Bu ne sıkkınlık arkadaşlar ???

Öğrenciligi hep sevdim okuldan kopamadin öğretmen oldun diyenler vardı.. 8 yıl uni. Okudum 1 gün sıkılmadan..

Şimdi yüksek lisans tezimi yazmam gerek 5 yıl aradan sonra evliyim çocuğum var ilk kez zor geliyor bana da..

Ama tekrar formumu yakalarim diye düşünüyorum. İstediğiniz bölüm ise zamanla alışıp seversiniz neden olmasın. .

Ama sürekli 25 yaşında memurluktan istifa edip buradayım diye sartlandirmayin kendinizi. Sil baştan buradayım istediğim yerde diye düşünün tadını çıkarın.
Son cümleniz güzel özetlemiş aslında. Sil baştan başladım hayata. İyi düşünmeliyim. Teşekkür ederim

4 yil calisma hayatindan sonra okulun zor gelmesi gayet normal.Ben lisans bitirip 2 yil calistim.Ayni anda da master yaptim.
Sonra hamilelik,dogum vs derken 3/yil evdeydim.Gecen yil kizimi okula verdim,bende ogrencilige geri dondum ve inanilmaz zorlaniyorum.Gecis donemi.mBiraz disinizi sıkın alisacaksiniz.
Allah kolayliklar versin hepimize.
Benim gibi zorlananlar varmış en azından kendimden kaynaklı gibi durmuyor alışma süreci var. Umarım çabuk atlatırız hepimizde.

Bence bir iki gün falan kafanızı dinleyin gezin uzaklara gidin . Bana monotonluktan sıkılmışsınız gibi geldi de

Basliginizi okuyunca 'oturmaya mi geldik haydeee' diyesim geldi nedense :KK48: iyi tarafindan bakmaya calisin ideallerinizin pesinden gidiyorsunuz ya hem calisip hem de okumak zorunda olsaydiniz her sey daha zor olurdu

Back
X