- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ki bunda? Başını agrittigina değmezMerhaba herkese..
Eşjmle dün sabah tartıştık.yanasmaya çalıştı regl oldum dedim.sakayla karişik ne zaman oldu niye ya vs dedi.. o zaman sen boşalt dedi(Çok özür diliyorum yazarken bile beynim çatlıyor ama anlatacak kimsem yok) hayir dedim .ee napiyim tv mi izleyim aklimdan mi geçireyim dedi..bende sinirlendjm bagirdim.ne izliyorsan izle madem bu kelimeyi bana kullandin dedimm.
Erkekler iliski sırasında ne düşünür psikolojim bozuldu yoksa benle yatarken baska seylermi düşünüyor diye aklimdan geciriyorum.sordum kendisine tabiki seni düşüncem kimi düşüncem sacmalama kendine gel dedi![]()
7aylik
Icimi rahatlattiniz.konu bana israr etmesi vs degil.aklimdan mu gecireyim? Sorusunun altında ne yattığı
Ay ne var bunda ya. Ben mi genişim. Puf.Merhaba herkese..
Eşjmle dün sabah tartıştık.yanasmaya çalıştı regl oldum dedim.sakayla karişik ne zaman oldu niye ya vs dedi.. o zaman sen boşalt dedi(Çok özür diliyorum yazarken bile beynim çatlıyor ama anlatacak kimsem yok) hayir dedim .ee napiyim tv mi izleyim aklimdan mi geçireyim dedi..bende sinirlendjm bagirdim.ne izliyorsan izle madem bu kelimeyi bana kullandin dedimm.
Erkekler iliski sırasında ne düşünür psikolojim bozuldu yoksa benle yatarken baska seylermi düşünüyor diye aklimdan geciriyorum.sordum kendisine tabiki seni düşüncem kimi düşüncem sacmalama kendine gel dedi![]()
Arya aynisini dusundum , benden once yazmissinBurda herkes abartiyorsun diyor fakat ben abartma görmedim. Kadin regl ve hali ile cinsel ilişki istemiyor. Ona rağmen adam sadece kendi derdinde ve regl'i umarsamiyor bile. Kadinin zevki önemsiz tabi, yeterki erkek zirveye ulaşsin (o malum kelimeyi kullanamadim, edep felan bilirsiniz işte).
Ve bunun üstüne bide bir çesit psikolojik baski ile yine hedefine ulaşmaya çalisiyor.
Bana tablo çok iğrenç ve kiroca geldi. Yani birşey demek istemiyorum fakat bu taviri normal karşilayanlar yaşadiklari şey evlilik ise, ben ne yaşiyorum?
Aminnn Allah razı olsunO zaman daha çok yeni olmasının getirdiği utanma, şaşırma durumu da mevcuttur, üzerinize de fazla gitmeyelim :) Ama inanın bu dert değil, hatta güzel bir şey... Eşler arasında tutku, cilveleşme, birbirlerini rahatlatma gibi (özele girmiyorum) davranışlar evliliği daha da zenginleştirir... (tabii ki karşılıklı olarak... yani yeri geldiğinde o da size bu özeni gösterir ise bu dediklerim...) Burada her yazılanı dikkate almayın, a deseniz boşanın diyen çıkıyor burada :) Öpüyorum size çok... Allah nice uzun seneler bir yastıkta kocatsın mutlu mesut inşallah :)
Aminnn Allah razı olsun
Sitede yaşı küçükler var açık yazmıyorum hayatınız boyunca cinsellik sex veya buna benzer şeyler yaşadığınıza emin misiniz ?Sanki adam başkasına söyledi gibi davranıyorsunuz daMerhaba herkese..
Sitede yaşı küçükler var açık yazmıyorum hayatınız boyunca cinsellik sex veya buna benzer şeyler yaşadığınıza emin misiniz ?Sanki adam başkasına söyledi gibi davranıyorsunuz da
Aynen öyle oluyor olacak galiba :)Henüz 7 aylık evli imiş konu sahibi... Öncesinde çok donanımlı olmayabilir, herkes ufak yaşta başlamıyor cinsel hayat tecrübelerine... Bu dediği şeyin doğallığını ancak evlilik içerisinde öğrenen bir çok hanım var. Muhtemelen konu sahibi de yavaş yavaş keşfediyor :)
Aynen öyle oluyor olacak galiba :)