• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
36
Arkadaşlar iyi akşamlar üç ay çalışıp doğum için izne ayrıldığım okulun müdür yardımcısı wtsp durumlarıma yorum yapar oldu ama sürekli muhabbet açmaya çalışır gibi.. Ne koysam anında görüyo ve ben çevrimiçi iken yazıyor.Tek kelimelik cevaplarla geçiştirdim nezaketen.. Okulda pek muhabbetimiz yoktu ki zaten iş dışında konuşmayı sevmiyorum erkeklerle.. Hadi bu zamana kadarkileri anladım dün gece saat ikide duruma cevapla olarak 'yapalım mı' yazmış başımdan aşağı kaynar su döküldü anlamadım hocam yazdım sabah cevap vermiş ekran görüntüsü almış birisi bi fincan kahvenin fotoğrafını paylaşmış onu bana atarak hocam bi arkadaş bunu paylaşmıştı ona cevap yazayım derken hikaye atlamış size yazmışım k bakmayın demiş iş icabı yüzyüze bakcaz bu adama nasıl davranmam lazım yani bu son yazdığı mantıklı mı olabilir mi böyle bişey hadi bana yazmadın saat ikide başka bi kız arkadaşa yapalımmı neden yazılır kız olduğuna emin değilim ben fotoğrafın üzerine koyduğu aşçı kız emojisinden kız diye çıkarım yaptım..

Bi de özellikle gece yazmış oluyo bir iki gibi sabah görüyorum eşi uyuyunca yazıyo heralde bu evli erkekler neden böyle şeyler yapıyo ben uyanmadan eşim görseydi napıcaktım o mesajı :/ okulda hala çalışan bi arkadaş var bekar bana hiç yorum yapmadı diyo yani adam evlilere bakıyo bunun nedeni ne evli olunca kolay lokma mı görüyolar nedir

Son düzenleme:
Bu arada az gülün diye anlatayım

Benim saf eşim o baktığı durumları karşı tarafın gördüğünü bilmiyormuş

Ben de bilmiyordum burada okuyuncaya kadar

Neyse onun bunun durumuna bakıyormuş hatta her gelen yeni duruma açıp bakıyormuş vs

Bir gün bana bir şey anlatıyor, yorum yapıyor işte birisi halkında sen nerden biliyorsun ki dedim hep durumlarında paylaşıyor, oradan bakıyorum vs dedi

O kişi senin durumlarına baktığını görüyormuş deyince adamın beti benzi attı

Ben hep bakıyordum o durumlara kimlerin kimlerin durumlarına baktım diye

Sizinkinin attığı mesaj garip de benim saf kocam gibi durumların görüldüğünü bilmiyor olabilir

Bir de bizimki eee bakalım diye atmıyorlar mı bakmayacaksak niye koyuyorlar dedi

Hemen o adamla münasebeti kesin. Terbiyesize bak insan okurken bile sinir oluyor. Ya eşiniz tesadüfen okusaydı? Olacaklari düşünemiyorum bile!!! Whatsappdan engelleyin sorarsa da telden kaldırdım telim bozuk vs bişey uydurun. Ne biçim adamlar var ya

Bir öğretmene bunları yakıştıramiyorum
Herkes bi derece olur ama öğretmen olmasın lütfen

Bu arada az gülün diye anlatayım

Benim saf eşim o baktığı durumları karşı tarafın gördüğünü bilmiyormuş

Ben de bilmiyordum burada okuyuncaya kadar

Neyse onun bunun durumuna bakıyormuş hatta her gelen yeni duruma açıp bakıyormuş vs

Bir gün bana bir şey anlatıyor, yorum yapıyor işte birisi halkında sen nerden biliyorsun ki dedim hep durumlarında paylaşıyor, oradan bakıyorum vs dedi

O kişi senin durumlarına baktığını görüyormuş deyince adamın beti benzi attı

Ben hep bakıyordum o durumlara kimlerin kimlerin durumlarına baktım diye

Sizinkinin attığı mesaj garip de benim saf kocam gibi durumların görüldüğünü bilmiyor olabilir

Bir de bizimki eee bakalım diye atmıyorlar mı bakmayacaksak niye koyuyorlar dedi
Nasıl yani , bende bazen gruplardaki kişilerin ya da rehberimdekilerin whatsapp profil resimlerine bakarım . Her seferinde onlara şu kişi baktı diye bildirim mi gidiyor ? Ben hiç bildirim almıyorum , gerçi resim yok benimkinde .

Nasıl yani , bende bazen gruplardaki kişilerin ya da rehberimdekilerin whatsapp profil resimlerine bakarım . Her seferinde onlara şu kişi baktı diye bildirim mi gidiyor ? Ben hiç bildirim almıyorum , gerçi resim yok benimkinde .

Profil resmi değil canım yeni özellik geldi ya hikaye diye o

İş gereği görüşüp yüz yüze baktığınız için tamamen kendisini engellemeniz olmayacak.
Bu sebeple hikayelerinizi kendisine gizli yapın.
Sizde rahat edin en azından.

Rahatsiz oluyorsan durum mesaji yazmayacaksin resim koymayacaksin engelleyip okulla ilgili bir durum geldiginde ne yapacaksin?
Gayet resmi davranacaksin yanlislikla veya gereksiz bisey yazarsa hic muhatap olmayacaksin.

Yok

Durumlarım diye bir şey çıkıyor resim video falan

Onlara bakınca görünüyormuş

Nasıl göründüğünü bilmiyorum hiç durum vs yapmadım

Yok

Durumlarım diye bir şey çıkıyor resim video falan

Onlara bakınca görünüyormuş

Nasıl göründüğünü bilmiyorum hiç durum vs yapmadım

Durum ekledikten sonra 24 saat kalıyor biliyorsundur.

Sonradan kendi durumuna tıklıyorsun, altta göz gibi bi işaret var. Ona tıklayınca saatine dakikasına kadar gösteriyor kimin baktığını...

Ben de bazen birininkine bakayım derken başkasınınkine geçiveriyor. Sinir oluyorum.

Durum ekledikten sonra 24 saat kalıyor biliyorsundur.

Sonradan kendi durumuna tıklıyorsun, altta göz gibi bi işaret var. Ona tıklayınca saatine dakikasına kadar gösteriyor kimin baktığını...

Ben de bazen birininkine bakayım derken başkasınınkine geçiveriyor. Sinir oluyorum.

işte biz bunu bilmiyorduk

eşimde yüzlerce numara kayıtlı yıllar önceden kalma vs vs

abuk subuk insanlar, kim olduğunu bile unuttuklarımız paylaşıyordu durum

bir de bazı kişiler var her gün yeni durum paylaşıyor

o da gördükçe bakıyordu

buradan öğrendik artık bakmıyoruz

hoş benim listeden kimse durum paylaşmıyor galiba ya da ben denk gelmiyorum ama eşimde var öyle sürekli durum paylaşan tipler

işte biz bunu bilmiyorduk

eşimde yüzlerce numara kayıtlı yıllar önceden kalma vs vs

abuk subuk insanlar, kim olduğunu bile unuttuklarımız paylaşıyordu durum

bir de bazı kişiler var her gün yeni durum paylaşıyor

o da gördükçe bakıyordu

buradan öğrendik artık bakmıyoruz

hoş benim listeden kimse durum paylaşmıyor galiba ya da ben denk gelmiyorum ama eşimde var öyle sürekli durum paylaşan tipler

Eşinin öğrendiğinde beti benzi atmasına çok güldüm ama:KK48:

Bazı insanlar dikkat etmiyor ama kim bakmış diye. Bir bildirim falan gelmiyor çünkü. Sadece kendin "kim bakmış acaba" dersen görüyorsun.

profil resimlerine bakınca bildirim gitmiyor. durum fotoğralarına bakınca alttaki listede isminiz çıkıyor.

Back
X