• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ne Demek

Bence mutluluk benim içimdeymiş aslında, başka yerlerde, başka insanlarda aramak gereksiz gibi bir şey... Böyle bir şey olabilir.
:26:

Allah allah vallahi aklım karıştı. Kaç saattir bunu düşünüyorum. Hani adı bende saklı derler yaa ordan bi çağrışım yapıyım diyorum yok gene çıkartamıyorum

Bu güzel pazar gününü "eski" sevgilinizin "sosyal paylaşım sitesinde" laf olsun diye yazdığı bir cümleyi yorumlamaya çalışarak mı geçiriyorsunuz?

O kendinde saklı kalan mutluluğun farkında ve onu bir yerlerde bulma özleminde ki böyle yazmış... Darısı başınıza...

aslında kimseye ihtiyacım yokmuş mutlu olmak benim elimde gibi bişi...
ama eski sevgilin sırf bu yüzden konu açtığını ve yüzlerce kişiye acaba ne anlama geliyo diye sorduğunu bilse bide bunun için kafanı yorduğunu öğrense ne komik olurdu dimi:))))

aslında kimseye ihtiyacım yokmuş mutlu olmak benim elimde gibi bişi...
ama eski sevgilin sırf bu yüzden konu açtığını ve yüzlerce kişiye acaba ne anlama geliyo diye sorduğunu bilse bide bunun için kafanı yorduğunu öğrense ne komik olurdu dimi:))))
Bence de :) Bu kadar yorma kafanı yahu,adı üstünde eski :)tamam özlersin geri istersin falan anlıyorum ama bu kadar takıntı yapma canım sana zarar;)

İnsan ister istemez takıntı yapıyor anlıyorum bunu durumu, hem burda paylaşıp yazıyorsak haberleri bile olmuyor ki hatta tam tersi biz de onları umursamıyoruz sanıyorlar onlara göstermediğimiz için=)
Bence öyle yazdığına göre biraz göstermelik ''Ben mutluyum kendi başıma'' gibi bir şeyler demiş.Gerçekten mutlu olsa kendi içinde yaşar illa böyle yazıp göstermesine gerek yok.Eski sevgiliye gösterme çabası görüyorum burda ben biraz

Benim adım "Ayşe" olsa, eski sevgilim o hesapta "Ayşe'ye aşığım" yazsa bunu bile üstüme alınmam, derim ki "yeni sevgili edinmiş onunla atışmıştır"... Onun canını acıtmak için de beni kullanıyordur. Hala seviyor olsa "eski" sıfatımı "yeni"ye çevirip takip ediyor olma umudumla sağa sola yazmaktansa bunu bana söylemesi gerekir değil mi?..

Bunu yorumlama gayreti bile şu an "boşvermiş olma" ihtimali olan adamdan 1-0 geride devam etmektir hayata çünkü yanılma payı vardır her zaman... Erkekler kadınlar gibi "Bu bundan mı, şu şöyle mi acaba, dur şöyle yazayım da şunu anlasın" gibi milimetrik hesaplar yapmazlar... Akıllarına geleni icraate geçirirler. Bunu yapmayanlar da çocuk ruhlu, efemine adamlardır, melankoliktir hayır gelmez. Aslında onların yaptığı doğru olan, kadınlar hem kendilerini hem de çevrelerindeki diğer kadınları bu gelişmelerin güzel olduğuna inandırıp mutlu olma, eskiden kurtulma sürecini uzatıyorlar, birbirlerine iyilik ettiklerini sanırken kötülük ediyorlar, boşa dememişler "Umut işkenceyi uzatır" diye... Erkeklerse böyle dertleri olmadığı için daha mutlu ve huzurlu yeni ilişkilere başlıyorlar. Bu da onların daha sağlıklı ve soğukkanlı düşünmelerini sağlıyor.

Umutlu_Ol hani demişsin ya bunları yapmayanda çocuk ruhludur diye. Evet Benim eski sevgilim maalesef o grupta. Gerçekten daha çocuk. Ve evet o yine böyle hesaplar yapar. Çünkü bir keresinde kendisi anlatmıştı bana. Senin bakma umudunla yapıyordum herşeyi diye. O yüzden dikkate aldım bu sözünüde..

Son düzenleme:
İnsan ister istemez takıntı yapıyor anlıyorum bunu durumu, hem burda paylaşıp yazıyorsak haberleri bile olmuyor ki hatta tam tersi biz de onları umursamıyoruz sanıyorlar onlara göstermediğimiz için=)
Bence öyle yazdığına göre biraz göstermelik ''Ben mutluyum kendi başıma'' gibi bir şeyler demiş.Gerçekten mutlu olsa kendi içinde yaşar illa böyle yazıp göstermesine gerek yok.Eski sevgiliye gösterme çabası görüyorum burda ben biraz

Ben de öyle düşünüyorum canım. Yani mutlu insan niye kendini oraya buraya kanıtlama çabasına girsin ki? Neden yani? Ben mutluyum demeye bile gerek duymaz sadece davranışlarına yansıtır. Ben olsam öyle yapardım mesela..

Back
X