Bu ne şimdi???

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
96
43
Bursa
Arkadaşlar merhaba;

ben 37. haftaya girecek anne adayıyım.Hamileliğim boyunca bir kere bile mide problemi yaşamazken 1 haftadır yanma, ağrı ve bo:emir_boğazımı yakacak şiddette ağzıma su geliyor. Uyku denilen şey kalmadı artık . Bebeğim artık doğacak bu da nerden çıktı????

bendede hiç öle bişey yoktu bendede başladı yanıyor midem ama uykumu kaçırıcak kadar deil ve karnım çok düştü olmaması gerekir önceden hiç olmadı şimdi bendede başladı bol su içiyorum yediklerim ypıodur diye :):emir_bebek:

bendede ara ara oluyor su mide yanmasi hemen ayran yada süt iciyorum.
o kadar can yakici bi durumki sicak bi seyler icerken bogazim sizlardi.
senin dogumada bisi kalmamis gecer insallah.

Doğumun yaklaşmasının bir belirtisi olabilir kızlar hemen endişe etmeyin.Doktorunuzla bir görüşün derim ben.

Kızlar size çok teşekkür ederim .Fatma seninle doğum tarihimiz hemen hemen aynı olacak galiba ama benimki hiç düşmedi daha...:ecrin_bebek:Ne yapıp edeceğimi şaşırdım artık elimde soda şişesiyle geziyorum resmen. Bir yerde rahim açılırken mide problemleri yaşanabileceğini duymuştum...

canım bebek hala yukardaysa bunlar normal mıdeye baskı yapması benım ogluş hiç inmedıgı ıcın dogum gunune kadar cektim böyle sıkıntıları bırde uykusuzluk gecenın bı köründe uyanıyodum gayet uykumu almıs aslında cok uykucu bi insanım :D

mide yanmasına süt iyi geliyor tavsiye ederim benim de çok mide yanmam oluyor arada gece uykudan kalkıyorum yarım bardak kadar içiyorum çok iyi geliyo.29.haftalığım ben bu arada

Kızlar size çok teşekkür ederim .Fatma seninle doğum tarihimiz hemen hemen aynı olacak galiba ama benimki hiç düşmedi daha...:ecrin_bebek:Ne yapıp edeceğimi şaşırdım artık elimde soda şişesiyle geziyorum resmen. Bir yerde rahim açılırken mide problemleri yaşanabileceğini duymuştum...

allah hayırlısıyla işallah kucağımıza almayı nasib eder doktorumda önumuzdekı hafta gelebılır dedı ...hiç bilmiyordum rahim açılırken mide problemi olcağnı az kaldı desene ozamanbende 2 günde 1 soda içiyorum süt çiyorum bol su tüketiyorum...beni gören doğum olucak galba diyor çok düştü karnım bende gelsin istiyorum güzel kızım :)zaman geçmiyor ...:emir_bebek:a.s.:nazar:

Allah hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.Müthiş bir duygu isyan edeceğin noktada onun bir dokunması senin için değer dedirtiyor. Dr bana da 5 ekim itibariyle doğum başlayabilir dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Arkadaşlar merhaba;

ben 37. haftaya girecek anne adayıyım.Hamileliğim boyunca bir kere bile mide problemi yaşamazken 1 haftadır yanma, ağrı ve bo:emir_boğazımı yakacak şiddette ağzıma su geliyor. Uyku denilen şey kalmadı artık . Bebeğim artık doğacak bu da nerden çıktı????

canım bu çok normal reflü olmuşsun..bebek çok büyüdüğü için mideye baskı yapıyor ve midedeki asit bogaza çıkıyor..şükretki bu aya kadar hiç bulantı görmemeişsimn..benim reflü hastalığım var ve bir dönem 6 yıl kadar bu dediklerini hergün yaşamıştım ve hayat kalitem öyle düşmüştüki anlatamam..şuan hamileyim daha yeni sayılır ama bulantı ve kusma sürüyor..ilk bebeğimdede bulantı ve kusma 4,5 ay peşimi bırakmamıştı sonra birkaç ay rahattım ama 7 ayı geçince takrar seninki gibi başlamıştı çok çektim..hatta inanırmısın doğumda suni sancı verilirken bile sürekli istifra ettim bu sebepten..doğumdan sonrada midem oturana kadar öyleydim..sen hiç endişlenme seninki sadece bebek büyüdğü için baskı yapıyor ondan..az ve sık yemek ye, yatarken başının altına çift yastık koy ki miden geri gelmesin,ve yatmadan 2 saat önce bişey yeme çünkü geri gelir.gaviscon diye bir şurup var mideyi rahatlatmak için onu kullanabilirsin.hiç bir yan etkisi yok,gebelikte ve emzirmedede kullanılabiliyor.dr larda veriyor zaten..Allah şifa versin..

arkadaslar ben daha 17 haftalık hamıleyım ve yanma zaman zaman bendede oluyor pekı bu nıe gece uykumdan bıle uyanıorum

bayans canım benim ilk önce allah bebeğini kollarına almayı nasip etsin. Bende hamile kalmadan önce uzun süre reflüyle uğraştım yanlız kızımın olacağını öğrendiğim andan itibaren sanki allah tarafından tedavi edilmiş gibiydim. Çok şükür ki en ufak bir mide rahatsızlığı çekmemiş olmama rağmen son ayda böle bişi olunca çok şaşırdım. Tvsiyen için gerçekten çok teşekkür ederim denemediğim yol kalmadı önemli olan problem yaratacak bişi olmasında 15 gün daha çekerim böyle....

karamel07 senin bebek artık yukarı çıkmaya başlamış midenin yanması normaldir herhalde....

Bende de uykusuzluk var 30 haftalık hamıleyım. gunduz de tam tersı cok rahat uzanıp uyuyakalabılıyorum

canim cok normal sanslisin ki 37. haftada baslamis . Benim 22. haftada basladi . dr sordum , cok normal oldugunu . bebek buyudugu icin mide borsuna baski yaptigini . bir cesit reflu gibi yani .. Dr ilac verdi ama ben kullanmadim . cokta dayanilmaz olmuyor . sut icince geiyor . dr sor ilac verecektir . mide ilaci hicbir zarari yok .

Bende de uykusuzluk var 30 haftalık hamıleyım. gunduz de tam tersı cok rahat uzanıp uyuyakalabılıyorum

kıyamam seninde az kalmış sabret uykusuzluk son zamanlarda tavan yapıyor.. ne güzel ki gündüz uyuyabiliyorsun tadını çıkar... Ben uyku manyağı biri olarak hamile olduğumdan beri günde 3 saatlik uykuylayım ama kendimi gene de zinde hissediyorum.... bu uykusuzluk allahın alışmamız için bize verdiği bir deneyim olarak düşünüyorum:emir_bebek:

canim cok normal sanslisin ki 37. haftada baslamis . Benim 22. haftada basladi . dr sordum , cok normal oldugunu . bebek buyudugu icin mide borsuna baski yaptigini . bir cesit reflu gibi yani .. Dr ilac verdi ama ben kullanmadim . cokta dayanilmaz olmuyor . sut icince geiyor . dr sor ilac verecektir . mide ilaci hicbir zarari yok .

doğru söylüyorsun ayaklarıyla resmen midemi ittiğini hissediyorum... Süt hiç denemedim sayenizde onu deneyeceğim.Umarım faydası olur yoksa mecburen ilaç kullanmam gerekecek ....:CüvCüv:

kıyamam seninde az kalmış sabret uykusuzluk son zamanlarda tavan yapıyor.. Ne güzel ki gündüz uyuyabiliyorsun tadını çıkar... Ben uyku manyağı biri olarak hamile olduğumdan beri günde 3 saatlik uykuylayım ama kendimi gene de zinde hissediyorum.... Bu uykusuzluk allahın alışmamız için bize verdiği bir deneyim olarak düşünüyorum:emir_bebek:

bu günlerinizin kıymetini iyi bilin arkadaşlar kucağınıza aldıktan sonra o üç saatlik uykuyuda ararsınız:)

valla benimde hamile olduğumu öğrenmeden mide yanmalarım başladı 30.haftadayım hala yanıyor..ilaçlarla durabiliyorum anca

Back
X