Bu ne akıntısı sizce ne olabilir.( Resimli rica ediyorum kızmayın)

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Duphaston kullandıktan 5gun sonra azar azar lekelenme geldi .ama kahverengiyle kırmızı normalde adetim yoğun olurdu ve ağrılarım olurdu. Ama şuan böyle bir lekeler ve ağrım yok arada sırada sırtıma ve karnıma kiramp giriyor sizce ne olabilir .gebelik değil diye düşünüyorum.

Anlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordur
Anacım milletin gözüne de sokmuyoz bu ne diye. En kötü ihtimal dr a gidiyoz. Ona bakarsan bende buraya 💩 resmi atsam sende aynı tepkiyi verirsin ama kendi 💩 una aynı tepkiyi vermezsin. Tişikkirler

Anlamıyorum gercekden bir derdim var ama siz yardımcı olacağınıza neler diyorsunuz .peki kendi adetinizi gorunce Allah bilir mideniz avucunuza geliyordur
Midem avucuma gelmiyo 🤪🤪 herkesin şeyi kendine güzel litfin ama böyle de sağa sola atmıyoz demi

Kendi regl kanımı görmek sorun oluşturmuyor ama başkasının akıntısını kanını görmek zorunda değiliz hanımefendi. Site kuralları gereği de bu tarz paylaşımlar yasak. Azıcık adabı muhaşeret kurallarına uyun. Bir de milleti azarlıyorsunuz. Doktora gidin.

Duphaston kullandıktan 5gun sonra azar azar lekelenme geldi .ama kahverengiyle kırmızı normalde adetim yoğun olurdu ve ağrılarım olurdu. Ama şuan böyle bir lekeler ve ağrım yok arada sırada sırtıma ve karnıma kiramp giriyor sizce ne olabilir .gebelik değil diye düşünüyorum. İki gündür böyle devam ediyor.
İğrenç iğrenç:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:oldu olacak vajinanızı da atın

Back
X