Ama o kadar haksız bı konumdayim ki şuan. Gerçekten ama gerçekten elin iyisi falan olmuyor,gerçekten. En ufak bir hatanda damgayı yiyorsun, çok acı.Yol yakınken dönün
Olmaz böyleAma o kadar haksız bı konumdayim ki şuan. Gerçekten ama gerçekten elin iyisi falan olmuyor,gerçekten. En ufak bir hatanda damgayı yiyorsun, çok acı.
Kaç yaşındasınız nişanlınızla?
Stres bu dönemde çok olur normaldir kavga çıkması ama herkesin önünde önceden küçük düşürücü konuşması olmuş muydu?
Önemli olan stres altindayken size nasil davrandığı zaten, guzel anlarinizda herkes iyi davranir.
Izlemeye alin derim. Sürekli alttan alıp burnunu Kaf dağına çıkartmayın, çıktıktan sonra indirmeniz mümkün olmaz.
24ben -31
Ya ben de hataliyim bunu kabul ediyorum dün ozur de diledim ailesine yansıttığım için. Ama hala icerlemis olmalılar ki bu durum da unutulmayacak. Kapatmaya çalıştıkça bugün açtı işte aynı konulari. Bana şekil veremezsin diyorum kesinlikle altta kalamam. Hele ki haklılık payım varken. Ama dediğim gibi hatamı kabul ettiğim halde devam ediyorsa ben daha ne yapabilirim. Yoruldum cok
Hataniz nedir peki temcit pilavi gibi isitip isitip önünüze koyuyor?
Kusura bakmayın da ne nişanlınız ne de siz evlenecek olgunlukta değilsiniz.Oturmaya geleceklerdi alışveriş işi konuşulsun diye. Yemekli mi cay mevzusu geçti. Normalde sormam annem yemeğe alacaksa kendi davet eder diye. Ben anneme danismadan bişey soylemedim yemek konusunda. Annesine gitmiş yemeğe çağırıyorlar demiş. Ben de anneme söyledim, emrivakileri hiç sevmez bide tam pasta borek derken yemek deyince annem sinirlendi. Annemin sinirini ona yansıttım malesef. Gitmiş bu sefer de yemek iptal demiş.. ben de sinirlendim kesinleşmeden neden soyluosun diye bayağı tartıştık. Sonra akşam geldiler işte bende asla sahte gulemiyorum. Biraz ailesine yansıttm.masada yer yoktu zaten oturmadım onda da ayıp oldu . Hani var benim hatalarim da. Ablası somurtkanligima falan atıfta bulundu . Of çok yersiz bir mevzu yazarken farkettim de. Sonra nasıl oldu bilmiyorum hoş beş, alışveriş konuşuldu. Uğurladık gittiler. Sabah nisanlim yine dünü açıp once kendi annemden sonra kendi annesinden falan özür dilememi istedi. Bunu duyan ben durmadim tabi. Sen kendine eş mı aliyosun başka bişey mi vs.. kapattıkca acıyo yani ben konuşunca da kendini dolduruyorsunuz diyo. Ay çok uzun oldu ama şaka gibi resmen su konu. Resmen ağlayarak geçirdim surda sayılı gün varken.
Canim yanlis anlama ama hatalisin. Yemek dediyse iki kap yemek yapiverseydiniz cayin yanina da iki kek borek bityi gitti. Adami ailesine karsi mahcup etmissin. Yemeginizi yeseydiniz cayinizi icseydiniz arkasından. Yani biz oyle yapardik nisanliyken evimize davet ederdik esimin ailesini once yemekler yenirdi sonra cay pasta birek corek fasli sonra meyve mi kahve mi neyse artik yolculardik giderlerdi. Misafir boyle agirlanir yani. Annenin tavri da yanlis senin masaya oturmama n ayri bir ayip bence. Insanlari hem davet edip hem kovmaktan beter etmissiniz. Erkek tarafina hak verdim normalde hic vermem ama :) Alttan alip nisanlinin gonlunu yapmaya bak.Oturmaya geleceklerdi alışveriş işi konuşulsun diye. Yemekli mi cay mevzusu geçti. Normalde sormam annem yemeğe alacaksa kendi davet eder diye. Ben anneme danismadan bişey soylemedim yemek konusunda. Annesine gitmiş yemeğe çağırıyorlar demiş. Ben de anneme söyledim, emrivakileri hiç sevmez bide tam pasta borek derken yemek deyince annem sinirlendi. Annemin sinirini ona yansıttım malesef. Gitmiş bu sefer de yemek iptal demiş.. ben de sinirlendim kesinleşmeden neden soyluosun diye bayağı tartıştık. Sonra akşam geldiler işte bende asla sahte gulemiyorum. Biraz ailesine yansıttm.masada yer yoktu zaten oturmadım onda da ayıp oldu . Hani var benim hatalarim da. Ablası somurtkanligima falan atıfta bulundu . Of çok yersiz bir mevzu yazarken farkettim de. Sonra nasıl oldu bilmiyorum hoş beş, alışveriş konuşuldu. Uğurladık gittiler. Sabah nisanlim yine dünü açıp once kendi annemden sonra kendi annesinden falan özür dilememi istedi. Bunu duyan ben durmadim tabi. Sen kendine eş mı aliyosun başka bişey mi vs.. kapattıkca acıyo yani ben konuşunca da kendini dolduruyorsunuz diyo. Ay çok uzun oldu ama şaka gibi resmen su konu. Resmen ağlayarak geçirdim surda sayılı gün varken.
Ileride aglamanizdan iyidir , evliliğe ramak kala ayrılan biri olarak hiç pişman olmuyorsun . En kolayı şuan bitirmek , değişmeyecek herşey daha güzel olmayacak ,bubyasananlar katmerli olarak basiniza kakilacak. Kaza geliyorum diyor farkındamısınızHiç iyi değilim şuan, ağlamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?