Çocuk Hastalıkları Bu ne alerjisii

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
316
44
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kızlarımdan birinde alerji var sürekli kaşınıyor gözükürde belirgin bişey yok sadece iki kere suratında çıkmıştı o zaman da hemen geçti kulaklarını sürekli kaşıyor doktora gittik yumurtayı kes dedi kesdim olmadı suratında çıktığı gün tarhana mama peynir ve pekmez yemişti aradım sordum tarhana da peynir de olabilir dedi onları da kesdim halen devam bazı günler hepsini kesidğim bile oldu ama halen kaşınıyor . kaç gündür çok fazla ne yediğini söyliyim mesela dün ;
irmikli ballı mama bebelac
elma püresi bisküvili
tavuk suyu (daha yeni başladım bu olamaz)
yoğurt
kendim nişastayı sade pişirip içine milupa devam sütü kattım

saçları yoluyo çocuk artık çok sinirlerim bozuluyo yarın doktora gidicez ama ben hiç yardımcı olamam doktora çünkü hiç birinden şüphem yok sizce ne olabilir bu

protein içeren herşey alerjik olabilir, bebeklerde en yaygın olanı da inek sütü proteinine karşı hassasiyet. senin yazdıklarının hepsi (bisküvi, mama, yoğurt) süt içeren besinler... belki bunlardandır.

Son düzenleme:
bende atopik dermatitli ve gıda alerjisi olan bir bebişe sahibim ve sizin bahsettiklerinizin kat be kat fazlasını yaşadım ve halen yaşıyorum.Büyük olasılıkla inek sütü yada buğday proteinine karşı bir hassasiyet var çünkü irmik vermişsiniz ve sütlü ürünler kulalanıyorsunuz.Ço9k gecikmeden bir alerji uzmanına gidin derim sonra çok geç olabiliyor Çok geçmiş olsun...

Back
X