allah allah ordan bakınca psikopat gibi mi görünüyorum acaba ??
psikopat gibi olmasa da takıntılı gibi görünüyorsunuz,hatta görünüyorsunuz değil öylesiniz belli ki.bi konuyla alakalı bin tane başlık açılmaz ki,forum takipte sürekli sizin saçma sapan konularınız dönüyor.önce adamı ne yapıp edip soğutmuşsunuz,sonra kendinize aşık etmeye çalışıyorsunuz,ama bi yandan da ne hissettiğinizi bilmiyosunuz.bu durumda siz ne düşünürdünüz bizim yerimizde olsaydınız?
lütfen dalga gecmek için degilde gercekten bir fikri olan arkadaslar yazsın .
sanki sizin hiç kafanız ve duygularınız karısık olmadımı ???
zor bir durum napalım ..içime mi atıyım hep ..paylasmak isteyemez miyim ..etrafta fikirlerine güvenebilicegim kayda deger insanlar yok ondan burdan bikaç mantıklı insana sormak istedim .. fikri olmayanlar sadece dalga gecmek için yazmazsa ne benim kalbim kırılır ne de sizin .
evet haklısın ..bu kuralı daha önceden hayatıma dahil etmeliydim hatta.en azından bundan sonra söyledigin gibi düşünmeliyim .tesekkür ederim.Sana vereceğim tek fikir o kişiyle ilişkini kes ve kendinle baş başa kalarak kafanda bir model oluştur ve sadece o modeldeki doğru kişiye şans ver. Kafa karışıklığını kendi kendine düşünerek, kendine kriterler belirleyerek aşabilirsin. Kriterlerine uymayan hiç kimseyle de görüşme, kendi çevrene bir çizgi çek o çizgiden de herkesi geçirme.
Kız maşallah açmadığın konu kalmamış
hep senin konun
sana ayrı bir topik açak ne varsa dök içindekileri:)
sizi rahatsız ettim evet cok üzgünüm ..
kafamın asırı karısık olması iştekusura bakmayın.
evet haklısın ..bu kuralı daha önceden hayatıma dahil etmeliydim hatta.en azından bundan sonra söyledigin gibi düşünmeliyim .tesekkür ederim.
Yakışıklı birini bulamadığın için, onun temiz yüreği var diye teselli oluyorsun demek..
kız niye her msjı beğeniyorsun allah seni napmasın ....
bu kadarda hoşgörü fazla yanii
e napalım ben kendimi agresif sanardım da daha agresifleri varmıs.degilmişim degilmişim en azından ben insanları dinleyebiliyorum söyledikleri iyide olsa kötüde olsa tatlım işte öyle
hayırlısı olsun ne diyelim :97:
burda bir konu açılıyor ve zaman ayırıp konu sahibi için yorumlar yapıyoruz..konu sahibinin illa ki gönlünü hoş tutacak şeyler mi yazmamız gerekiyor yoksa değişik bakış açıları mı..burda agresiflik falan yok kendi yorumumu yazdım..hatta yazdığım yorumu senin yaşlarında bizzat yaşadım ben..
burda gerçekten fikir almak istiyorsan bütün yorumları kafanda irdelemelisin...kimse sana göre kötü yorum yazıyor diye agresif kalıbına sokamazsın..
herkese de yorum yazılmıyormuş onu anladım, hadi selametle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?