Bu ne densizlik deil mi ama?

Sadece arkadaşını şu konuda düşüncesiz bulabilirim:

Karşı taraf benim bahsedeceğim konuda hassassa, fazla da sevinç gösterilerinde bulunmam..

Yani maddi olarak çökmüş bir arkadaşıma gidip de, benim eşim yüklü bir zam aldı, çok iyi durumdayız biz şeklinde anlatmam, sadece''şükür iyiyiz''derim, belki yanlış anlar üzülür diye..

bu açıdan biraz haklısınız ama nispet yapıyor inadına yapıyor diye de düşünmem galiba..

Siz de öyle düşünmeyin bence, öyle yapıyorsa da her çıkışın bir inişi vardır zaten unutmayın boşverin.

bence densizlik değil.
belki sizi yakın gördü ve sevincini paylaşıyor, niye densizlik yapmış olsun ki.
sizin eşininizin maddi olarak durumunun bozulmasının sebebi arkadaşınızın eşi değil ki.
işler ayrılmış bitmiş..
bence kadın mutlu olduğunda da gelip size anlatmış.
ben garipsemedim..

bence densizlik değil.
belki sizi yakın gördü ve sevincini paylaşıyor, niye densizlik yapmış olsun ki.
sizin eşininizin maddi olarak durumunun bozulmasının sebebi arkadaşınızın eşi değil ki.
işler ayrılmış bitmiş..
bence kadın mutlu olduğunda da gelip size anlatmış.
ben garipsemedim..

Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşınız size nispet yapmak yerine acaba sevincini sizle paylaşmış olmak için "eşim terfi aldı , bana şunu alacak bunu alacak" demiş olamaz mı?
Siz arkadaşınızın size nispet yaptığını söylemişsiniz ama bence sizde yaptığınızla arkadaşınıza kıskançlık yapmışsınız. Bana doğru gelmedi yaptığınız. Yanlış yani.

Kesinlikle katılıyorum bu sözlere burbukkaydirigubbakcemile5
Birde eşiniz arkadaşınızın eşinin önceden şefiymiş yazmışsınız sanki siz bu duruma içerlemişsiniz gibi geldi banaa.s

yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar
bana katılmayanlarında fikirlerini düşündüm va arkadaşımı ben tanıdığım için yinede kendimi haklı buldum
yinede saolun
arada yazdıklarımı okumadınız galiba,foto mak.götürdüm sonra
çocuğu düşündüğüm için
ama dedimya onuda hor kullanıyor,kocasınıda kıskanmadım inanın kardeşim gibi severim eşini de
eşimle çok kankalar hala
beni sinir eden sadece gereksiz havalara girilmesi,

yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar
bana katılmayanlarında fikirlerini düşündüm va arkadaşımı ben tanıdığım için yinede kendimi haklı buldum
yinede saolun
arada yazdıklarımı okumadınız galiba,foto mak.götürdüm sonra
çocuğu düşündüğüm için
ama dedimya onuda hor kullanıyor,kocasınıda kıskanmadım inanın kardeşim gibi severim eşini de
eşimle çok kankalar hala
beni sinir eden sadece gereksiz havalara girilmesi,

Vallaha canim bu tür insanlara sinir olmaya kaale almaya bile degmez...

Birak atsin havasini....nasil olsa sen kendinide onuda biliyorsun..

Var böyle insanlar...sürekli nispet yapmaya calisirlar, prim vermemek icin en güzelimi dinleme bile...:delphin:

Niye böyle bir insanla arkadaşlık yapıyosunuz ki yasakkelime
Arkadaş dediğin sevincini de üzüntüsünü de paylaşır tabii ki, ben kötü bir dönemdeysem arkadaşım bana hayatındaki iyi şeyleri anlatmayacak mı, benimle paylaşmazsa kırılırım doğrusu..
Nispet yaptığını vurgulamışsınız sıkı bir arkadaşlığınız yok demek ki, görüşmeyin yerimseniben

Hediye sipariş vermesi hiç hoş birşey değilde
Nispet konusunda birşey diyemiyorum ama siz arkadaşınızı daha iyi bilirsiniz
Eğer gerçekten öyleyse muhatap olmayın bence
bir çıkarsın bir inersiin :delphin:

Son düzenleme:
o kadar terfı etmış,bir makıne mi alamıyormuş. madem hava atmasını bılıyor, istemesın o zaman kımseden bırşey :umursamaz:

:kedi: yelloz

:roflol: :roflol: :roflol: İyi yapmışsın arkadaşım ... Arkadaşının yaptığı bence terbiyesizlik ve uyanıklılık ... O nun gibilerden çoook var .. Ben astsubay eşiyim ve arkadaşım eğer uzman çavuş eşi ise O nun yanında asla eşimin işinden - rütbesinden vs. konu açmam bahsetmem ... Ama aksini yapan arkadaşlar da var ne yazık ki .. :1closedeyes:

Back
X