Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz bu nasıl yengeç ne yapacağımı bilemedim

nikimyok

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
3
0
16
Ankara
Selam Kızlar,
Bir halt yiyip yengeç erkeğinden hoşlanma(belki biraz daha fazlası= gafletinde bulundum...Tanıyabildiğim kadarıyla şöyle:
-Çok zeki,birçok konuda bilgili,entellektüel
-Burda yazılanın tersine babasına hayran,anne umrunda değil,çocuklara çoook düşkün
-bir sürü tanıdığı var.Elbette ki genç ve güzel kızlar da var
-Sanatçı
-Herbişeye küsüyor
-Dış görünüşüne benim diyen her kadın onun kadar dikkat etmiyordur...
-Kibar ama diğer erkekler gibi iltifat falan etmiyor...
-Yatakta ise bir kaplana dönüşüyor..Isırıp morartmaya bayılıyor...Herbişeyi yapabilir sınır mınır yok nerdeyse..
-Hiç aşık omadığını ama aşık olmayı istediğini de indirekt anlattı...

Şimdiii
Ben bişey anlamadım desem yeridir..Benim yanımdayken dünyayı görmüyor..Bir kez birlikte olduk.Uyurken ha bire elimi falan tuttu, sabah yarı uyanık ''aşkım'' dedi(ki bunu asla duymadım ondan)...Bir kere telefon açtı,3 gün içinde 5-6 kez sms ki nasılsın dan öteye gitmeyen cümleciklerdi...En son telefonla konuştuk yine.Gayet iyiydi ama adeta kız arkadaşımla konuşu gibiydim...Müsait olduğunda yine görüşelimler falan...

Evet kızlar yorumlarınız bekliyorum...Sileyim mi üstünü yoksa ne yapayım ki o bana düşsün de ben ona hayır diyeyim...Ne yaparsınız ben de insanım :)Teşekkür ederim...

Bu saydığın özellikleri ikizler burcu erkeği içinde yazıyorlar.
Burçla ilgisi yok bence, ikizlere fena derler ama ben eşimden burç özellikleriyle ilgili bir sıkıntı çekmedim, benim elimde bu : 34:

yengeçler le telefonda iletişim kurmayacaksın bizzat yüzyüze görüşeceksin ifade edemiyorlar kendilerini sevgilim yengeç burdan vardım bu kanıya. yapmacık olabileceklerini sanmıyorum negatif bir şey varsa söylüyorlar ya da muhakkak bariz bi şekilde belli ediyorlar..
az konuş çok yaşa derim, keyfini çıkar

İkinizin cevabına da teşekkür ederim kızlar..Valla ben ne yapacağımı şaşırdım,ciddi mi değil mi anlayamadım...Galiba zamanla belli olacak ama napim onu bilemedim.Çok çabuk küsüyor,konu her neyse asla dönüş yapmıyor,ille ben onu arayacam..Üstelik bu adam sanatçı ki iyice komplike ve de sofistike...Manyak mı yoksa ince ruhlu bir tatlı serseri mi anlayamadım...Vereceğiniz akıllara ve de yorumlara açığım...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…