- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Nasıl yani , bende bazen gruplardaki kişilerin ya da rehberimdekilerin whatsapp profil resimlerine bakarım . Her seferinde onlara şu kişi baktı diye bildirim mi gidiyor ? Ben hiç bildirim almıyorum , gerçi resim yok benimkinde .Bu arada az gülün diye anlatayım
Benim saf eşim o baktığı durumları karşı tarafın gördüğünü bilmiyormuş
Ben de bilmiyordum burada okuyuncaya kadar
Neyse onun bunun durumuna bakıyormuş hatta her gelen yeni duruma açıp bakıyormuş vs
Bir gün bana bir şey anlatıyor, yorum yapıyor işte birisi halkında sen nerden biliyorsun ki dedim hep durumlarında paylaşıyor, oradan bakıyorum vs dedi
O kişi senin durumlarına baktığını görüyormuş deyince adamın beti benzi attı
Ben hep bakıyordum o durumlara kimlerin kimlerin durumlarına baktım diye
Sizinkinin attığı mesaj garip de benim saf kocam gibi durumların görüldüğünü bilmiyor olabilir
Bir de bizimki eee bakalım diye atmıyorlar mı bakmayacaksak niye koyuyorlar dedi
Nasıl yani , bende bazen gruplardaki kişilerin ya da rehberimdekilerin whatsapp profil resimlerine bakarım . Her seferinde onlara şu kişi baktı diye bildirim mi gidiyor ? Ben hiç bildirim almıyorum , gerçi resim yok benimkinde .
Profil resmi değil canım yeni özellik geldi ya hikaye diye o
Nasıl yani , bende bazen gruplardaki kişilerin ya da rehberimdekilerin whatsapp profil resimlerine bakarım . Her seferinde onlara şu kişi baktı diye bildirim mi gidiyor ? Ben hiç bildirim almıyorum , gerçi resim yok benimkinde .
Yok
Durumlarım diye bir şey çıkıyor resim video falan
Onlara bakınca görünüyormuş
Nasıl göründüğünü bilmiyorum hiç durum vs yapmadım
Durum ekledikten sonra 24 saat kalıyor biliyorsundur.
Sonradan kendi durumuna tıklıyorsun, altta göz gibi bi işaret var. Ona tıklayınca saatine dakikasına kadar gösteriyor kimin baktığını...
Ben de bazen birininkine bakayım derken başkasınınkine geçiveriyor. Sinir oluyorum.
işte biz bunu bilmiyorduk
eşimde yüzlerce numara kayıtlı yıllar önceden kalma vs vs
abuk subuk insanlar, kim olduğunu bile unuttuklarımız paylaşıyordu durum
bir de bazı kişiler var her gün yeni durum paylaşıyor
o da gördükçe bakıyordu
buradan öğrendik artık bakmıyoruz
hoş benim listeden kimse durum paylaşmıyor galiba ya da ben denk gelmiyorum ama eşimde var öyle sürekli durum paylaşan tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?