- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
kizlar merhaba ocaktan beri korunmayi biraktik subat 15 den sonrada duzenli iliski yasadik benim bat mart 1 cuma gunu idi. Bnde carsamba kasık agrisii yuzunden gittim hersey temiz dedi . Ve ben adete birgun kala adet oldum normlde 7 gun surer bu sefer 3 gun kesildi ne demk bu
Sizde ters ters yazinca rahatliyosunuz galibabu tarz konuları açanlara hastayım..yahu biz nerden bilelim.doktor olsak bile doktora sms le mi derdini anlatıyorsun sanki.yoo gidiyosun testler muayeneler.regl olmuşsunuz işte, çevresel sebeplerden bile etkilenen bir şey regl , her seferinde aynı olacak diye bir şey yok.
Nasilüstüne görmüşsün
Bat ne kiDoktora gittim bi soeun yok dedi ultrasonla bakti diyorum ya adetim 7 gun surer 3. Gunum kesildi anlamadim bat mart 1 deydi
Beklenen adet tarihiBat ne ki
hamilesin ve üstüne görmüşsün
Ciddi msnhamilesin ve üstüne görmüşsün
bazen hamileler aylık regl şeklinde olmasa bile lekelenmeler görür
seninde bu olsa gerek yok yok kesin bu
ben ciddiyimCiddi msn
Subat 15 den itibaren sıkı iliski yasadik iste carsamba gunu doktora gittm sag kasik agrilarim var enfeksiyon var sandim yokmus temizmisim persembe bi baktim adet olmusum dedim bugun kalktim bisey yokhamilesin ve üstüne görmüşsün
bazen hamileler aylık regl şeklinde olmasa bile lekelenmeler görür
seninde bu olsa gerek yok yok kesin bu
Subat 15 den itibaren sıkı iliski yasadik iste carsamba gunu doktora gittm sag kasik agrilarim var enfeksiyon var sandim yokmus temizmisim persembe bi baktim adet olmusum dedim bugun kalktim bisey yok
Sayfa bulunamadi diyo
yerleşme kanamasıSayfa bulunamadi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?