- 28 Ağustos 2023
- 1.178
- 301
- 43
- Konu Sahibi blackandwhte
Pzotifmi seninki canımAyy inşallah lütfen yaaa Allahım lütfen. Bi karaları bağladım sorma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pzotifmi seninki canımAyy inşallah lütfen yaaa Allahım lütfen. Bi karaları bağladım sorma
Merhabalar benimde bugün ikinci günüm hiç bir belirti yok sizin sonucunuz ne çıktı acabaBen de pazartesi transfer oldum saat 3 te :)) hiç belirtim yok bugün 3. Gunumm. Siz de belirti var mıydı
Hayirli olsun cnm hangi markaMrb kızlar merak içindeyim siz de testime bakarmısınız? Eki Görüntüle 3575402
Valla erken gebelik testiydi adını hatırlayamıyorum cnm benimHayirli olsun cnm hangi marka
Valla erken gebelik testiydi adını hatırlayamıyorum cnm benim
Kan testi verdinmoValla erken gebelik testiydi adını hatırlayamıyorum cnm benim
Sonuç nedir canım güldüğüne göre inşallah vardır bireylerVerdim cnm valla dayanamadım![]()
Pozitif cnmm benimSonuç nedir canım güldüğüne göre inşallah vardır bireyler
Yaaaa maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et pozitif çıksın 8 günundeyimPozitif cnmm benim![]()
Yia cnm benim teşekkür ederimYaaaa maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et pozitif çıksın 8 günundeyim
Yia cnm benim teşekkür ederimdua etmemmi size hayatım❤ tabi ki bütün dualarım sizinle
![]()
Benimki kimyasal oldu malesefMerhabalar benimde bugün ikinci günüm hiç bir belirti yok sizin sonucunuz ne çıktı acaba
İnşallah pesetmeyecegiz Kader gayrete aşıktır rabnim bizede inşallah nasip edexekBenimki kimyasal oldu malesefumarım sizinki güzel olur
Canım progestan dex iğneyi hava almadan yapılırsa birsey olurmu çok korkuyorum yaPozitif cnmm benim![]()
Sonrasında belki bı tik ağrı olur ama bı zararı olcagini sanmıyorum,bir dahakilerde daha dikkatli olursunuzCanım progestan dex iğneyi hava almadan yapılırsa birsey olurmu çok korkuyorum ya
Evet çok dikkatli olurum şimdiye kafar yaşamadım sorun gobekelrim moralmiş kafam gitti heralde teşekkürlerSonrasında belki bı tik ağrı olur ama bı zararı olcagini sanmıyorum,bir dahakilerde daha dikkatli olursunuz
Canım progestan dex iğneyi hava almadan yapılırsa birsey olurmu çok korkuyorum ya
Sevda ben de 4. Günüm tüm gün forumda bunu arastrdm çünkü başağrısı dışında ( o da bugün başladı) hiç bir kramp ağrı kaname leke yoktu ,ama cevap verenlerden cikardgm sonuç bir semptom olması sonucun pozitif olduğu anlamina gelmiyor, semptom olmaması da negatif olduğu anlamına geliyormuş,kişiden kişiye değişiyormus,ben biraz sabirszm bugün test yptim tabii negatif çıktı ama moralim bozulmadıArkadaşlar merhaba 5.gün embriyo transferimin 9. Günü hiçbir belirtim yok normal mi? 8. Gün yani dün halsizlik hafif baş dönmesi falan vardı ama bugün 0 belirti kasık ağrısı bel ağrısı memede hassasiyet bunların hiçbiri yok
Siz ne gibi belirtiler yaşadınız