bu ne anlama geliyor...

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar...

biri bana dediki : kurbağaya sormuşlar neden konuşmuyorsun o da konuştukça ağzımdan su kaçıyor demiş... ne demek istedi anlyamadım sizce arkadaşlar...

Bunu nasıl bi konuşmanın ortasında söylediği de önemli tabi.
Ama konuşarak vakit kaybı olacağını ima ediyor olabilir. Yani konuşmak istemiyor, gereksiz buluyor.

konuştukça söylememem gereken şeyleri söylüyorum manası taşıyor bence. ağzımdan laf kaçırıyorum demek yani

Ne bu?
Atasözü mü deyim mi?
İlk defa duyuyorum ben.
Hiç bir şey anlamadım ki...

hmm anladım şimdi bu lafı eski sevgilim dedi bana bu lafı...

Sende " zaten bende kurbağa öpen prenseslerden değilim " de o zaman

Hemde eski sevgilinmiş, ne dediği pekte umrunda olmasın canım

O nasil eski sevgili oyle yahu.. Babanne gibi atasozleriyle falan anlatiyor derdini. :) Neden "eski" oldugunu cok guzel ozetlemis bence.

bi yerlerde duymuş, "ben bunu cümle içinde kullanayım" diye düşünmüştür. üstelik yanlış duymuş olma ihtimali de çok yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…