• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne Mutsuzluk..

Aynen o şekilde.
Benimkide anlamıyor.
Bigün çiçek alıcakmış parasını çıkışmamış..
Bende şansta yok.
Hani alabilseydi veya alsaydı inanın o kadar mutlu olurdum ki..
Acaba bi gün bi sürpriz yapar mı diye düşünüyorum ama yok yapmaz.
Ben iyiyim ya hakketmiyorum sevinmeyi sevindirilmeyi..
ALLAHtan başka kimseden beklentim yok artık benim.
Yaşım daha 19ken bunu diyebliyorum..

Benimkiyle bi akşam sabaha kadar bana gül almadığı için tartıştık :D Ayrı şehirlerdeyiz biz ben beyaz gülleri çok severim konu açıldı söyledim falan 'yolda gelirken millet görürmüş utanırmış , solarmış zaten falan .Bi gün eve gönderecekmiş ama aksilik çıkmış . 4senedir çıkıyoruz bi tanecik gül almadı hem biliyo ne kadar sevdiğimi ama :31:

Seni kendime cok yakin hissettim CatlakB . Ayni duygulari paylasiyoruz. Ben de hep ayni seyi dusunurum surpriz konusunda. Beceremez benim sevgilim surpriz yapmayi. Ve dedigin seye ben de cok sahit oldum, bi bakiyorum kiz bilmem neyin onde gideni, bi donemde ciktigi bilmem kacinci sevgilisinden ilk ay hediyesi gelmis papatyalar vs vs. Ben mi yanlis yapiyorum acaba diyorum boyle incelikleri gormedigim icin. Tamam incelik demek illa bi hediye filan demek degil elbet ama insan arada ufak tefek de olsa jest bekliyor. Bi de biz bayaniz yani ruhumuzun oksanmasi lazim, bu dogamizda var hih. Bende soyle bi durum oluyor cogu zaman, mesela derim ki icimden; yaa su durumda ben olsam soyle soyle bi surpriz yapardim ay cok guzel olurdu, ben olsam bana sunu alirdim sunu soylerdim gibi.
Var ya ben erkek dogsaymisim kesin sevgilimi surprizlere bogarmisim :D

Aynen bende aynı şekilde..
Çok sık yapmazdım ama yapardım arada..
Bi bluz gördüğümde amaann demek yerine avaba alsam mı derdim diyorumda ama almıyorum.
O erkek ve öküz o öküzsede bende bişey yapmam..
Salak değilim yani.
Ama içimden bişey yapmak geliyor sonra diyorum bu anlamaz.

arada derim mesela
-Özel günlerde çiçek gül çok klişe çiçek böyle arada olmalı çünkü özel günlerde çiçek çok basite kaçmak biz sizin için düşünürken siz gülle olayı kapatınca özensiz olur..

ama bunu bile anlamıyor baksana ne kadar inceden isteğimi belli ediyorum..

Benimkiyle bi akşam sabaha kadar bana gül almadığı için tartıştık :D Ayrı şehirlerdeyiz biz ben beyaz gülleri çok severim konu açıldı söyledim falan 'yolda gelirken millet görürmüş utanırmış , solarmış zaten falan .Bi gün eve gönderecekmiş ama aksilik çıkmış . 4senedir çıkıyoruz bi tanecik gül almadı hem biliyo ne kadar sevdiğimi ama :31:

Benim klonum sensin:1:
Bende beyaz gül hastasıyım.
Derim zaten kırmızı gülden daha hoşuma gidiyor birinin beyaz gül alması diye bide papatya ama an-la-mı-yoooorrr..

Bisey soyleyeyim mi benimki de cicekleri cok sevdigimi biliyor. On kere de ima etmisimdir oda arkadaslarima filan cicek geldiginde, daha dogrusu ayyy yaa x'e cicek almis sevgilisi filan demisimdir. Tabi imayla alinmasi tuhaf olur o ayri konu. Gel gor ki bana cicek aldigi sayilidir, iki kere gul almisti o kadar, bi de begendigi yada begendigim zaman koparip verdigi bikac cicek oldu farkli zamanlarda. Be adam sevdigimi biliyosun, ne olurdu ummadigim bi anda ellerinde cicekler kapimda sirilsiklam olsan :( soyleyince de diyor ki az olsun ki kiymetini bil, mantigi buymus yani

Bisey soyleyeyim mi benimki de cicekleri cok sevdigimi biliyor. On kere de ima etmisimdir oda arkadaslarima filan cicek geldiginde, daha dogrusu ayyy yaa x'e cicek almis sevgilisi filan demisimdir. Tabi imayla alinmasi tuhaf olur o ayri konu. Gel gor ki bana cicek aldigi sayilidir, iki kere gul almisti o kadar, bi de begendigi yada begendigim zaman koparip verdigi bikac cicek oldu farkli zamanlarda. Be adam sevdigimi biliyosun, ne olurdu ummadigim bi anda ellerinde cicekler kapimda sirilsiklam olsan :( soyleyince de diyor ki az olsun ki kiymetini bil, mantigi buymus yani

Benimkinde de var mantık..
O halde hiç yoksa hiç kıymet vermeyelim düz mantık :31:

Benim klonum sensin:1:
Bende beyaz gül hastasıyım.
Derim zaten kırmızı gülden daha hoşuma gidiyor birinin beyaz gül alması diye bide papatya ama an-la-mı-yoooorrr..

Ben erkek olsam sevdiğim kız çok şanslı olurdu ya valla :1: Bi gül allah aşkına ne olacak dmi ? Mutlu etmeye korkuyolar resmen bizi sanki. Zaten söyledikçe iyice inada bindirip almıyo :37:

Aynen bende aynı şekilde..
Çok sık yapmazdım ama yapardım arada..
Bi bluz gördüğümde amaann demek yerine avaba alsam mı derdim diyorumda ama almıyorum.
O erkek ve öküz o öküzsede bende bişey yapmam..
Salak değilim yani.
Ama içimden bişey yapmak geliyor sonra diyorum bu anlamaz.

arada derim mesela
-Özel günlerde çiçek gül çok klişe çiçek böyle arada olmalı çünkü özel günlerde çiçek çok basite kaçmak biz sizin için düşünürken siz gülle olayı kapatınca özensiz olur..

ama bunu bile anlamıyor baksana ne kadar inceden isteğimi belli ediyorum..

Ben elimden geldigince hediyedir surprizdir ufak seylerdir yapmaya calisiyorum. Ama karsidan da biseyler bekliyor insan.
Evet gercekten cok ince bicimde soylemissin. Biz anneler gununde onun annesine teyzesine filan hediye almistik beraber. Sonra telefonda konusurken dedim ki yaa cicek de gondersek cok guzel olur dedim. Niye bosver fazla olur ogrenci halimizle dedi. Ama cicek alinir ya her kadin cicek sever dedim. Dedim ve dedim, anlamadi yaziklar olsuuuunnn kutsal okuzum benim :(

Zaten ben ısrar ettikten sonra almasının hiç bi önemi yok benim için :) Seninki gene iki kere de olsa almış . Ne kadar çok sevdiğimi biliyo 1 tanecik almadı ya.

Ben erkek olsam sevdiğim kız çok şanslı olurdu ya valla :1: Bi gül allah aşkına ne olacak dmi ? Mutlu etmeye korkuyolar resmen bizi sanki. Zaten söyledikçe iyice inada bindirip almıyo :37:

Zaten ben ısrar ettikten sonra almasının hiç bi önemi yok benim için :) Seninki gene iki kere de olsa almış . Ne kadar çok sevdiğimi biliyo 1 tanecik almadı ya.

Benimki alddı 1 kere sevgililer gününde çok mutlu oldum sonrada.
Onuda arkadaşının beğendiğini ve para verip arkadaşının aldığını öğrendim.. :43::43:

Birbirimize cicek mi yollasak ne yapsak :) aslinda kucuk bi sorun gibi dimi. Ama ufak seyler birikiyor insanin icinde.

Hayat adil değil bunu bilir bunu söylerim en basit örneği yıllardır atanmak için kafamda saç kalmadı ama gidip düşük puanla onume geçen torpilli arkadaşım ben istemiyodum aslında yeaaa demesiydi!! Haa bir de ben hediye olayınıda geçtim hep platonik olma zorunda olduğum için.. Şükredin sizden daha beterim yani :)

Son düzenleme:
Benimki alddı 1 kere sevgililer gününde çok mutlu oldum sonrada.
Onuda arkadaşının beğendiğini ve para verip arkadaşının aldığını öğrendim.. :43::43:

Ov fena olmuş ya . Kendi niye almamış ki bi gül ne kadar Allah aşkına taş çatlasın 20 tl :31:

Birbirimize cicek mi yollasak ne yapsak :) aslinda kucuk bi sorun gibi dimi. Ama ufak seyler birikiyor insanin icinde.

Göndericeksen adresimi vereyim ciddiyim gönderde benimkine diyeyim
-ayy biri çiçek yollamış bide not vardı.
-Kim o dese
-İsim yok desem
çıldırsada kıymetimi anlar belki valla çok isterim böyle bişeyi.
Kıskansında yapar belki..

Hayat adil değil bunu bilir bunu söylerim en basit örneği yıllardır atanmak için kafamda saç kalmadı ama gidip düşük puanla onume geçen torpilli arkadaşım ben istemiyodum aslında yeaaa demesiydi!! Haa bir de ben hediye olayınıda geçtim hep platonik olma zorunda olduğum için.. Şükredin sizden daha beterim yani :)

Adil değil gerçekten ya:43:

Ov fena olmuş ya . Kendi niye almamış ki bi gül ne kadar Allah aşkına taş çatlasın 20 tl :31:

Kendi almış para olarak ama elime gelen çiçekte sevgilimin beğendiği bişey değil arkadaşı beğenip almış sevgilime vermiş sevgilimde bana

Kendi almış para olarak ama elime gelen çiçekte sevgilimin beğendiği bişey değil arkadaşı beğenip almış sevgilime vermiş sevgilimde bana

Hmmm.. Ne desem bilemedim bende de benzer bi modelden olduğu için yorum yapamıyorum :)

Kesinlikle bu durumun sebebi olarak şu söz açıklıyor diye düşünüyorum.
"Kaçan kovalanır."

Koşulsuz ve net defalarca denendi onaylandı... Kimin üzerine düştüysem (sevgili,arkadaş vs.) bir süre sonra kendisinin ilgisi azaldı ve uzaklaştı (aslında uzaklaşmakta değil hiç birşey yapmadan hiç bir çaba göstermeden ilgiyi benden bekledi), ama kiminle pek ilgilenmediysem de aksine üzerime daha çok düştü, ben bir arıyorsam o 5 aradı :) :4:

Göndericeksen adresimi vereyim ciddiyim gönderde benimkine diyeyim
-ayy biri çiçek yollamış bide not vardı.
-Kim o dese
-İsim yok desem
çıldırsada kıymetimi anlar belki valla çok isterim böyle bişeyi.
Kıskansında yapar belki..

Valla ya ahaha ne guzel olur :D valla sagir sultan yollamis o bile duymus cicek sevdigimi deriz :))

Bi ara konuşsak mı acaba ya ?
Ama o zamanda bu ne doyumsuz derse..
Ne yaparım :30: :31:

Ben konuştum da ne oldu sabaha kadar tartıştı benimle :1:
Ya bi insan değişmiyo bunların içinden gelmesi lazım . Bi arkadaşım var yemin ederim iş yeri çiçek dolmuş kızın her gün çiçek gönderiyomuş ve kızı çok seviyo gerçekten . Kızın bizden hiç bi fazlalığı yok emin ol :31:

Kesinlikle bu durumun sebebi olarak şu söz açıklıyor diye düşünüyorum.
"Kaçan kovalanır."

Koşulsuz ve net defalarca denendi onaylandı... Kimin üzerine düştüysem (sevgili,arkadaş vs.) bir süre sonra kendisinin ilgisi azaldı ve uzaklaştı (aslında uzaklaşmakta değil hiç birşey yapmadan hiç bir çaba göstermeden ilgiyi benden bekledi), ama kiminle pek ilgilenmediysem de aksine üzerime daha çok düştü, ben bir arıyorsam o 5 aradı :) :4:

Ama ya mantık kursalar ya zor mu :ssz:

Valla ya ahaha ne guzel olur :D valla sagir sultan yollamis o bile duymus cicek sevdigimi deriz :))

Benimki direkt eski sevgilimden şüphelenir :52:
Eskisi romantiktide biliyor kendileri :23: :1:

Back
X