- 18 Şubat 2016
- 369
- 57
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hergün test yapıyorsun? İğne etkisinden dolayı birgün pozitif birgün negatif yada sürekli pozitif çıkma durumu var doğru olan 15. Gün test yapmaktır tutunmadıysa çok hayal kırıklığına uğrarsınız doktorunuzun dediklerine uyun bence gittikçe silikleşmesi de. Çok normal artık iğnenin etkisi geçiyor ve gebelik varsa kendi HCG niz yükselmesi bekleniyor beden artık iğneden sonra kendi çabasıyla gebelik elde etmek zorunda tedavinin amacı bu sadece desteklemekÇatlatma iğnesinin 12.günündeyim her gün 2-3 kez test yapıyorum deli gibiartık test illallah etti sanırım ikinci çizgi beyaz olarak çıktı ne demek bu ya sinirlerim bozuldu iyice
![]()
biliyorum mantıklı olan bu ama malesef heyecanıma yeni düşüyorum bir de yeni evliyim o yüzden olacak mı olmayacak mı diye devamlı kontrol ediyorumNeden hergün test yapıyorsun? İğne etkisinden dolayı birgün pozitif birgün negatif yada sürekli pozitif çıkma durumu var doğru olan 15. Gün test yapmaktır tutunmadıysa çok hayal kırıklığına uğrarsınız doktorunuzun dediklerine uyun bence gittikçe silikleşmesi de. Çok normal artık iğnenin etkisi geçiyor ve gebelik varsa kendi HCG niz yükselmesi bekleniyor beden artık iğneden sonra kendi çabasıyla gebelik elde etmek zorunda tedavinin amacı bu sadece desteklemeni
İşte bu yüzden bende demiştim yoksa herkes kendi bilir tabi ki kötü anlamda söylememiştim bence yapma artık akışına bırak stress yaptıkça hamile kalmak da okadar zorlaşıyor psikolojik olarak çok etkiliyor gebe kalmayı hiç sorunu olmayan çiftler aylarca yıllarca sırf kafalarına taktıkları için çocuk sahibi olamıyor yeni evlisin madem bütün testlerinizi hep yaptırın atlamayın sakın baştan herşeyi bilmek iyidir özellikle de eşin sperm testi yapsın yapmadıysa tabi sperm sayısı ve hızı da çok önemli yoksa gebelik oluşması nerdeyse imkansız oluyor çatlatma iğnesine gelirsek daha yapma bırak 15. Gün yaparsın test günü o silikleşecek çünkü iğne etkisi gidiyor vücutta artık atıyorsun sonra işte kendi kendine gebelik hormonu yükselmesi lazım bedenin kendi fonksiyonuna kalmış beklenti bu zaten tedavide okadar çok şey varki bazen bu iğneden sonra kendiliğinden hamile kalan tüp bebek yapıp kendiliğinden sonradan hamile kalan çok kadın var sakın kendini yipratma ben 6 sene olucak evliyim hiç hamile kalamadım 1 kimyasal şüphesi var sadece oda doktorun dediği rahat olunbiliyorum mantıklı olan bu ama malesef heyecanıma yeni düşüyorum bir de yeni evliyim o yüzden olacak mı olmayacak mı diye devamlı kontrol ediyorumhatta az önce bir test daha yaptım
çok istediğim için çok heyecanlanıyorum sanırım dediğiniz gibi hayal kırıklığı da oluyor ama ne yapayım
![]()
Ben de aynı sizin gibiyim. Gönül ferman dinlemiyorbiliyorum mantıklı olan bu ama malesef heyecanıma yeni düşüyorum bir de yeni evliyim o yüzden olacak mı olmayacak mı diye devamlı kontrol ediyorumhatta az önce bir test daha yaptım
çok istediğim için çok heyecanlanıyorum sanırım dediğiniz gibi hayal kırıklığı da oluyor ama ne yapayım
![]()
detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki.. her şeyimize bakıldı dediğiniz gibi sorun da yok ama psikolojik olarak saplanmış durumdayım ama gelişme var bugün sadece 2 test yaptımİşte bu yüzden bende demiştim yoksa herkes kendi bilir tabi ki kötü anlamda söylememiştim bence yapma artık akışına bırak stress yaptıkça hamile kalmak da okadar zorlaşıyor psikolojik olarak çok etkiliyor gebe kalmayı hiç sorunu olmayan çiftler aylarca yıllarca sırf kafalarına taktıkları için çocuk sahibi olamıyor yeni evlisin madem bütün testlerinizi hep yaptırın atlamayın sakın baştan herşeyi bilmek iyidir özellikle de eşin sperm testi yapsın yapmadıysa tabi sperm sayısı ve hızı da çok önemli yoksa gebelik oluşması nerdeyse imkansız oluyor çatlatma iğnesine gelirsek daha yapma bırak 15. Gün yaparsın test günü o silikleşecek çünkü iğne etkisi gidiyor vücutta artık atıyorsun sonra işte kendi kendine gebelik hormonu yükselmesi lazım bedenin kendi fonksiyonuna kalmış beklenti bu zaten tedavide okadar çok şey varki bazen bu iğneden sonra kendiliğinden hamile kalan tüp bebek yapıp kendiliğinden sonradan hamile kalan çok kadın var sakın kendini yipratma ben 6 sene olucak evliyim hiç hamile kalamadım 1 kimyasal şüphesi var sadece oda doktorun dediği rahat olun
ay evet gerçekten bıraksalar saatte bir yapıcam öyle taktım kafayaBen de aynı sizin gibiyim. Gönül ferman dinlemiyor2 aydır iğne oluyorum ve kaç test yapmışımdır kim bilir
flash ışığıyla ne çizgiler aradı bu gözler
ama kendini üzmemek için hedef koyabilirsin sadece sabahları yapacağım de mesela kendine. Bu şekilde hem sağlıklı bi şekilde iğne etkisinin geçip geçmediğini de görmüş olursun canım
![]()
Sorun yoksa çok iyi akışına bırak bakalım ben 3 kere yaptım olması nasip bu işler Allah ol der olur yapacak bir şey yokdetaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki.. her şeyimize bakıldı dediğiniz gibi sorun da yok ama psikolojik olarak saplanmış durumdayım ama gelişme var bugün sadece 2 test yaptım![]()
ya bugün 15.gün idrarda negatif sanırım bu ay da yok zaten 2-3 keredir deniyoruz ama bilmiyorum kan testi vermicem sanırım çünkü şu an bir umudum var kan verince tamamen gidiyorSorun yoksa çok iyi akışına bırak bakalım ben 3 kere yaptım olması nasip bu işler Allah ol der olur yapacak bir şey yoktestin nasıl çıktı peki ay kuzum nasıl heyecanlı durum demi bende böyle ilkin yaptığımda ne yapacağımı şaşırıyordum 15 gün 30 gün gibi geliyordu insan sabırsız oluyor çok iyi anlıyorum bugün kaçıncı günün testin nasıl çıkıyor merak ettim
Pes etmek yok aşko kuşkoya bugün 15.gün idrarda negatif sanırım bu ay da yok zaten 2-3 keredir deniyoruz ama bilmiyorum kan testi vermicem sanırım çünkü şu an bir umudum var kan verince tamamen gidiyor![]()
Şimdi bende test yaptım beyaz çıktı ne anlama geliyor ki buÇatlatma iğnesinin 12.günündeyim her gün 2-3 kez test yapıyorum deli gibiartık test illallah etti sanırım ikinci çizgi beyaz olarak çıktı ne demek bu ya sinirlerim bozuldu iyice
![]()
inşallah bir an önce kavuşursun bebişine canım benim sağlıkla gelsin dePes etmek yok aşko kuşkobak 5 senedir savaş veriyorum nasip öyle bir anda gelecek ki hiç şüphen olmasın
![]()
artık yeter test yapma demek sanırımŞimdi bende test yaptım beyaz çıktı ne anlama geliyor ki bu![]()
İnşallah canıminşallah bir an önce kavuşursun bebişine canım benim sağlıkla gelsin de![]()