Bu ne alla sen ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi geceler arkadaşlar :işsiz:
Sinir oldugum bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum .

Gelinimiz var ben bekar bi gorumceyim. Gelinin ramazanda tum sulalesini davet etmekten baslayip bi ton hengame altinda ezilen bi kucuk kardeş. .
Okadar alıştılar ki herseyde yanlarinda olmama burdan aldığım fikirlerle biraz kendiki çekmeye basladim hayır demeyi öğrendin.

Bugün ailem dünür lerinin bayramini kutlamaya gittiler giderken benim karnim ağrıyor rahatsizim gelemeyeceğim dedim. Hiii.niye gelmiyosun babaneme incem dedim karnin ağrıyor oraya neden.iniyosun bana.bildiginiz hesap sordu oyle sinirim bozulduki .. iyi tamam gelme dedi gözünü suzdu dondu .. ama annemin yaninda felan hic bisey dememis gibi yapmacik davraniyor

Giderken de dedim ;
cok kirildim hastayim sanki yalan söylüyor muşum gibi iyi tamam gelme dedin döndün dedim

Allah askina ben onun ailesi gelince hizmet etmeye ?
onun ailesi ramazamnda essek gibi ablasinin kaynanasina kadar agirladim .
Ne mecburiyetim var benim onlari bu kadar sayıp onemsemeye?

Migdeme agrilar girdi sinirden kendimi yedim kac saatir

Cok sacma gelininizin ablasinin kaynanasi ne ben kendi kaynanami cekemiyorum:KK70:
Siz alistirmissiniz malesef suc sizde simdi yapmazsaniz gene siz suclu olursunuz ama yavas yavas yapmayi kesin tabikide.

Iyi geceler arkadaşlar :işsiz:
Sinir oldugum bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum .

Gelinimiz var ben bekar bi gorumceyim. Gelinin ramazanda tum sulalesini davet etmekten baslayip bi ton hengame altinda ezilen bi kucuk kardeş. .
Okadar alıştılar ki herseyde yanlarinda olmama burdan aldığım fikirlerle biraz kendiki çekmeye basladim hayır demeyi öğrendin.

Bugün ailem dünür lerinin bayramini kutlamaya gittiler giderken benim karnim ağrıyor rahatsizim gelemeyeceğim dedim. Hiii.niye gelmiyosun babaneme incem dedim karnin ağrıyor oraya neden.iniyosun bana.bildiginiz hesap sordu oyle sinirim bozulduki .. iyi tamam gelme dedi gözünü suzdu dondu .. ama annemin yaninda felan hic bisey dememis gibi yapmacik davraniyor

Giderken de dedim ;
cok kirildim hastayim sanki yalan söylüyor muşum gibi iyi tamam gelme dedin döndün dedim

Allah askina ben onun ailesi gelince hizmet etmeye ?
onun ailesi ramazamnda essek gibi ablasinin kaynanasina kadar agirladim . Yaptim bi hata akillandim ama onunu alamiyorum .
Ne mecburiyetim var benim onlari bu kadar sayıp onemsemeye?

Bunun.onunu.nasil kapatabilirim ?

Migdeme agrilar girdi sinirden kendimi yedim kac saatir

Kızım sen evlenmeden niye çile çekiyorsun ya ben Bilemem edemem de git film izle gez bekarligin keyfini sur zaten evlenince oluyor onlar

Anlatamiyorum ki ...
Neymis bayramlasmaya abimin kaynanasina gidecekmisim allah askina banane gelip hastayim dedgim halde hesap neden soruluyo anla iste istemiyorum gitmek ,..

Saymak zorundamiyim ??

Bu beklentilerini nasil kapatabilirim

Anlatamiyorum ki ...
Neymis bayramlasmaya abimin kaynanasina gidecekmisim allah askina banane gelip hastayim dedgim halde hesap neden soruluyo anla iste istemiyorum gitmek ,..

Saymak zorundamiyim ??

Bu beklentilerini nasil kapatabilirim

Hakkaten saçmalamışlar.... sen kararlı ol bence surat assalar da tavır yapsalar da düşüncenden vazgeçme

ayy istemsiz şekilde gülme tuttu beni, burada hep görümceden çeken gelin olurdu, gelinden dert yanan bir görümce çıkınca tuhaf oldum :KK48::KK48: alışmıştır sizin her işe koşturmanıza da ondan öyle bir tavır takınmıştır, siz böyle devam edin elbet düşecektir yakanızdan, ne mecburiyetiniz var da koşturup duracaksınız ki bence hiç sinir olmayın iyi yapmışsınız.

aslında sen onlar için değil de kendi annen yorulmasın diye yardım etmişsindir. annenle konuş sana güvenip misafir ağırlamasın madem
content://media/external/file/91255
Anlamiyor konusuyor bu evde.sen yasamiyormusun ne bicim evlatmisim bilmem ne her isi ben yapiyorum alisti artik kesemiyorumda tartisiyoruz surekli

Çünkü daha önceden alışmışlar sizin ılımlı tavrınıza.Yorulduğunuzu anlamamışlar.Hatta üzerine düşünmemişlerdir bile.İnsanlar pek düşünceli değil.Sebep falan acıklmayın bir daha.Gelmek istemiyorum diyin yeterli set çekin yani

content://media/external/file/91255
Anlamiyor konusuyor bu evde.sen yasamiyormusun ne bicim evlatmisim bilmem ne her isi ben yapiyorum alisti artik kesemiyorumda tartisiyoruz surekli
tahmin ettim. senin ezilmenin esas sebebi annen. annen seni korusa o da gelip sana diklenemezdi. kendini ev işlerinden geri çek. şimdi düşündüm de ben de evliyim kardeşime hadi kaynanamı ziyerete gidiyoz börek aç bakim desem ne absürd olur. seninki de öyle. ezdirtme kendini. annen bu kadar misafir aşığıysa kendi yapsın herşeyi seni de millete ezdirmesin. aaa sinirlendim

Nasil alistirirsaniz beklenti o yonde olur.
Abinizin kayinvalidesine bayramlasmaya gitmeye mecburiyetiniz yok.aslinda karnimagriyor bahaneainede gerek yoktu onlar giderken bendede selam soyleyin diyip kalabilirdiniz.

Nasil alistirirsaniz beklenti o yonde olur.
Abinizin kayinvalidesine bayramlasmaya gitmeye mecburiyetiniz yok.aslinda karnimagriyor bahaneainede gerek yoktu onlar giderken bendede selam soyleyin diyip kalabilirdiniz.

Canim.nasil.yapayim abim.bir yandan gelmiyormusun diyor kiz bir yerden.karnin agriyo babaneye niye iniyorsun diyo. Hastayken goz suzdu

Gelmiyorum desem ne der acaba .

Gelininiz amma da cinsmis ya. Kendi gitsin işte annesine? Hayret bir şey?

Annenin dünürleriyle hoş olacağım diye gücü yetmeyecek kadar misafir ağırlaması ve fazla yardım etmeyince kötü evlat ilan edilmen ayrı bir sorun.O annenle aranda ayrı.
Gelinin ve ağbinin beklentisine gelince bir yapma iki yapma üçüncüde beşincide alışacaklar.O süreçte tabi surat asmalar olacak ama takmamaya o konuyu düşünmemeye zorla kendini.Seni kıracak bir şey söylediğinde de içinde tutma,söyle gitsin,sen üzülüp bütün gün sinirleneceğine o üzülsün o sinirlensin.Kimse kimsenin misafirini ağırlamak mecburiyetinde değil,ha akrabalıktır tabi ki ağırlarsın gider gelirsin ama MECBURSUN gibi davranamaz

Çünkü daha önceden alışmışlar sizin ılımlı tavrınıza.Yorulduğunuzu anlamamışlar.Hatta üzerine düşünmemişlerdir bile.İnsanlar pek düşünceli değil.Sebep falan acıklmayın bir daha.Gelmek istemiyorum diyin yeterli set çekin yani

Gelmek istemiyorum desem abim.basta tekpi gosterir korumaz kardesim diye korkuyorum acikcasi ..

Kiz tarafina el pence divan durcaz az kaldi . Cok onemsiyor

Canim.nasil.yapayim abim.bir yandan gelmiyormusun diyor kiz bir yerden.karnin agriyo babaneye niye iniyorsun diyo. Hastayken goz suzdu

Gelmiyorum desem ne der acaba .
Ilkte trip atar ikincide sitem eder ucuncude hic beklentiye girmez.
Ne kadar veririsen okadar alir insanlar herzman yaparsan iyilik degik gorevin olur.hem abin gitsin koloni halde turbe ziyaretine gider gibi dunur ziyareti ne olaki.
Bizimkiler telefonda kutlarlar bitti valla ben kendi dayimlarin bayramini kutlamadim daha kardesimin kv sine para verseler gitmem yani onlarda teklif edemez zaten

Yahu annenler neden gelinin tum ailesini agirliyor ,bayramlasmaya gidiyor,
Sorun burada ,siz oglunuzu gelin mi verdiniz ,
Benimde erkek kardesim var ,9 yillik evli ,
Bir kere bayramda gitmedi ailemde bende ,
Kizlari bizde gelin onlar bizi hos tutsun ,
Gelinimizin halasi her sene luks bir yerde iftar verir oraya gideriz ,
Caya gelirler vs bize
Sizin ailenizde sorun var ,annenle konus ,
Bu kadar yakinlik cok sacma

Back
X