Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayınBöyle paylasimlar yasak.
Anlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordurOoyyykkk!!!! İçim dışıma çıktı![]()
Anacım milletin gözüne de sokmuyoz bu ne diye. En kötü ihtimal dr a gidiyoz. Ona bakarsan bende burayaAnlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordur
Midem avucuma gelmiyoAnlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordur
Kendi regl kanımı görmek sorun oluşturmuyor ama başkasının akıntısını kanını görmek zorunda değiliz hanımefendi. Site kuralları gereği de bu tarz paylaşımlar yasak. Azıcık adabı muhaşeret kurallarına uyun. Bir de milleti azarlıyorsunuz. Doktora gidin.Anlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordur
Kaldirirmisiniz artik fotografi¿Yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın
İğrenç iğrençDuphaston kullandıktan 5gun sonra azar azar lekelenme geldi .ama kahverengiyle kırmızı normalde adetim yoğun olurdu ve ağrılarım olurdu. Ama şuan böyle bir lekeler ve ağrım yok arada sırada sırtıma ve karnıma kiramp giriyor sizce ne olabilir .gebelik değil diye düşünüyorum. İki gündür böyle devam ediyor.
Essegin aklina karpuz kabugu düsürmeİğrenç iğrençoldu olacak vajinanızı da atın
Atsın bakarız ne var ne yok. Nereden gelmiş kan söylerizEssegin aklina karpuz kabugu düsürme
Şu an buna hazır değilim dur. Atar falanAtsın bakarız ne var ne yok. Nereden gelmiş kan söyleriz
Nayır nolamaz hazırr değilim dur lütfen çok rica ediciğimAt at at at![]()