilişkiden sonra aniden tanıştığı insanlarla ciddi adım atıyor. Ha sağlıklı ilişki olur olmaz orasını bilemem.

Sen de çok şeyapma artık.

Kapımda sürünmesini isteseydim daha fazla şey yapardım garip olan 1 ayda duygu değişimi olması değil mi ben mi acayibimmmm😂😂😂😂😂

Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
E ayrılmışsınız adam da yoluna bakmış. Sizi belki nişan davetiyesi vermek için aramıştır

Karaktersiz, haysiyetsiz, oksijen fazlalığı bir erkek müsveddesi.

İstiyorsun ki aylarca kapında sürünsün. Sonra da başkası olunca bu nasıl erkek 🤣 madem bu kadar takacaktın kafaya açsaydın be telefonu canım.

Ve sana bir haberim var, çoğu erkek böyle uzun ilişkiden sonra aniden tanıştığı insanlarla ciddi adım atıyor. Ha sağlıklı ilişki olur olmaz orasını bilemem.

Sen de çok şeyapma artık.
Isın komik tarafı benim ona aldığım takım elbiseyi nisanda giymesi 😂😂

Önüme bakıyorum ama insan yine de üzülüyor çok çabuk unutulmasına tuhaf bir duygu tek ben yaşamıyorum tabikiiii
Kişisel algılamayın. Bazı insanlar duygularıyla hareket etmez, mantık evliliği yapıyor olabilir

Back
X