Bu ne demek ?

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
6.731
20.962
278
Arkadaşlar cuma kan testi verdim. Rubella pozitif diyor. Bunu geçirip sağlıklı doğum yapan oldu mu tehlikesi nedir bunun?

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-15-19-07-000_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-11-21-15-19-07-000_com.android.chrome.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 188
Arkadaşlar cuma kan testi verdim. Rubella pozitif diyor. Bunu geçirip sağlıklı doğum yapan oldu mu tehlikesi nedir bunun?
ıgg ler o hastalıgı daha once gecırmıssın de vucutta antıkor uretmıs demek. eskıden hasta olmussun . ıgm pozıtıf cıkarsa o hastalık su an sende var demek .

Bende de pozitif cikti ve gecirmedim. Cocukken zorunlu asisini oldugumuz icin bagisikligimizda pozitif cikiyor iciniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederim birde birşey sormak istiyorum, 7.haftanın başındayım ancak geçmeyen kuru öksürüğüm başladı gıcık gibi ama sonu öğürme ve çoğunlukla kusma ile bitiyor. Doktora gittim ancak boğazım ciğerlerim tamamen temiz diyor. Kusma ve öksürüğüm daha dün başladı 6+6dayken

Çok teşekkür ederim birde birşey sormak istiyorum, 7.haftanın başındayım ancak geçmeyen kuru öksürüğüm başladı gıcık gibi ama sonu öğürme ve çoğunlukla kusma ile bitiyor. Doktora gittim ancak boğazım ciğerlerim tamamen temiz diyor. Kusma ve öksürüğüm daha dün başladı 6+6dayken
Sigara biraktiniz mi bu surecte?

Bırakamadım ama öksürüğüm sayesinde olabildiğince daha az içiyorum
O yuzden oluyor 😄 gebeligimi ilk ogrenip sigarayi azalttigimda deli gibi oksurup o eski zehri atmaya calisirdi vucudum zorlanirken de en sonunda midem kalkar kusardim. Sigarayi azaltan birakmaya calisan birakan her insanin ilk aylarda yasadigi bir sey bu sanirim gebelik fark etmeksizin o yuzden direkt olarak onu sordum.

O yuzden oluyor 😄 gebeligimi ilk ogrenip sigarayi azalttigimda deli gibi oksurup o eski zehri atmaya calisirdi vucudum zorlanirken de en sonunda midem kalkar kusardim. Sigarayi azaltan birakmaya calisan birakan her insanin ilk aylarda yasadigi bir sey bu sanirim gebelik fark etmeksizin o yuzden direkt olarak onu sordum.
Dün doktor ciğerin boğazın temiz dedi ama neresiyle baktı anlamadım ciğerlerim sökülüyo sanki. Bademciklerim şişti. Diyorum doktor bey öksürürken kusuyorum psikolojiktir diyo. Sanki deliyim

Back
X