Bu nasil oluyooorr ben şokkk😳

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
Herkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennn
20190916_135549.webp

Herkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Koş kan testine :)) demek ki o zaman değer düşükmüş şimdi yükselmiş

Döllenen yumurta 5-7 gün içinde rahme yerleşir. Yerleşmeden de Beta HCG kanda yükselmez. Sen de döllenme olmuş ama yerleşmeye bir iki gün kala kan vermiş olabilir sin. Daha sonra yerleşti ve çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha yeni bir gebelik bence

:KK9::KK68::KK71::KK200::KK200::KK200::KK200:kendim gibi seviniyorum gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun

:KK9::KK68::KK71::KK200::KK200::KK200::KK200:kendim gibi seviniyorum gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Kan sonucum 45.7 3 haftalık hamileyim
Döllenen yumurta 5-7 gün içinde rahme yerleşir. Yerleşmeden de Beta HCG kanda yükselmez. Sen de döllenme olmuş ama yerleşmeye bir iki gün kala kan vermiş olabilir sin. Daha sonra yerleşti ve çıktı. Yani geç döllenme olmuş. Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha yeni bir gebelik bence
Teşekkürler kan sonucum 45.7 3 haftalikmis🥰

Herkese merhaba ben bundan 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor bu sabah idrar testi yaptim ve 2 dakika bile olmadan çıkan sonuç bu 5 gün sonra mi değer yükseldi acaba nasıl oluyor yardım ediiiinnnnnn fotoğrafı ekliyorum hemennnEki Görüntüle 2308201
Battan öncemi kan testi yaptırmıstın?
Negatif dedigin sonuc kactı tam olarak cok merak ettim

benim kan testim de boyle oldu hatta idrarda da cikmadi. ultrasonda 2.5 aylikken farkettik

Battan 2 gün önce yaptirmistim net sonucu yazmıyordu küçüktür beşten yazıyordu >5 yani
Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce :KK43: aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır

Back
X