Bu ne alla sen ?

Ee sana dedik ya zamanında çok yüz verme ya.Bir de senin ailenden başka hayatın yok mu ya valla kafayı yiyecen yakında uğraş bir şey bul bu dünyaya hizmet etmeye gelmiş gibisin!

Yoi buraya gazdgimdan beri cok duzeldim sorunlarimi bir tak.burda paylasiyorum dogrulari tecrubeli insalardan ogrenmeye calisiyorum ..
Ailem sorunlu bunda yapabilcegim bisey.yok ugrasimca oyle cokki hasaasim bazi konularda sanirim :(

Size kötü mü davranıyorlar ? Gidin ne olacak ki, ne güzel iste bir sürü kapı. Hem baklava da ikram ederler :) Bu kadar kasma kendini hayır diyeceğim diye tabi sinir olursun kendi kendine valla bu daha zarar vucuda. Gezmeye gider gibi gidin hizmet etmeye degil, size de gelindiginde kasmayin kendinizi yine ortamin tadini cikartin. Bunlar hep vesvese biraz hizmet edince bir yerimiz eksilmiyor. Iyi bir gorumce oluyorsunuz.

Size kötü mü davranıyorlar ? Gidin ne olacak ki, ne güzel iste bir sürü kapı. Hem baklava da ikram ederler :) Bu kadar kasma kendini hayır diyeceğim diye tabi sinir olursun kendi kendine valla bu daha zarar vucuda. Gezmeye gider gibi gidin hizmet etmeye degil, size de gelindiginde kasmayin kendinizi yine ortamin tadini cikartin. Bunlar hep vesvese biraz hizmet edince bir yerimiz eksilmiyor. Iyi bir gorumce oluyorsunuz.

Surekli.kendini öven bir aile enerjim düşüyor dinlemek zorunda kalıyorum ve sorguluyorum kendimi cidden fazla bir övünme bu ...

Canim inanki bu gune.kadar bi yerim eksilmedi cokta hizmet ettim iyi gorumce değil saf gorumce oldum.. fazlasina gerek yok evime gelir.gene agirlarim ama saygida kusurum hic olmaz. Durusum yok bence artik olmalı

Bence hic yorum yapmadan gelmiceni soyle.. Gelmek, gitmek ,yapmak istemiyorum nokta.. Isterse yirtilsinlar hic canını sıkma.. Suan köydeyim köyun işide hic bitmez. Esimin amca ve hala kizlarin ,genc kizlari var. Bugun bizde kalin dedim hala kizindan hemen ,niye işmi gorcez dedi :KK48: yani genclerin bile tiksintirmisler artik.. Gencler hic tinlamiyorlar cekip gidiyorlar, annesine biz gidiyoruz diyorlar ,tamam.. Evde gelin olarakda bir sözumuz olamaz cunku haklari var.. Zamaninda bizde gitik, kaldik veya istemedik.. Anne ben evdeyim de , gec odana.. Hic canını sıkma, bozulcak veya kusecek diye.. Ne kadar uzak okadar iyi :KK48:

Ben bu tavizi hesap sormayi vermisim demekki ona cok kizdim.kendime gore derdim sıkintim olur hergin bizde yemek yiyolar calistiklari icin bi gun surat asmam belli etemem hala niye bugun kobusmuyosum soguksun der ? Benimde sorunum olabilid degilmi paylasmak zorundamiyim ?Kesinlikle mesafe en dogrusu

Iyi geceler arkadaşlar :işsiz:
Sinir oldugum bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum .

Gelinimiz var ben bekar bi gorumceyim. Gelinin ramazanda tum sulalesini davet etmekten baslayip bi ton hengame altinda ezilen bi kucuk kardeş. .
Okadar alıştılar ki herseyde yanlarinda olmama burdan aldığım fikirlerle biraz kendiki çekmeye basladim hayır demeyi öğrendin.

Bugün ailem dünür lerinin bayramini kutlamaya gittiler.
giderken yengeme ;
"benim karnim ağrıyor rahatsizim gelemeyeceğim " dedim.
Hiii niye gelmiyosun ?
babaneme incem dedim
karnin ağrıyor oraya neden.iniyosun ?

bana bildiginiz hesap sordu oyle sinirim bozulduki ..
iyi tamam gelme dedi ama bozuldu bi hos oldu ,gözünü suzdu dondu ..

ama annemin yaninda felan hic bisey dememis gibi yapmacik davraniyor

Giderken de dedim ;
cok kirildim hastayim sanki yalan söylüyor muşum gibi iyi tamam gelme dedin döndün dedim

Allah askina ben onun ailesi gelince hizmet etmeye ?
Yaptim.bi hata ve akillandim bi sekilde beklenti icine girmesinler istiyorum artik .
Ne mecburiyetim var benim onlari bu kadar sayıp onemsemeye?

Bunun.onunu.kesmek istiyorum ne yapmaliyim ?

Migdeme agrilar girdi sinirden kendimi yedim kac saatir
Sözde görümceler kök söktürür gelinlere ama tuaf oldu bu şimdi :D Valla cnm daha sert davran bence o snn aile hizmet etmeli evet çünkü gelinleri ama senn onlara hizmet etmek zorunda deilsin Asla !!Yapmada zaten

Anlatamiyorum ki ...
Neymis bayramlasmaya abimin kaynanasina gidecekmisim allah askina banane gelip hastayim dedgim halde hesap neden soruluyo anla iste istemiyorum gitmek ,..

Saymak zorundamiyim ??

Bu beklentilerini nasil kapatabilirim

Sınava felan calısıcam diyebilirsin veya kafami dinleyeceğim istek şöyle boşver istedikleri kadar laf etsinler zaten kimse kıymet bilmiyor

Gelinin akrabalarından sana ne?Annene söyle sana güvenerek misafir çağırmasın.Sen çık gez.Tabi bunları yaparken kararlı ve saygılı ol ki ciddiyetinin farkına varsınlar.

Back
X