Bu ne şimdi hamile miyim? Değil miyim?

78kova

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
2.227
2.493
83
46
Kızlar selam herkese bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. günümdü evde sabah idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef sonra gidip kan verdim netleştirip ilaçları bırakayım diye kan sonucumu aldım 14,6 çıkmış pozitif dediler ama düşük ilaçları bırakmamamı söylediler.Bu değerlerden değeri yükselen var mi?Lütfen yardım edin olumlu bir şeyler duymaya ihtiyacım var.Yükselmesi zor gibi ama umutlanmalı mıyım?

Kızlar selam herkese bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. günümdü evde sabah idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef sonra gidip kan verdim netleştirip ilaçları bırakayım diye kan sonucumu aldım 14,6 çıkmış pozitif dediler ama düşük ilaçları bırakmamamı söylediler.Bu değerlerden değeri yükselen var mi?Lütfen yardım edin olumlu bir şeyler duymaya ihtiyacım var.Yükselmesi zor gibi ama umutlanmalı mıyım?
Yaaaaaa masallahhh canimm yaa...inanilmazz sevindimmm..tatlimmm benimm..masallahh allah korusun..sabah cok uzulmustumm..Guzel Allahim insallah katlanarakta artirsinnnnn.....insallahhh🤗🤗 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Umutsuz olma değere göre gebesin inşallah katlanır değerin doktora git ona göre ilaçlarını nasıl kullanman gerektiğini söyler sana şimdiden hayırlı olsun 🙏

Yaaaaaa masallahhh canimm yaa...inanilmazz sevindimmm..tatlimmm benimm..masallahh allah korusun..sabah cok uzulmustumm..Guzel Allahim insallah katlanarakta artirsinnnnn.....insallahhh🤗🤗 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah razı olsun canım inşallahhh bakalım çarşamba göreceğiz

neden bu kadar negatifsin allahtan başka kimse birşeyi bilemez ,

inşallah değerin sağlıkla yükselir

Benim tüp değildi ama gece yaptım test ben hariç hiçbir manyak göremezdi. 🤭
Sabaha tekrar yaptım “varsa koyulaşır” diye düşünerek. Ve silik çizgiyi gördüm. Aynı gün kan verdim sonucum 10,6 çıkmıştı. Bak şükür 30haftalık olduk.
Yani bence şu durumda sonucun pozitif 🤗 Sen görüp kan verene kadar değerin artmıştır.
Bak gece 3te ve sabah 11 de yaptığım testlerim bunlardı. Kanıda öğlen 13.45 civarı verdim.
Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah♥️

Eklentiler

• 7683DAF3-9301-490B-ABA3-C946A554DA45.webp
    7683DAF3-9301-490B-ABA3-C946A554DA45.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 9F12EE99-44D1-4D1D-8C6F-4E42F8D9510B.webp
    9F12EE99-44D1-4D1D-8C6F-4E42F8D9510B.webp
    11 KB · Görüntüleme: 83
Benim tüp değildi ama gece yaptım test ben hariç hiçbir manyak göremezdi. 🤭
Sabaha tekrar yaptım “varsa koyulaşır” diye düşünerek. Ve silik çizgiyi gördüm. Aynı gün kan verdim sonucum 10,6 çıkmıştı. Bak şükür 30haftalık olduk.
Yani bence şu durumda sonucun pozitif 🤗 Sen görüp kan verene kadar değerin artmıştır.
Bak gece 3te ve sabah 11 de yaptığım testlerim bunlardı. Kanıda öğlen 13.45 civarı verdim.
Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah♥️
Sağol canım Allah razı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini❤️❤️

neden bu kadar negatifsin allahtan başka kimse birşeyi bilemez ,

inşallah değerin sağlıkla yükselir
Teşekkür ediyorum 5. Gün embriyosu için düşük geldi normal gebelik süreci yaşasaydım belki geç döllenmiştir falan derdim neyse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

Canim beta hcg de 5 in ustune hamilesin diyorlar. Gittikce katlanacak insallah.hic problem etme.. 2 gun sonra icini rahatlatmak icin git tekrsr kan ver. Katlandigini gorunce mutlu olacaksin .

Canim beta hcg de 5 in ustune hamilesin diyorlar. Gittikce katlanacak insallah.hic problem etme.. 2 gun sonra icini rahatlatmak icin git tekrsr kan ver. Katlandigini gorunce mutlu olacaksin .
İnaşallah canım

Maalesef olmadı değerim 10 a düşmüş ilaçları bırakmam istendi kısmet böyleymiş kızım çok heveslenmişti abla olmaya kendimden çok ona üzülüyorum karnımla konuşuyordu “ablacığım sıkı tutun”diye ama yine olmadı Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat Kızım da iyi bir kardeş nasip etsin bu uğurda mücadele eden herkesin kucağı bebişlerle dolsun 🙂

Back
X