Bu Ne Şimdi?

İpleri tamamen koparmayı düşünmelisin. Başka ne olacak. Yazık değil mi sana böyle biri için kendini üzüyorsun. :19:

Seni istemediğini ifade ediyor işte üstü kapalı.

Arkadaş kalabilir mi insan sevdiğiyle? Öyle bi şey yok bence.

İpini saldım zaten aklımı dağıtmak için ne kurs bulduysam gittim. Ama çok zoruma giden şeyler var. Bir keresinde bahsettiğim kişi intiharı düşünmüş, bazı sorunlardan dolayı. Ben de annesiyle aram iyi olduğundan annesine bu durumu üstü kapalı anlatmıştım. Anne bak şuşu bir sorunu var gibi azcık takip et yalnız bırakma dedim. Yok ben iyiliğine değil kötülüğüne konuşmuşum gibi kadın benden nefret etmeye başladı. Eski sevgilimede açıkladım neden böle dediğimi o da annesine bir gün olsun durumu açıklamadı sağolsun. Şimdi çok hasta evde yatıyo. Anneside gelmiş köyden yanına. Ben de çok merak ettim aradım nasıl olmuş die. Tlfnu annesi açtı. Nasılsın anne iyi misin die halini hatrını sordum. Aslında kapıcaktım hiç bişey demeden ama işte eski sevgilime ayıpo olur die kapayamadım. Kadın benim kim oldumu anlayınca bana cvp bile vermeden tlfnu oğluna verdi. Bende halini hatrını sorup neye uğradımı şaşırmış vaziyette nasıl kapadımı bilemedim :(:(:(

valla ne dıyecegımı bılemedım ama esya konusunda dedıgı dogrudur cunku ole oluyor alıyorsun esyayı magazada kalıyor sonra yanı evlenme zamanında yenısı cıkmıs olunca uzerını tamamlayıp yenı cıkan urunude alabılıyorsun...bu konuda suphen olmasın derım cunku benımde etrafımda bole yapanlar var...ama dıger sorunlarınız daha onemlı sankı onlar nasıl cozulecekkıı??

Hiç bişey çözülemicek ki :( ağla ağla bi hal oldum yaa. Ben ne yaptım bu kadına. Kendi anneme verdiğim değerin aynısı verdim ona. Anneme bile derdim inş o benim k. validem olur die. Nie hakkında iyi düşünülen kişi böle olur ki?

Hiç bişey çözülemicek ki :( ağla ağla bi hal oldum yaa. Ben ne yaptım bu kadına. Kendi anneme verdiğim değerin aynısı verdim ona. Anneme bile derdim inş o benim k. validem olur die. Nie hakkında iyi düşünülen kişi böle olur ki?

ayy kıyamam yaa aglama ne olurr...ıste hanı derlerya deveye dıken dıye o muhabbet yanı...aranızda ters bı konusma fılan oldumukı acaba??

Ters bi konuşma olmadı aramızda bugüne kadar. Ama ikimizde çok kıskancız. Yani eski sevgilim ve ben :( Hep hır gür içindeydik. Eski sevgilim anneme yapmadığı terbiyesizlik kalmadı ama ben annesine bir gün olsun edepsizlik yapmadım. Bugün bile saygıddan anne dedim kadın yaa :(

adamın ailesi seni istemiyor , kendisini annene hakaretler yağdırıyor

bütün bu olanlara rağmen kaçmayı düşünüyorsun ve konuştuğun kişi vazgeçmese kaçacaksın

zaten daha önce bu aynı içerikli 2113154545 tane konu açmışsın

üstelik adam da seni istemiyor ve hala ben ne düşünmeliyim diye soruyorsun.

bence burada ne söylenirse söylensin zaten umursadığın yok. sana şu dakika "gel kaçalım" dese sen kaçarsın.

2 saat önce aradı gene baya konuşcaktı belliydi ama tlfnu apar topar kapadı. Annen geldi demi dedim. Belli annesi geldi ondan kapadı. Bi daha aradığında artık tamamen iletişimi kesicem. Bu böle olmuyo.

neden o kadına anne diyorsun Ben orayı anlamadım ? seni istemeyen değer vermeyen Bir insan hak ediyor mu o güzel hitabı canım Benim ? lütfen kendine değer ver.. seni isteyen lütfen Bizim gelinimiz ol diye yalvaran insanlara ver şu değeri kıymeti.. kim ki onlar seni istemiyor kim allah aşkına ya.. valla çok sinir oluyorum Böyle kibirli insanlara.. ve en çok da Böyle kibirli insanlara değer verenlere sinirleniyorum.. arama sorma kendine değer ver.. ne demek ya arkadaş kalmak.. o senin arkadaşliğina da layık değil hiç Bişeyine de..

tşk ederim cnm yorumun için. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Şu 4 ay ne iyiydim birden pat die dağıldım :(:( gözlerim dalıp gidiyor, onlara ah etmekten kendimi alamıyorum :( Ama ahlarımın tuttuğunu öğrendim kızlar. Eski sevgilim olucak o insan bozuntusu ne halde olduğunu, benim ahlarımın hepsinin tuttunu söledi. Dilerim o anneside bana yaptıklarının karşılığını kat kat çeker..

Anlamadığım şeyler var:
1) Annesine neden anne diyorsun?
2) Senden hiç hoşlanmayan kadınla ne demeye konuşmaya çalışıyorsun?
3) Ayrıldığın insanla ne diye görüşmeye devam ediyorsun?
4) Seninle artık bir gelecek bile düşünmeyen insana ne demeye emek harcıyorsun?
5) Madem sen de onunla birleşmeyi düşünmüyorsun ne diye sorguluyorsun eşyaları ne yapacağını? Seni ilgilendirmez ki... :37:

Back
X