Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #1 biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar...
biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar...
A ayse2121 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 301 4 16 Almanya 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #2 konustukca hoş seyler soylemedigi anlamina geliyor
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.732 798 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #3 zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl bi konuşmanın ortasında söylediği de önemli tabi. Ama konuşarak vakit kaybı olacağını ima ediyor olabilir. Yani konuşmak istemiyor, gereksiz buluyor.
zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl bi konuşmanın ortasında söylediği de önemli tabi. Ama konuşarak vakit kaybı olacağını ima ediyor olabilir. Yani konuşmak istemiyor, gereksiz buluyor.
sevimlikartanesi El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ekim 2010 1.716 489 148 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #4 konuştukça söylememem gereken şeyleri söylüyorum manası taşıyor bence. ağzımdan laf kaçırıyorum demek yani
konuştukça söylememem gereken şeyleri söylüyorum manası taşıyor bence. ağzımdan laf kaçırıyorum demek yani
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #5 hmm anladım şimdi bu lafı eski sevgilim dedi bana bu lafı...
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.652 102.565 1.123 46 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #6 zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... Ne bu? Atasözü mü deyim mi? İlk defa duyuyorum ben. Hiç bir şey anlamadım ki...
zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... Ne bu? Atasözü mü deyim mi? İlk defa duyuyorum ben. Hiç bir şey anlamadım ki...
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #7 Laale .!.: Ne bu? Atasözü mü deyim mi? İlk defa duyuyorum ben. Hiç bir şey anlamadım ki... Genişletmek için tıkla... bende ilk defa dudum işte...
Laale .!.: Ne bu? Atasözü mü deyim mi? İlk defa duyuyorum ben. Hiç bir şey anlamadım ki... Genişletmek için tıkla... bende ilk defa dudum işte...
B binnur1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2011 368 2 96 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #8 zar_zor .!.: bende ilk defa dudum işte... Genişletmek için tıkla... bence eski sevgilinde ne demek istedigini bilmemis
zar_zor .!.: bende ilk defa dudum işte... Genişletmek için tıkla... bence eski sevgilinde ne demek istedigini bilmemis
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.732 798 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #9 zar_zor .!.: hmm anladım şimdi bu lafı eski sevgilim dedi bana bu lafı... Genişletmek için tıkla... Sende " zaten bende kurbağa öpen prenseslerden değilim " de o zaman Hemde eski sevgilinmiş, ne dediği pekte umrunda olmasın canım
zar_zor .!.: hmm anladım şimdi bu lafı eski sevgilim dedi bana bu lafı... Genişletmek için tıkla... Sende " zaten bende kurbağa öpen prenseslerden değilim " de o zaman Hemde eski sevgilinmiş, ne dediği pekte umrunda olmasın canım
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #10 Eternalhope .!.: Sende " zaten bende kurbağa öpen prenseslerden değilim " de o zaman Hemde eski sevgilinmiş, ne dediği pekte umrunda olmasın canım Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım yok sadece aklıma takıldı hiçte duymadığım bir laftı aklıma takıldı öyle
Eternalhope .!.: Sende " zaten bende kurbağa öpen prenseslerden değilim " de o zaman Hemde eski sevgilinmiş, ne dediği pekte umrunda olmasın canım Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım yok sadece aklıma takıldı hiçte duymadığım bir laftı aklıma takıldı öyle
fndkfndk Kûn fe yekûn <3 Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 3.389 729 398 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #11 O nasil eski sevgili oyle yahu.. Babanne gibi atasozleriyle falan anlatiyor derdini. :) Neden "eski" oldugunu cok guzel ozetlemis bence.
O nasil eski sevgili oyle yahu.. Babanne gibi atasozleriyle falan anlatiyor derdini. :) Neden "eski" oldugunu cok guzel ozetlemis bence.
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.429 598 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #12 zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... totosundan uydurmuş bence,hiç altında bir ima anlama çünkü bir anlamı yok
zar_zor .!.: biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... totosundan uydurmuş bence,hiç altında bir ima anlama çünkü bir anlamı yok
FS2011 OBENİPRENSESSANIYOR Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 298 41 73 Burdur 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #13 bi yerlerde duymuş, "ben bunu cümle içinde kullanayım" diye düşünmüştür. üstelik yanlış duymuş olma ihtimali de çok yüksektir.
bi yerlerde duymuş, "ben bunu cümle içinde kullanayım" diye düşünmüştür. üstelik yanlış duymuş olma ihtimali de çok yüksektir.
asude_bahar Guru Kayıtlı Üye 19 Ocak 2011 13.028 12.863 298 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #14 "laf dedi bal kabağı" deyimiyle karşılık verilebilir