- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Arkadaşlar iyi akşamlar üç ay çalışıp doğum için izne ayrıldığım okulun müdür yardımcısı wtsp durumlarıma yorum yapar oldu ama sürekli muhabbet açmaya çalışır gibi.. Ne koysam anında görüyo ve ben çevrimiçi iken yazıyor.Tek kelimelik cevaplarla geçiştirdim nezaketen.. Okulda pek muhabbetimiz yoktu ki zaten iş dışında konuşmayı sevmiyorum erkeklerle.. Hadi bu zamana kadarkileri anladım dün gece saat ikide duruma cevapla olarak 'yapalım mı' yazmış başımdan aşağı kaynar su döküldü anlamadım hocam yazdım sabah cevap vermiş ekran görüntüsü almış birisi bi fincan kahvenin fotoğrafını paylaşmış onu bana atarak hocam bi arkadaş bunu paylaşmıştı ona cevap yazayım derken hikaye atlamış size yazmışım k bakmayın demiş iş icabı yüzyüze bakcaz bu adama nasıl davranmam lazım yani bu son yazdığı mantıklı mı olabilir mi böyle bişey hadi bana yazmadın saat ikide başka bi kız arkadaşa yapalımmı neden yazılır kız olduğuna emin değilim ben fotoğrafın üzerine koyduğu aşçı kız emojisinden kız diye çıkarım yaptım..
Bi de özellikle gece yazmış oluyo bir iki gibi sabah görüyorum eşi uyuyunca yazıyo heralde bu evli erkekler neden böyle şeyler yapıyo ben uyanmadan eşim görseydi napıcaktım o mesajı :/ okulda hala çalışan bi arkadaş var bekar bana hiç yorum yapmadı diyo yani adam evlilere bakıyo bunun nedeni ne evli olunca kolay lokma mı görüyolar nedir
Bi de özellikle gece yazmış oluyo bir iki gibi sabah görüyorum eşi uyuyunca yazıyo heralde bu evli erkekler neden böyle şeyler yapıyo ben uyanmadan eşim görseydi napıcaktım o mesajı :/ okulda hala çalışan bi arkadaş var bekar bana hiç yorum yapmadı diyo yani adam evlilere bakıyo bunun nedeni ne evli olunca kolay lokma mı görüyolar nedir
Son düzenleme: