• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne şimdi??

Helal olsun diyorum işte bu konuya yapılacak en güzel yorum!! :) ayne katılıyorum. Yenisin o ailede canım öyle hassas olma öyle alıştırma. Onlar da seni bişeylere alıştırmaya çalışacaklar elbet hiç bozma duruşunu. Bende aşırı hassastım baktım olmicak bıraktım, daha ii oldu

En doğrusunu ypmışsın.. Ben şaşkınlık yaşıyorum. Aramızda sürtüşme sorun olmasın dedim ama kendimi de ezdirmem.. Telefonda yaptğının karşılığı olur tabi, tanıyorum kendimi.

Bence o kadar hassas alıştırma nasıl başlarsa öyle gider, sonra en ufak bir şeyde trip atar ve hep aramanı bekler...

Ortada kırılacak gücenecek bir durum yok sen iki kere gitmişsin üstelik...

Bazı insanların bebeleri çok kıymetli oluyor. Şehzade gibi davranıyorlar. Alt tarafı doğum günü ama insanlar düğün edasında kutluyorlar...

Ben sonunda böyle bi terbiyesizlik yapacağını bilseydim aramazdım zaten..

araman hata..insanlik edip aramissin bide dalga gecer gibi kapat diyo terbiyesiz kesinlikle bu saatden sonra yuz verme yarin birgun evlendiginde tepene cikar simdiden soylim.
o an suratina kapaticaktin hak olurdu ona! okurken bile nasil sinir oldum..

Back