Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu ne renk acil yardım edin..
kızlar bu renk nedir çok hoşuma gitti bu kadına hastayım zaten.. bilen varsa yardımcı olabilirmii:uhm: saçımı bu tonda boyamak istiyorum ama nedir buuu:uhm:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım bu rengn aynısını kullandım. saçların ne renk bilmiyorum ama ben bu rengi garnıer bakır alevi ve selective kırmızı boyayla karıştırıp tutturuyordum. ama kırmızı boyayı yarım tüpten daha az koy. aynen bu renk cnmm bilgin olsun
canım bu rengn aynısını kullandım. saçların ne renk bilmiyorum ama ben bu rengi garnıer bakır alevi ve selective kırmızı boyayla karıştırıp tutturuyordum. ama kırmızı boyayı yarım tüpten daha az koy. aynen bu renk cnmm bilgin olsun
canım saç rengim şuan çok karışık.. geçenlerde bi kuaföre gittim saçlarım siyahtı sarı istiyorum dedim saçlarımı mahvetti.. bağıra çağıra çıktım kuaförden.. yani nasıl anlatsam saçım da şuan sarı bakır ve siyah var karışık kimi yerleri siyah kimi yerleri sarı kimileride bakır oldu mahvoldu saçım.. dediklerini yapsam tutarmı acaba saçımda nolcak bilmiyorum yaa:gitme: