Mrb kızlar merak içindeyim siz de testime bakarmısınız?
IMG-20250412-WA0008.webp

Yaaaa maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et pozitif çıksın 8 günundeyim
Yia cnm benim teşekkür ederim😘💕 dua etmemmi size hayatım❤ tabi ki bütün dualarım sizinle 🥰😇

Arkadaşlar merhaba 5.gün embriyo transferimin 9. Günü hiçbir belirtim yok normal mi? 8. Gün yani dün halsizlik hafif baş dönmesi falan vardı ama bugün 0 belirti kasık ağrısı bel ağrısı memede hassasiyet bunların hiçbiri yok 😔
Siz ne gibi belirtiler yaşadınız

Arkadaşlar merhaba 5.gün embriyo transferimin 9. Günü hiçbir belirtim yok normal mi? 8. Gün yani dün halsizlik hafif baş dönmesi falan vardı ama bugün 0 belirti kasık ağrısı bel ağrısı memede hassasiyet bunların hiçbiri yok 😔
Siz ne gibi belirtiler yaşadınız
Sevda ben de 4. Günüm tüm gün forumda bunu arastrdm çünkü başağrısı dışında ( o da bugün başladı) hiç bir kramp ağrı kaname leke yoktu ,ama cevap verenlerden cikardgm sonuç bir semptom olması sonucun pozitif olduğu anlamina gelmiyor, semptom olmaması da negatif olduğu anlamına geliyormuş,kişiden kişiye değişiyormus,ben biraz sabirszm bugün test yptim tabii negatif çıktı ama moralim bozulmadı

Back
X