- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
konu halledildi teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de :) Bu kadar yorma kafanı yahu,adı üstünde eski :)tamam özlersin geri istersin falan anlıyorum ama bu kadar takıntı yapma canım sana zararaslında kimseye ihtiyacım yokmuş mutlu olmak benim elimde gibi bişi...
ama eski sevgilin sırf bu yüzden konu açtığını ve yüzlerce kişiye acaba ne anlama geliyo diye sorduğunu bilse bide bunun için kafanı yorduğunu öğrense ne komik olurdu dimi:))))
Bence de :) Bu kadar yorma kafanı yahu,adı üstünde eski :)tamam özlersin geri istersin falan anlıyorum ama bu kadar takıntı yapma canım sana zarar![]()
İnsan ister istemez takıntı yapıyor anlıyorum bunu durumu, hem burda paylaşıp yazıyorsak haberleri bile olmuyor ki hatta tam tersi biz de onları umursamıyoruz sanıyorlar onlara göstermediğimiz için=)
Bence öyle yazdığına göre biraz göstermelik ''Ben mutluyum kendi başıma'' gibi bir şeyler demiş.Gerçekten mutlu olsa kendi içinde yaşar illa böyle yazıp göstermesine gerek yok.Eski sevgiliye gösterme çabası görüyorum burda ben biraz