- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
Bayanlar bu son bir yılda çevrem felaket değişti. Arkadaş bakımından tabii ezelden beri tanıdığım arkadaşlarım duruyor ama işim gereği olanlar var.Bir kızımız var bizim bir arkadaş herkesin küçük gördüğü ama yüzüne karşı güler yüz olduğu okul hayatı boyunca hep ezilmiş şimdi de yeni ortamda üstün olmaya çalışıyor.. Egosuna amena diyoruz tabi oluşturduğu 3 4 kişilik grup hariç.. Fazla uzatmayalım bu kızımız bizim acaip erkek düşkünü ( sevgilime sarıldı geçen beline kadar olan saçlarını biraz şaka yollu yoldum niyeti bozuk
lmaz: ) Okulumuzdan bir öğretmen beyle çıkıyor ve okulumuzda prosedür gereği yasak birde ayriyetten ortak ona sırılsıklam aşık arkadaşımızla çıkıyor onuda kendine benzetti oda artık havalarda ve koptu bizden ve oda yetmedi kızımıza son sınıf öğrencilerinden biriylede bir güzel işi kaynatıyor..
Zaman nasıl ben anlayamıyorum bir çıktığı olan ikinciyle nasıl çıkıyor, Nasıl bir saçmalık hepsiyle ayrı ilişkilere girip bize anlatıp onları aldattığıyla ilgili dalga geçiyor. Baktım bir kaç örnek daha var. İnanamadım ya ben daha sevsem bile zar zor bileşirim bir insanla bunlar aşmış olayı tiksindim hepsinden hemen uzaklaştım normal mi bu? onlara rutin bir iş eğlence olarak geliyor çok sinirimi bozu bu olay... yazmak istedim aklıma geldi şimdi siz neler düşünüyosunuz hayattaki bu tür ilişkilerle ilgili bana çok itici geliyor ...

Zaman nasıl ben anlayamıyorum bir çıktığı olan ikinciyle nasıl çıkıyor, Nasıl bir saçmalık hepsiyle ayrı ilişkilere girip bize anlatıp onları aldattığıyla ilgili dalga geçiyor. Baktım bir kaç örnek daha var. İnanamadım ya ben daha sevsem bile zar zor bileşirim bir insanla bunlar aşmış olayı tiksindim hepsinden hemen uzaklaştım normal mi bu? onlara rutin bir iş eğlence olarak geliyor çok sinirimi bozu bu olay... yazmak istedim aklıma geldi şimdi siz neler düşünüyosunuz hayattaki bu tür ilişkilerle ilgili bana çok itici geliyor ...