Bu ne imdi? Fikirlerinize ihtiyacm var

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
358
41
Kocaeli
Kızlar,

Çok zorluklarla başlayan ve yine aynı zorluklarla devam eden 1,5 yıllık bir ilişkim var.O,üstüme titreyen her fırsatta sevgisini gösteren biri.
Dün akşam beraber dışarıdaydık gayet güzel sohbetimizi yaptık vs derken...elim telefonuna gitti birden.(Ara sıra birbirimizin telefonlarına bakma gibi adetlerimiz var resimlere vs.) Yakın bir zamanda da kendince öne sürdüğü nedenlerden dolayı hattını değiştirdi.Neyse rehbere bakmaya başladım,normalde kız arkadaşlarının olduğunu biliyorum ama bir isim dikkatimi çekti üstelik xxx ve xxxx1 diye kayıtlı.Kim olduğunu sordum.İstanbul'da kuzenimin arkadaşı dedi.Peki ne alaka telefonu sende kayıtlı,yeni hattında var mı onda dedim? 3 yıl filan oldu tanışalı,kuzenimin arkadaşı,bizde tanıştık,yeni hattımı da kuzenime vermek için aradım o da yanındaydı dedi.Saçmalıyorsun bence dedim bu bir açıklama olamaz,kaldı ki msn inde de daha önce gördüğüm bir isimdi.Aynı şekilde benim telefonumda böyle bir ismin olduğunu ve aynı şekilde bir açıklama yapacağım zaman ne olacağını sordum?Sustu...Aşkım bişey yok haklısın ama inan bu kadar,gerçekten birşey yok dedi.Numaraları sildim telefondan ve sesi çıkmadı.Benim numaram da onda var dedi.Eğer denk gelirsem inan hiç iyi şeyler olmaz dedim.Dün geceden beri de gönlümü almak için türlü şeyler yaptı
Gece ben uyuduktan sonra msj atmış;Aşkım sabaha toparlanırsın İNŞALLAH,takıldığın kişi senden haberdar,bunu da bil.Günaydın yazmış.Günaydın aşkım,toparlanamadım üzgünüm yazdım.Doğrusu da bu...
Gerçekten söyledikleri tatmin etmedi ve dünden beri kocaman bir soru işareti kaldı kafamda.
Sizce ne yapmalıyım
?:sm_confused:

aÇıklama yapmıŞ ama ınanmamıssın ıÇın rahat degıl..
Bıdaha otur konuŞ son kez sor ve kapansın konu....

Gün içinde aramak istedim ama arayamadım çünkü bütün gün o da arayıp sormadı :( ve nihayet akşam aradı.

Dediğin gibi oldu derya son defa konuştuk olayı ve kapattık.Herhangi bir sıkıntısı olsaydı bu kadar rahat davranamayacağını ve özrünü dilediğini söyledi.Ben de çok üstüne gittim sanırım ve söyledim olanları.Yani düzeldik :1hug:

Teşekkürler...

Kusura bakma ama abartmıssın bıraz bence..bak ben bu yuzden erkek arkadasımı kaybettım sureklı o kım bu kım dıye dıye adam bı gun yeter dedı..yapmayın canım bu hataları lutfen ben yaptım sız yapmayın..ben yıne senın kadar dııldım telınde dolu kız ısmı vardı xx1 xx2..olabılır bunlar cevresinden okuldan is yerinden arkadasıdır belkı..ben bunlara karısmıyordum mesela..onunda bı cevresi var unutma canım ve telı sadece senınle gorusmek ıcın dııl cevresıyle de gorusmek ıcın kullanıyor oyle ısımlerın olması da gayet dogal dııl mı?
ben de bı kac seyıne karıstım once guzel guzel acıklama yaptı hatta bazen ayrılma noktasına getırdım ayrıldım ayrılmam senden dedı naz yaptım alttan aldı sandım kı gıtme..ama bı yerde artık yeter dedı o yere sende gelmek ıstemıyorsan bıraz daha anlayısla karsıla lutfen

Kızlar hak veriyorum size...Aslında ben de ilk defa yaptım böyle bişeyi,tamamen içgüdüsel bir anlık bir şeydi :utangac: Normalde ben de ikili ilişkilerde kişilerin bu kadar kısıtlanmasına ve sorgulanmasına elbette karşıyım ve dediğiniz gibi bir an gelip bezebilir ya da bezdirebilirsiniz.Belirttiğim gibi ilk defa yaptığım için erkek arkadaşım da ters tepki vermedi aksine gereksiz birşey yaptığını söyledi ve özür diledi,ben de bir anlık bişeyle abarttığımı söyledim,uzatmadım zaten.Konu nihayetinde tatlıya bağlandı...

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler kesinlikle size katılıyorumvereliniortak

Back
X