Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma da ben sizin gibi on yargılı değilim kimseninAnacım milletin gözüne de sokmuyoz bu ne diye. En kötü ihtimal dr a gidiyoz. Ona bakarsan bende burayaresmi atsam sende aynı tepkiyi verirsin ama kendi
una aynı tepkiyi vermezsin. Tişikkirler
BenKusura bakma da ben sizin gibi on yargılı değilim kimseninuna karismiyorum siz her
a böyle tepki veriyorsunuz yazik
Kaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarekMidem avucuma gelmiyoherkesin şeyi kendine güzel litfin ama böyle de sağa sola atmıyoz demi
Laf yetiştireceğiz ise kanlı şeyi kaldırın. ÖğğjkkKusura bakma da ben sizin gibi on yargılı değilim kimseninuna karismiyorum siz her
a böyle tepki veriyorsunuz yazik
Beni tanımadığın için böyle on yargilisin .tepki vermezsemde birşey yazmam en azından sizin gibi herBenatsam sende tepki verirdin şikirim
vermezsen sıkıntı zaten
KaldırmıyorumLaf yetiştireceğiz ise kanlı şeyi kaldırın. Öğğjkk
Adet kanamasini neon yesili flan mi saniyorsunuz ? Yeni uye de değilsiniz boyle fotograf atmaya utanir insan ya bi düşünür yaniKaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarek
Kadın kadının düşmanı zaten. Terbiyesizİğrenç iğrençoldu olacak vajinanızı da atın
Özele gel ordan atım hem daha seksi olur .Poponuzu da atın merak ettik![]()
kanlı pedini atan söylüyor bunu da. Bu ne yaman çelişki.Kadın kadının düşmanı zaten. Terbiyesiz
Sağol ya çok yardımcı oldu
Neden acaba??? Herkes sizin vajinanizdan gelen kani gormek zorunda mi? Bunu buraya koymaya, bu kadar insanin midesini kaldirmaya utanmiyor musunuz? Arkadaslariniza msj olarak atin bakayim yiyorsa, ne tepki alacaksiniz? Anonim diye her seyi yapabileceginizi saniyorsunuz.Kaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarek
Neden acaba??? Herkes sizin vajinanizdan gelen kani gormek zorunda mi? Bunu buraya koymaya, bu kadar insanin midesini kaldirmaya utanmiyor musunuz? Arkadaslariniza msj olarak atin bakayim yiyorsa, ne tepki alacaksiniz? Anonim diye her seyi yapabileceginizi saniyorsunuz.Kaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarek
Rica ederim.Sağol ya çok yardımcı oldu