Bu ne şimdi?

ciguli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
178
24
38
Şimdi kızlar benim sevgilim olacak alçak, eski sevgilisini unutamadığı için benimle çıkmış.Bunu da suratıma pat pat söyledi. onu unutamadım ama seni de seviyorum değer veriyorum şu bu ee ben bu çocukla evlilik filan düşünmüyorum madem öyle yol verdim. amaa

bu benden sonra kızlarla çok takılmaya başladı hatta bi kızla o kadar cok takılıyor ki kız facebookuna hoşlandığı kıza yaklaşayım derken kanka olanlara saygı duruşu diye bişey paylaşmış. garibim kendinden hoşlandığını filan sanıyo heralde ki çocuk bana en yanlış anlıyosan onla arama mesafe koyarım dediğinde bende banane demiştim.

ama şuan o kız bunu paylaştığı için sinir krizlerine giriyorum.sevgilimi takmıyorum çünkü kalbinde başka biri aklında ben yanında cok farklı kişi olması ve böyle düşüncesizce konuşması yaa zaten sevgimde yoktu ama şuan o kıza sinirimden hırpalıyorum kendimi,bana bi akıl verin da kafada saç kalmayacak yolmaktan

Kuzum bu gonul islerinden cok anlamamda sen belliki cok gencsin benim gibi 35e merdiven dayadiginda bu gunler aklina gelince guleceksin.bosvereceksin onemsiz insanlari ..

valla üniv 1 deyim ama cok gördüm böyle kişiliksizleri.
ben biriyle çıkarken normal erkek arkadaşlarımla bile arama mesafe koyrım ama kimle çıksam hep 2.. kadın konumuna düşüyorum değmez biliyorum ama insan takıyor işte.

Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı var beyfendide...

ayneen öyle.. bir de öyle bi konusuyo ki ben sevdirmemişim kendimi alla alla

kendimi sevdirmem gerekiyomuş bunun için de emek gerekiyormuş , beyfendiyi pışpışlamam gerekiyo sanırım.

ayneen öyle.. bir de öyle bi konusuyo ki ben sevdirmemişim kendimi alla alla

Ne yapacakmışıniz sizi sevmesi için. Sinir oldum şu an terbiyesize bakin hele. Size de Allah sabir versin.

Kedi misiniz siz kendinizi sevdircekmissiniz. Masa altindan mirnav falan bekliyormus beyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi sevdirmem gerekiyomuş bunun için de emek gerekiyormuş , beyfendiyi pışpışlamam gerekiyo sanırım.

O kız napmış beyfendi sevmiş o halde..
Şu erkeklerin kökünü kurutmak gerek

Canım o kız o facebook'ta yaptığı paylaşımları sevgilini kastederek yapmamış da olabilir;çünkü o 'friendzone' meselesi facebook'ta da 9gag'te falan da çok geyiği yapılan bir şey öylle şeyler paylaşan birçok insan belli birini hedef almıyor.Yani boş yere hırpalama kendini.Sevgilin de seni çantada keklik görmesin erkektir kız tarafına kur yapan;kadın da naz yapan taraftır.Birçok hayvan da dahil durum böyledir.Sen de ona senin de kendini bana sevdirmen gerekiyor deyin,peşinden de koşmayın.Çünkü şu zamana kadar bir şey öğrendiysem o da şu:Erkekler eğer bir ilişkide kovalayan değil de kaçan tarafsa genelde o erkekler kızı sevmiyor anlamına geliyor bu.Ve erkeklerin birçoğu kadınların aksine kendi peşlerinden koşan kadınlara 'Aaa bana değer veriyor,beni seviyor' deyip aşık olmuyorlar aksine gözlerinde değerleri düşüyor.Ne yazık ki birçoğu için durum böyle.Olmazsa zorlama,boş ver canım.Onun cinsinden 3.5 milyar kadar daha var,bulursun birini o düşünsün.

Son düzenleme:

Amaa dan sonrasi olmasin senin icin. Yol vermissin madem, facebook iliskini de kesiver.

ama'dan sonrası canımı sıkıyor ama.

Ben kendimi sana sevdiremem ya da sen beni sevemesin istesen de kalp kimi seçerse ona gider çünkü dedim emek dedi.:)

Ya kız bence hoşlanıyor boşuna paylaşmazdı öyle bişey olmasa bilmiyorum ki sadece bu durum canımı sıkıyo hani eski sevgilisini unutamaması filan değil.:S

Bak canım çocuk rahAtsız oluyosan kesiyim demiş banane demişsin. Bu senin az çok ilişkilerindeki tutumunu gösteriyo sanırım ilişkiyi prk sahiplenen biri değilsin o yüzden hep 2. Kız durumuna düşmüş olabilirsin. Bu ilişki xaten geçmiş de bundan sonrakiler için söylüyorum

evet bu olabilir yanlışı kendimden arıyorum artık bir yerlerde yanlışta yapıyorum ama yanlışımı göremiyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…