bu ne ki şimdi :( lütfen bir fikir??

kralichee

hayırlarla gel miniğim :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
393
5
96
Diğer
merhaba arkadaşlar.7 aylık hamileyim.

bugün bir şey farkettim vücudumda.ve çok üzüldüm.:59:
afedersiniz genital bölgede dış dudaklardan birisi büyümüş :26:
acı veya başka bir rahatsızlık yok.ama canım çok sıkıldı.
işin kötü tarafı bunun ne kadar süredir böyle olduğunun da farkında değilim.karnım büyüdğü için göremiyordum.bugün aynadan farkettim :(

başına böyle bir durum gelen var mı??
sizce ne olabilir?
hemen doktora gitmek istemiyorum.utanıyorum...
ne dersiniz???

oyyyy şu hamilelikte neler gelmiyor ki başımıza...daha doğrusu aklımıza gelmeyen başımıza geliyor.bilmiyorum canım sorunun kaynağını ama bu da olabilecek bişey bence

Hmm...
ben iç dudaklarin bazi bayanlarda digerinden büyük oldugunu duymu$tum hamilelikte de belki bebegin baskisi felan di$ari çikarmi$ olabilir. Aslinda bende $üpheleniyorum baksammi ki? :40: Eyilip bakamiyorum aynen ve elimle kendimi kontrol ettigimde baya a$agida gibi geliyor :86: yada göbegim artik çok çikti bana mi öyle geliyor diye bakmak istemedim. Ama yakin bi zamanda temizlik siram yakla$iyor bu sefer aynayla bende kontrol edicem.

Bence canini slkma kötü bir$ey olmadigindan eminim.

Hmm...
ben iç dudaklarin bazi bayanlarda digerinden büyük oldugunu duymu$tum hamilelikte de belki bebegin baskisi felan di$ari çikarmi$ olabilir. Aslinda bende $üpheleniyorum baksammi ki? :40: Eyilip bakamiyorum aynen ve elimle kendimi kontrol ettigimde baya a$agida gibi geliyor :86: yada göbegim artik çok çikti bana mi öyle geliyor diye bakmak istemedim. Ama yakin bi zamanda temizlik siram yakla$iyor bu sefer aynayla bende kontrol edicem.

Bence canini slkma kötü bir$ey olmadigindan eminim.

teşekkür ederim :70:
umarım öyledir

Benım de ıc kısımdakılerden bırı oyle ama hıc takmıyorum ne zaman oyle oldugunu da bılmıyorum :24:

canım benimde okadar feci durumdaki hani gören olsa kaçar :) bebek baskı yaptığından oluyormuş bi yakınımında tamamen şişmişti bacaklarını kapatamıyordu yürüyemiyordu bile düşün yani variste olmuştu o bölgede yani anlayacağın sen hiç kafana takma doğumdan sonra eski haline dönüyormuş

canım benimde okadar feci durumdaki hani gören olsa kaçar :) bebek baskı yaptığından oluyormuş bi yakınımında tamamen şişmişti bacaklarını kapatamıyordu yürüyemiyordu bile düşün yani variste olmuştu o bölgede yani anlayacağın sen hiç kafana takma doğumdan sonra eski haline dönüyormuş

cevabınız için teşekkür ederim.
içim rahatladı biraz.çok sağolun :70:
ama niye tek taraf şişsin onu da anlamadım.o tarafa mı baskı yapıyor ki.
sizin de mi tek taraftı??

cnm benmde yakınımında çift taraflı :) ama muhtemelen ordan baskı oluyordur o bölge belki daha zayıftır o yüzden tek taraflı olmuştur çok bi bilgim yok yanıltmayım şimdi senide ama normal ya kolay değil vücudumuz ne hal aldı allah başka dert vermesin yeterki.. sağlıkla kucağımıza alırız inş kuzularımızı

cnm benmde yakınımında çift taraflı :) ama muhtemelen ordan baskı oluyordur o bölge belki daha zayıftır o yüzden tek taraflı olmuştur çok bi bilgim yok yanıltmayım şimdi senide ama normal ya kolay değil vücudumuz ne hal aldı allah başka dert vermesin yeterki.. sağlıkla kucağımıza alırız inş kuzularımızı

doğru söylüyorsunuz.
siz yazdıktan sonra düşündüm.
sol tarafımda gerçektende bir baskı var. sol kaburgamın uç tarafı ,onun arkası sırtım çok feci ağrıyor ne zmandır.oturmakta zorlanıyorum.
gerçektende sorunum sol tarafta
dediğiniz gibi herhalde...
içim rahatladı.

doğumdan bi süresonra düzelir kendiliğinden merak etme.. Yenileneceksin tamamiyle:23:

bugün tetanos aşısı için sağlık ocağına gittim.oradaki ebe hemşireye sordum.
o da ağrı,acı yoksa normal olduğunu söyledi.

varistende kaynaklanabilir dedi.
zaten benim sol bacağımın iç damarlarında geri kaçak vardı.(reflü)
hamilelikteki baskı da bunu tetiklemişitir dedi.hamileleik sonrası düzelir dedi.

bende çok mutlu oldum bir sorun olmadığına.
tekrar cvp yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım,sağolun
:71: :71:

Back
X