Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de az fena değilsiniz.Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Bir kaynım var bir eltim var kıskanç çirkef içten pazarlıklı zamanında yaptıklarımızın hiçbir karşılığını alamadık goremedik hep bana hep bana diyorlar. eltim arar hergun saatlerce kv kötüler bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye bı bana değil herkese kötüler birçok kez kv kullagina gelmiş zaten kaynım en ufak konuda karisini boşamaya kalktığı için herkes eltimin ne dediğini ne yaptığını yuvaları yıkılmasın diye saklar ( kolayını ondan almışlar bosaniyoriz diyolar susturuyolar milleti ) zaten evlerine oturmaya gidince bir çay koymazlar birbirimize bakarak otururuz yada kaynım olacak bana der gelin çay koy diye eşim söylüyor destek veriyor arkamda ama yuzsuzluk yani anlamiyolar sünnet oldu oğlum geçmiş olsuna gelmediler biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık o ilk Bayramı'nda haslik vermedi benim kızıma ve karşısında o kadar yalan varki kolu komşu hep kv me haber ediyor yeni evliyken kıskançlıktan bana tehdit mesajları atmıştı 1 gün benim için kuş gitti kıskançlıktan yine iftira attı ( güya ben buna çocuğuna küfürlu mesaj atmisim. Hemen görüşme kayıtlarını çıkarttım )kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum. Benden uzak dursunlarda
Haşlık ne ya?Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Bir kaynım var bir eltim var kıskanç çirkef içten pazarlıklı zamanında yaptıklarımızın hiçbir karşılığını alamadık goremedik hep bana hep bana diyorlar. eltim arar hergun saatlerce kv kötüler bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye bı bana değil herkese kötüler birçok kez kv kullagina gelmiş zaten kaynım en ufak konuda karisini boşamaya kalktığı için herkes eltimin ne dediğini ne yaptığını yuvaları yıkılmasın diye saklar ( kolayını ondan almışlar bosaniyoriz diyolar susturuyolar milleti ) zaten evlerine oturmaya gidince bir çay koymazlar birbirimize bakarak otururuz yada kaynım olacak bana der gelin çay koy diye eşim söylüyor destek veriyor arkamda ama yuzsuzluk yani anlamiyolar sünnet oldu oğlum geçmiş olsuna gelmediler biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık o ilk Bayramı'nda haslik vermedi benim kızıma ve karşısında o kadar yalan varki kolu komşu hep kv me haber ediyor yeni evliyken kıskançlıktan bana tehdit mesajları atmıştı 1 gün benim için kuş gitti kıskançlıktan yine iftira attı ( güya ben buna çocuğuna küfürlu mesaj atmisim. Hemen görüşme kayıtlarını çıkarttım )kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum. Benden uzak dursunlarda
Gorusmezse nasil kusur bulacak, dedikodu yapacak, laf taşıyacak? Sen de bi alemsinBirincisi madem sevmiyorsunuz görüşmeyin.
İkincisi laf taşımayın.
Üçüncüsü de saçının açık ya da kapalı olmasından size ne ?
Cok enteresanEşimle birbirimizi çok severek evlendik. Bir kaynım var bir eltim var kıskanç çirkef içten pazarlıklı zamanında yaptıklarımızın hiçbir karşılığını alamadık goremedik hep bana hep bana diyorlar. eltim arar hergun saatlerce kv kötüler bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye bı bana değil herkese kötüler birçok kez kv kullagina gelmiş zaten kaynım en ufak konuda karisini boşamaya kalktığı için herkes eltimin ne dediğini ne yaptığını yuvaları yıkılmasın diye saklar ( kolayını ondan almışlar bosaniyoriz diyolar susturuyolar milleti ) zaten evlerine oturmaya gidince bir çay koymazlar birbirimize bakarak otururuz yada kaynım olacak bana der gelin çay koy diye eşim söylüyor destek veriyor arkamda ama yuzsuzluk yani anlamiyolar sünnet oldu oğlum geçmiş olsuna gelmediler biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık o ilk Bayramı'nda haslik vermedi benim kızıma ve karşısında o kadar yalan varki kolu komşu hep kv me haber ediyor yeni evliyken kıskançlıktan bana tehdit mesajları atmıştı 1 gün benim için kuş gitti kıskançlıktan yine iftira attı ( güya ben buna çocuğuna küfürlu mesaj atmisim. Hemen görüşme kayıtlarını çıkarttım )kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum. Benden uzak dursunlarda
Ben de bu halinizle sizin sonunuz ne olacak çok merak ettim.Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Bir kaynım var bir eltim var kıskanç çirkef içten pazarlıklı zamanında yaptıklarımızın hiçbir karşılığını alamadık goremedik hep bana hep bana diyorlar. eltim arar hergun saatlerce kv kötüler bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye bı bana değil herkese kötüler birçok kez kv kullagina gelmiş zaten kaynım en ufak konuda karisini boşamaya kalktığı için herkes eltimin ne dediğini ne yaptığını yuvaları yıkılmasın diye saklar ( kolayını ondan almışlar bosaniyoriz diyolar susturuyolar milleti ) zaten evlerine oturmaya gidince bir çay koymazlar birbirimize bakarak otururuz yada kaynım olacak bana der gelin çay koy diye eşim söylüyor destek veriyor arkamda ama yuzsuzluk yani anlamiyolar sünnet oldu oğlum geçmiş olsuna gelmediler biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık o ilk Bayramı'nda haslik vermedi benim kızıma ve karşısında o kadar yalan varki kolu komşu hep kv me haber ediyor yeni evliyken kıskançlıktan bana tehdit mesajları atmıştı 1 gün benim için kuş gitti kıskançlıktan yine iftira attı ( güya ben buna çocuğuna küfürlu mesaj atmisim. Hemen görüşme kayıtlarını çıkarttım )kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum. Benden uzak dursunlarda
bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye
biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık
eltin hakkında bunları diyorsan sende az avam değilsindir. Mahallesi karışı gibi oradan oraya dedikodu taşımak mı? Bayramda verdiğin harçlığın lafını yapmak mı? Tesettüre laf etmek mi? Iıyyy. Mahalle karısı vol 91636262.kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum.
Siz de çok sağlıklı değilsiniz. Haslik ne yaaa? Harçlık olmasın o?Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Bir kaynım var bir eltim var kıskanç çirkef içten pazarlıklı zamanında yaptıklarımızın hiçbir karşılığını alamadık goremedik hep bana hep bana diyorlar. eltim arar hergun saatlerce kv kötüler bende anlatırım kv me senin Hakkinda şunu dedi bunu dedi diye bı bana değil herkese kötüler birçok kez kv kullagina gelmiş zaten kaynım en ufak konuda karisini boşamaya kalktığı için herkes eltimin ne dediğini ne yaptığını yuvaları yıkılmasın diye saklar ( kolayını ondan almışlar bosaniyoriz diyolar susturuyolar milleti ) zaten evlerine oturmaya gidince bir çay koymazlar birbirimize bakarak otururuz yada kaynım olacak bana der gelin çay koy diye eşim söylüyor destek veriyor arkamda ama yuzsuzluk yani anlamiyolar sünnet oldu oğlum geçmiş olsuna gelmediler biz onun kızlarini hiç bir bayram hasliksiz bırakmadık o ilk Bayramı'nda haslik vermedi benim kızıma ve karşısında o kadar yalan varki kolu komşu hep kv me haber ediyor yeni evliyken kıskançlıktan bana tehdit mesajları atmıştı 1 gün benim için kuş gitti kıskançlıktan yine iftira attı ( güya ben buna çocuğuna küfürlu mesaj atmisim. Hemen görüşme kayıtlarını çıkarttım )kndide bir saçını kapatiyo bir aciyo bir kapatıyor bir açıyor oyun gibi. sonları ne olacak çok merak ediyorum. Benden uzak dursunlarda