Bir yaz tatili bu kadar mı sıkıcı geçer? Resmen sınırları zorluyor...
Sabah erken kalkıp yürüyorum, kitap okuyorum, yemek yapıyorum, dizi izliyorum, ara sıra dışarı çıkıyorum ve arkadaşlarımla buluşuyorum, hatta yaz okulunda üstten ders aldım haftada bir gün okula gidiyorum ama sıkıntım ve mutsuzluğum geçmiyor.
Okulu hep çok sevmişimdir... Okul zamanı 3.5 saat yol çekiyorum, dersler, projeler, ödevler varken ne kadar mutluydum. Boş vaktimin olmaması, kısıtlı zamanlarda kendime vakit ayırmam ne kadar iyi hissettiriyordu kendimi.
İnstagrama bakıyorum herkes mi güzel geçirir tatilini? Sırf o yüzden instagramı sildim.
Annem de evde onunla sohbet ediyoruz ama rahatsız olduğu için pek dışarı çıkamıyoruz.
Bir de dedem var sürekli yatar, sürekli arkasını toplamam gerekir...
Okulun açılması için gün sayıyorum resmen. Şafak 48
Kendimi çok mutsuz hissediyorum, tatilden hiç zevk alamıyorum. Aslında 2 sene sonra okul bitiyor ama tadına varamıyorum şu an bir şeylerin.
Ne yapabilirim, bu sıkıntı ve mutsuzluk nasıl geçer?
Annemlerin kapıcısının kızı da hukuk okuyor 3. Sınıfta. Babası hayırsız çıkmış küçücükken gitmiş. Anne kız apartman işlerini birlikte hallediyorlar. O da daha dün anneme demiş " iyi ki yaz tatilindeyiz de rahat ettim azıcık. Hem okul hem apartman işleri çok zorlanıyordum." Hayat işte...
Sabah erken kalkıp yürüyorum, kitap okuyorum, yemek yapıyorum, dizi izliyorum, ara sıra dışarı çıkıyorum ve arkadaşlarımla buluşuyorum, hatta yaz okulunda üstten ders aldım haftada bir gün okula gidiyorum ama sıkıntım ve mutsuzluğum geçmiyor.
Bence konu sahibi yazlık beldelerdeki tatile ihtiyaç duyuyor, artık gençler instagram yüzünden böyle oldular, bizim aklımıza gelmezdi, evde tv izle, kitap oku işte tatil. Bu konular bize ders olsun hanımlar, çocuk yaparım Allah rızkını verin diyenler bu genç kızların konularını okumalı. Devir değişti gençler gezmek istiyor, kaliteli eğitim istiyor, daha neler neler.