kızlar size birşey danışacağım
erkek arkadaşımla aynı okuldayız
geçen gün kantinde durup dururken bana dedi ki
ya biz üniversitedeyken arkadaş kalalım dedi
aklı ssıra şaka yapıyor
geçen de telde kavga ettk
dedi ki sen üniyi kazanır gidersin ben kazanamazsam ya da ayrı şehirlerde olursak olacağı yere varır dedi
ben de bırakacak mısın yani deyince
bırakmam ama şartlar bırakmaya zorlayabilir dedi
bu ne demek şindi bu ay 3. yılımıza gircez yardım
aman ya şimdiden korkmaya baslamıs sallama pek uzaklık hiç engel deil eşim istanbulda ben mersinde yasıyordum ama o 1 gun izninde bile gece biniodu iznini yanımda gecirip akşam binip tekrar gidiodu 2 gece hiç uyumuyordu ve sabah direk işe ve suanda evliyiz acık acık konus bitirmek istiosa ayrıl ama gercekten bitirmek istiosa
ayrı şehirlere gidince muhtemelen "böyle uzaktan olmaz, yürümez " deyip ayrılacaktır senden
yanında iken sen sevgili olarak kabul ediyor...sen ondan uzakta olduğun zaman arkadaş kalın ki o yanına dokunabileceği sarılabileceği yeni kız arkadaşlar edinebilsin şakkıdı
ya bilmiyorumm kızlar kafam çok karışık çok seviyorum onu önceden olsa eminim bırakmaz derdim ama artık hiçbirşeyden emin değilim
bugün ytine saçma sapan bir nedenden kavga çıkardı triplere girdi konuşmuyoruz hala
çokmoralim bozuk napıcam ben yaa
ya bilmiyorumm kızlar kafam çok karışık çok seviyorum onu önceden olsa eminim bırakmaz derdim ama artık hiçbirşeyden emin değilim
bugün ytine saçma sapan bir nedenden kavga çıkardı triplere girdi konuşmuyoruz hala
çokmoralim bozuk napıcam ben yaa
Canım;
Senin erkek arkadaşının çok dengeli olduğunu düşünmüyorum...
Sürekli senle kavga edip sürekli laf ima ediyor.
(Önceki konulardan)
Üniversiteyi kazanamazsan ayrılırsa sırf bu yüzden bırak gitsin ya...
Arkasından mı koşcan bırakma diye?
Canım;
Senin erkek arkadaşının çok dengeli olduğunu düşünmüyorum...
Sürekli senle kavga edip sürekli laf ima ediyor.
(Önceki konulardan)
Üniversiteyi kazanamazsan ayrılırsa sırf bu yüzden bırak gitsin ya...
Arkasından mı koşcan bırakma diye?
cnm tabii ki koşmayacağım
ama ben bu ilişki için o kadar emek verdim ki eğer öyle birşey olursa çok ama çok üzüleceğim
konduramıyorum ona
bilmiyorum ya
cnm tabii ki koşmayacağım
ama ben bu ilişki için o kadar emek verdim ki eğer öyle birşey olursa çok ama çok üzüleceğim
konduramıyorum ona
bilmiyorum ya
Haklısın tabii ki üzülür insan...
Ama bu şekilde de ilişkiniz hastalıklı hal alıyor.
Sen bilirsin. Ona karşı zaafını kontrol edemezsen sana çok acı çektirir.
Söylemedi deme. lmaz:
üzüleceğin hiç bişi yok yaşından ötürü duyguların çok farklı güzelim biz birer ablanız ama seni geri götürecek insanlarla hiç işin olmasın hayat o değil emin ol doğru yer doğru zamanda seni hakedicek insan seni bulur senin ummadığın anda
canım baskasına kaptırmaktan korkuo seni bide statü farkı dogar diye dusunuyor egerki erkkte bu celiskiler varsa yani kendine guveni yoksa asagılık kompleksi varsa cok üzülürsün ve bitmeye mahkumdur bu ilişki
ya senı denıyor böyle böyle dıyeyım bakalım ne yapıcak diye
yada senden ayrılacak........
pat dıye söylemek yerine ..lafı kıvırıyor.......
her ne yapıyorsada dengesızce davranıyor bence..........daha okul kazanmamışınız.......
kimsenınde bir yere gittigi yok......
şimdiden ayrılma lafları ediyor....
eger bir kişi seviyorsa dünyanın bir ucundada olsanız ........mesafe aksıne dahada kuvvetlendire bilir....
laf konuşmak için konuşuyo....... madem öyle hadi ayrılalım de bakalım ne yapıcak........
bırak gitsin ayrılmak istiyosa sallama. önce okulun kazanıp hayatını kurtarmaya bak. daha kimler çıkar karşına. ha seviyosa ve seviliyosan zaten ayrılmazsınız