- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
Telefonu açsa nişanı da konu sahibiyle yapacaktı sanırımAyy rezalet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu açsa nişanı da konu sahibiyle yapacaktı sanırımAyy rezalet![]()
Nikâh şahidi olmam için belki deTelefonu açsa nişanı da konu sahibiyle yapacaktı sanırım![]()
Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Ee zaten ayrılmışsınız ne yaparsa yapsın.Bu ne ki ya ..Asıl ben arkadaşımın başına geleni anlatayım.Sevgilisi ailesinin yanına gidiyor ordan arıyor "Bana takım elbisemi kargolar mısın biraz da paraya ihtiyacım var." Ve süprizzz. nisanlanip dönüyor memleketten.Bu olduğunda arkadaş da 25 yaşındaydı.Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Aklıma şu haber geldiTelefonu açsa nişanı da konu sahibiyle yapacaktı sanırım![]()
Dönseydin diyebilirsiniz fakat birlikte olamazdık ama insan yine de üzülüyor unutmak zaman alıyor....Karaktersiz, haysiyetsiz, oksijen fazlalığı bir erkek müsveddesi.
Nirvana şerefsizlikEe zaten ayrılmışsınız ne yaparsa yapsın.Bu ne ki ya ..Asıl ben arkadaşımın başına geleni anlatayım.Sevgilisi ailesinin yanına gidiyor ordan arıyor "Bana takım elbisemi kargolar mısın biraz da paraya ihtiyacım var." Ve süprizzz. nisanlanip dönüyor memleketten.Bu olduğunda arkadaş da 25 yaşındaydı.
Böyle bir adama iyi ki dönmemişsiniz zaten. Araya zaman girmiş olsa birini tanımış sevmiş nişanlanmış diyeceğim. 1 ay nedir yani? Aman ne saçma sapan insanlar var. Değmez bu adam için hiç üzülmeyinDönseydin diyebilirsiniz fakat birlikte olamazdık ama insan yine de üzülüyor unutmak zaman alıyor....
Adam giymiş beklemiş işte hazır şekilde. Kim açarsa onunla yapacaktı nişanı.Telefonu açsa nişanı da konu sahibiyle yapacaktı sanırım![]()
Artık hiç bir şeye şaşırmam mümkün değil gibi gözüküyor bunlardan sonraBazı insanlar şöyle bir yol izliyor bir ilişkiden sonra o kişiyi %75 unuttuktan sonra yeni aşklara yelken açıyorlar %25 ini de yeni hayatlarında zamanla unutuyorlar yani tamamen unutup yeni ilişkiye baslamayabiliyolar o yüzden çok şaşırma![]()
Nefes alsın yeter kriteri devreye giriyor galibaAdam giymiş beklemiş işte hazır şekilde. Kim açarsa onunla yapacaktı nişanı.
Kararlı insan duruşu bu, o nişan onla ya da bunla olacak demiş.
Telefonu açsın yeter kriteri bence buradaki.Nefes alsın yeter kriteri devreye giriyor galiba
Heyecan yaşayacak aktivite değiliz INSANIZ ne yazık ki anlamadılar.Bazı erkekler sever cepte garanti gördüğüne birde başka seçenek ekleyip heyecan yaşamayı.
Seviyesizlik
Umarım o günleri görürüzTelefonu açsın yeter kriteri bence buradaki.
Amaaan boşver. Hatayı o yapmış ceremesini o çekecek. Bir ayda tanıştığın insanla evlilik yoluna girilmez
Otrera’nin bu mesaja kadar konu sahibine kiza kiza gelip bu mesajla soka girip eski sevgiliye uyuz olmasiIsın komik tarafı benim ona aldığım takım elbiseyi nisanda giymesi![]()
Bence insan gayet 1 ayda birine aşık olabilir ve ciddi adım atabilir. Hala bana aşık, unutmak için başkasıyla evlendi bu nasıl adam kafasından çıkmalısın bence.Nefes alsın yeter kriteri devreye giriyor galiba
Karşınızdakı kişi libido sorunu yaşıo .Uzak durun bence kımseye bır mok olmaz ondanBir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Bence tutumlu adammış ne yapsın yani çöpe mi atsınOtrera’nin bu mesaja kadar konu sahibine kiza kiza gelip bu mesajla soka girip eski sevgiliye uyuz olmasi![]()