Bu nasıl olabilir?????

Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Ee zaten ayrılmışsınız ne yaparsa yapsın.Bu ne ki ya ..Asıl ben arkadaşımın başına geleni anlatayım.Sevgilisi ailesinin yanına gidiyor ordan arıyor "Bana takım elbisemi kargolar mısın biraz da paraya ihtiyacım var." Ve süprizzz. nisanlanip dönüyor memleketten.Bu olduğunda arkadaş da 25 yaşındaydı.

Ee zaten ayrılmışsınız ne yaparsa yapsın.Bu ne ki ya ..Asıl ben arkadaşımın başına geleni anlatayım.Sevgilisi ailesinin yanına gidiyor ordan arıyor "Bana takım elbisemi kargolar mısın biraz da paraya ihtiyacım var." Ve süprizzz. nisanlanip dönüyor memleketten.Bu olduğunda arkadaş da 25 yaşındaydı.
Nirvana şerefsizlik

Bazı insanlar şöyle bir yol izliyor bir ilişkiden sonra o kişiyi %75 unuttuktan sonra yeni aşklara yelken açıyorlar %25 ini de yeni hayatlarında zamanla unutuyorlar yani tamamen unutup yeni ilişkiye baslamayabiliyolar o yüzden çok şaşırma😂😂

Dönseydin diyebilirsiniz fakat birlikte olamazdık ama insan yine de üzülüyor unutmak zaman alıyor....
Böyle bir adama iyi ki dönmemişsiniz zaten. Araya zaman girmiş olsa birini tanımış sevmiş nişanlanmış diyeceğim. 1 ay nedir yani? Aman ne saçma sapan insanlar var. Değmez bu adam için hiç üzülmeyin

Bazı erkekler sever cepte garanti gördüğüne birde başka seçenek ekleyip heyecan yaşamayı.
Seviyesizlik

Bazı insanlar şöyle bir yol izliyor bir ilişkiden sonra o kişiyi %75 unuttuktan sonra yeni aşklara yelken açıyorlar %25 ini de yeni hayatlarında zamanla unutuyorlar yani tamamen unutup yeni ilişkiye baslamayabiliyolar o yüzden çok şaşırma😂😂
Artık hiç bir şeye şaşırmam mümkün değil gibi gözüküyor bunlardan sonra 😇

Nefes alsın yeter kriteri devreye giriyor galiba
Bence insan gayet 1 ayda birine aşık olabilir ve ciddi adım atabilir. Hala bana aşık, unutmak için başkasıyla evlendi bu nasıl adam kafasından çıkmalısın bence.

Ayrıca ilişkimiz biteli 1 ay oldu dememşsin 1 ay önce aradı demişsin ama o telefonu açmamışsın bile. Belki de gayet medeni bir insan gibi uzun süre ilişki yaşadığı insana art niyeti olmadan bir şey danışacaktı. Ama sen telefonu açmadın, ve şimdi de sana olan aşkıyla aradığı varsıyomını yaparak arkasından atıp tutuyorsun. Sal artık 🤣

Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Karşınızdakı kişi libido sorunu yaşıo .Uzak durun bence kımseye bır mok olmaz ondan

Otrera’nin bu mesaja kadar konu sahibine kiza kiza gelip bu mesajla soka girip eski sevgiliye uyuz olmasi 😂😂😂
Bence tutumlu adammış ne yapsın yani çöpe mi atsın 😂 benim öyle takıntılarım yoktur ya hala ilk sevgilimin aldığı küpeleri saklar takarım mesela.

Back
X