• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyo simdi ???

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
esimin bi facesi var ama girmez diye dusunuyordum seytan durttu sanki actim baktim mesajlarina girdim bi kari koca isimli mesela pinar ahmet gibi dusun sonunda da soyismi var esim dun saat oglen 12 de ... diye mesaj atmis cevap gelmemis sanirim karsi taraf engellemis profile ulasamiyorum bu uc nokta ne demek anlamadim ben bu ne ben simdi aldatilmis mi oluyorum

mesajı eşiniz m atmış.. mesaj tam ollarak şöyle mi
- eşim dün saat öğlen 12 de...
yoksa
- dün saat öğlen 12 de...

anlamadım da ondan soruyorum..ikisi arasında büyük fark var

bişey yok bu mesajda.. çift adına açılan tek profilde böyle olabilir..eşiniz erkek olanı tanıyodur mesaj atmıştır ... diye bayan görüp tanımadığından engellemiştir.. bence de sorun öğrenin.. 3noktadan ne olucak bende zannettim ki eşim dün 12 de diye mesaj atmış o zaman bişey var diyodum..

Belki eskiden tanıdığı bir arkadaşıdır, ben olsam direkt sormazdım çünkü bu tür konularda erkekler yağ gibi üste çıkarlar "sen bana güvenmiyo musun, facebookuma nasıl bakarsın" gibilerinden. Bence en mantıklısı görmemiş gibi davranıp gözlemlemek mesela sana karşı tavırları nasıl ilgisinde azalış-artış var mı? O mesaj yazdığı kadın eski bir arkadaşı mı yoksa internetten tanıştığı biri mi? Bence eskiden tanıdığı ancak ya evlenmiş ya da sevgilisi olan biridir, belki sadece arkadaşı da olabilir. Belki bir anlık boşluğa düşüp eski kız arkadaşına "..." diye bir mesaj atmıştır olabilir bu aldatma değil bana göre sadece boşluğa düşmek.
Dediğim gibi önce araştırın gizlice işin aslı nedir, o isimde bir sevgilisi var mıymış eskiden yoksa sadece bir arkadaşı mı? Ona göre ne yapacağınıza daha doğru karar verirsiniz.

baktim hic bisey yoktu o faceyi kullanmaz pek te nerden girmek aklina geldi bilmiyorum sifresini bildigimi de biliyor

hareket dökümünden aratıp aratmadığını kontrol edin..direk mesaj ne demek istemiyosanız tanıdığım kişilerde bu profil çıkıyo senin arkadaşın mı diyip tepkisine de bakabilirsiniz..

eski bir arkadaşım var ilk okudan. eşiyle face leri ortak beni ekledi kabul ettim. sonra baktım silmiş. daha sonrasında bende teli vardı yolda karşılaşmıştık tesadüfen ozaman aradım bebeğini sormak için. bana durumu anlattı eşim tanımadığından silmiş dedi ve tekrar ekledi. mesaj falan atamıyorum o yazmadan belki eşidir diye. ne saçma bişey bu ortak face yaa

sorsan ne olucak doğruyumu söyleyecek hiç sanmam. bence kıza asıldı. oda bunu engelledi. 3 nokta ne anlama geliyor bende anlayamadım. bu erkekler ne acayip 3 nokta ne yaaa. birde becerebilseler aldatmayı hemen yakalanıyolar.

tabiri caizse bir kadın aldatsa yakalanması nerdeyse imkansız . erkekler yüzüne gözüne bulaştırıyolar

Ayrı facebook hesabı açıp o profili aratıp bakın. Nasıl bir çift. Facebook üzerinde fantazi dünyası geniş insanlar olabiliyor. Çift hesabı diyince benim aklıma öyle bişey geldi önce korktum da. Normal bir arkadaşı da olabilir erkek olan. Eski sevgililerinden bahseder mi eşin bilgin var mı bu konularda? Bilmiyorum girip o profili incelemeni tavsiye ederim normal bir çiftse fazla üstüne düşme. Aldatılmış değilsin. eşine söyleme hiçbişey. takip et facebook hesabını.

Oldum olası şu çift kişilik hesapları anlamamışımdır :)

Gönlünü kirletme erkeği tanıyordur. Kadını tanısa çift kişilik bi hesaba yazmaya cesaret edemez..

bide 6 aylık evlisin. 6 Ayda küslük mü olurmuş. Sarılın yatın birbirinize boş verin bu kuruntuları..

Back
X