- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Doğru söylüyorsun canım bizim herşey üst üste geldi diş ,diğer hastalıklar derken epeyce yorgun düştüm galiba. Bende diyorum anneyim sağlam durmam lazım diye ama aynı zamanda da insanım acizim işte. Zaten asıl sıkıntım o bebeğim hasta olduğu için biryere de çıkamıyorum iyice o yüzden de bunaldım. İnşallah geçecek bakalım bekliyorumBebek bu hasta olacak tabii , siz bu kadar kolay pes ederseniz, dis cikarmasi , atesli hastalagi v.s givi durumlarda daha cok kizgin olursunuz.
Nefes alacaginiz ortamlar bulun kendinize
Canım oğlum hasta olduğu için kimseye bırakamıyorum biraz iyileşsin anneme bırakıp birkaç saat de olsa nefes almayı planlıyorum inşallah. Evde oturmak gerçekten çok korkunçEvde oturup kalmak insani mahvediyor üstüste gelmis her sey esinizden veya annenizden ya da bir yakininizdan yardim isteyin.
İlla birakmaniz gerekmez ama en azindan cocuk hastayken anneniz gelse bir kap yemeginizi yapsa sizinle konussa bile sizi rahatlatir. O minigin şefkate ihtiyaci var ruh sagliginiza dikkat edin.Canım oğlum hasta olduğu için kimseye bırakamıyorum biraz iyileşsin anneme bırakıp birkaç saat de olsa nefes almayı planlıyorum inşallah. Evde oturmak gerçekten çok korkunç
Annem de çalışıyor canım. Sadece hafta sonları müsait oluyor. Onda da kendi ev işi falan derken bitiyor haftası kadının da. Aslında gel desem gelir de onu da bunaltmak,yormak istemiyorum. Ruh halimin bu duruma geldiğini bilse üzülür çünkü o yüzden sölemedim bişey. Dua ediyorum sadece geçsin diye....İlla birakmaniz gerekmez ama en azindan cocuk hastayken anneniz gelse bir kap yemeginizi yapsa sizinle konussa bile sizi rahatlatir. O minigin şefkate ihtiyaci var ruh sagliginiza dikkat edin.
Annem de çalışıyor canım. Sadece hafta sonları müsait oluyor. Onda da kendi ev işi falan derken bitiyor haftası kadının da. Aslında gel desem gelir de onu da bunaltmak,yormak istemiyorum. Ruh halimin bu duruma geldiğini bilse üzülür çünkü o yüzden sölemedim bişey. Dua ediyorum sadece geçsin diye....
Tavsiyelerin için teşekkürler canım...Böyle zor cocuga bile yansitmaya baslamissiniz. Bence gec olmadan mutlaka bir tanidiginizi cagirin biraz vakit gecirin sohbet edin. Bence annenizi arayın yardim isteyin musaitse gelir degilse gelemez zaten. Her seyin tek basina altindan kalkamazsiniz ama siz cokerseniz olan sadece size olmaz ailenize cocugunuza en büyük zarari olur.
Seni anliyorum ben benimde evladim var ve kis mevsimdeyiz bebekle biyere gitmek zor,saglinin bozulmasini engelemen zor ama gecici bir sure.Doğru söylüyorsun canım bizim herşey üst üste geldi diş ,diğer hastalıklar derken epeyce yorgun düştüm galiba. Bende diyorum anneyim sağlam durmam lazım diye ama aynı zamanda da insanım acizim işte. Zaten asıl sıkıntım o bebeğim hasta olduğu için biryere de çıkamıyorum iyice o yüzden de bunaldım. İnşallah geçecek bakalım bekliyorum
Öyle insanlara şaşıyorum zaten. İnsan evde delirecek gibi oluyor.birde çocuklar bunaltınca daha fena.bn öle bir insan olamam olsam da hastalıklı bir kişilipe bürünürümSeni anliyorum ben benimde evladim var ve kis mevsimdeyiz bebekle biyere gitmek zor,saglinin bozulmasini engelemen zor ama gecici bir sure.
Sana bisiy soyleyyimi 1 bucuk yasinda kizi olan bir arkadasim var ve simdi 7 ayin ustunde hamile. O kizi hasya olacak diye bir yere cikmaz mumkun degil cikmaz yazda olsa kista olsa bir insan hic mi bunalmaz derim. Vallahi bunalmiyor agzim acik kaliyor kiza
Vallahi kiz cok saglikli bende hayret ediyorum evim evim diyio duruyor :) tercih oh meselesi. Nediyelim :))Öyle insanlara şaşıyorum zaten. İnsan evde delirecek gibi oluyor.birde çocuklar bunaltınca daha fena.bn öle bir insan olamam olsam da hastalıklı bir kişilipe bürünürüm
Aynen canım diyecek birşey yok. Evcillikte tavan yapangillerden demekki o da :)Vallahi kiz cok saglikli bende hayret ediyorum evim evim diyio duruyor :) tercih oh meselesi. Nediyelim :))
Aynen canım diyecek birşey yok. Evcillikte tavan yapangillerden demekki o da :)
Allah yardımcısı olsun onun kafa hep güzeldir evde tıkılıp kalmaktanDaha demin aradim evdeyim ne yapayim diyor eee nevar ne yok diyorum anlatacak bisey yok surekli evde
Vallaha cok mutlu ,esi ondan mutlu para harcanmiyor diyeAllah yardımcısı olsun onun kafa hep güzeldir evde tıkılıp kalmaktan
Allah yardımcın olsun canım.ne durumdasın peki bunalmıyor musun?Cocugum 2 yasinda ben hala oyleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?