Bitanem sen doktora git belki üstüne görüyosundurBat'ım 7 ekimdi öncesinde ufak bi lekelenme yaşadım aha dedim hamileyim! Dün regl olmayınca da yapıştırdım testi sonuç tombul çirkin negatif... Dedim sabaha gelir (regl başlangıçlarım sabah olmak zorunda sanki) gelmedi şaştım kaldım.
Tuvalete çıktıktan sonra peçete de açık kahverengi bi akıntı gördüm her tuvalete çıkışımda peçeteye biraz biraz bulanıyor ve yanında şeffaf akıntı da var hemde bolca anlayamadım çözemedim yabancı kaynakları da okudum ama o kadar bilgi verilmemiş siz daha önce böyle birşey yaşadınız mı?
Hamile değilsem rahmime dava açıcam ümitlendirip duruyor maymun etti seni de beni deBitanem sen doktora git belki üstüne görüyosundur
Valla gerçekten çok merak ettim ama sanki üstüne görme gibi geldi bana üstüne görme de de leke şeklinde oluyorHamile değilsem rahmime dava açıcam ümitlendirip duruyor maymun etti seni de beni de
Hiç böyle bir olay yaşamadımValla gerçekten çok merak ettim ama sanki üstüne görme gibi geldi bana üstüne görme de de leke şeklinde oluyor
Canim ben hamile kalmisim ama 1 gun boyunca adet oldum o bazen oluyot ustune görme sonra bianda kesildi bende test yapmistim 2 cizgi cikti hamileydim.. ama ben dusukle sonuclandi neyazikkiHiç böyle bir olay yaşamadım
Önceki hamileliğimde hiçbir belirti yoktu şimdi mide bulantısından mutfağa yanaşamıyorum yine önceki Bebek'te adet görmem gereken günde test yaptım baya belirgin 2. Çizgi çıktı
Korkuyorum hamileysem bu çocuk ultrasonda kendini de göstermez
En iyisi öyle yapayım teşekkürler canımCanim ben hamile kalmisim ama 1 gun boyunca adet oldum o bazen oluyot ustune görme sonra bianda kesildi bende test yapmistim 2 cizgi cikti hamileydim.. ama ben dusukle sonuclandi neyazikkisonuc olarak kan gelmesi yerlesme kani olabilir pazartesi doktora git hayrlisi olsun hakkinda ☺
Cnm insAllah hamilesindir . bana yerlesme kanamasi gibi geldii . umarim oyledir :)En iyisi öyle yapayım teşekkürler canım
Kanamam var şuan sanırım değilimCnm insAllah hamilesindir . bana yerlesme kanamasi gibi geldii . umarim oyledir :)
Hadi yaaKanamam var şuan sanırım değilim
Ben yine şok kesildi hiç birşey gelmiyorHadi yaaolur Rabbimin izniyle cnm
Canım kan mı geliyor kahverengi leke mi?Ben yine şok kesildi hiç birşey gelmiyor
Kan gibiydi ama şimdi hiçbirşey gelmiyorCanım kan mı geliyor kahverengi leke mi?
Kimyasal olabilir doktora gorun benim kimyasalda once camur gibi kahve renk geldi 3-4 saat. Adetin ilk gunu bildigin adet oldum. Ama 2 gun kesildi. Sonra leklenme oldu kanama oldu falan filan derken dusuk olduBen yine şok kesildi hiç birşey gelmiyor
Yarın gideyim en iyisi bi doktora benKimyasal olabilir doktora gorun benim kimyasalda once camur gibi kahve renk geldi 3-4 saat. Adetin ilk gunu bildigin adet oldum. Ama 2 gun kesildi. Sonra leklenme oldu kanama oldu falan filan derken dusuk oldu
Kız hala niye gitmedin yarın gitte en azından kan verirsin değerlerine bi bakarlarYarın gideyim en iyisi bi doktora ben
Kendi doktoruma gitmek istedim bugün pazar olduğundan imkanım yoktu ki arayıp yarın ben gelicem acil konuşmamız lazım belki hamileyim belki değilim dış gebelikte olabilir kimyasalda dedikten sonra sakin ol dedi ve kendisinin 1 hafta şehir dışında olduğunu söyledi! Çok bencilce(!) ben hamile kalmış olabilirim dedim kapattım. Nazım geçiyor allahtan eşimin yakın akrabası çünkü. Yarın büyük ihtimalle üzülerek özel bi hastaneye giderimKız hala niye gitmedin yarın gitte en azından kan verirsin değerlerine bi bakarlar
Merak ettim acaba gittin mi doktora hayırlı haber vericek misin allahın izniyle bize?Kendi doktoruma gitmek istedim bugün pazar olduğundan imkanım yoktu ki arayıp yarın ben gelicem acil konuşmamız lazım belki hamileyim belki değilim dış gebelikte olabilir kimyasalda dedikten sonra sakin ol dedi ve kendisinin 1 hafta şehir dışında olduğunu söyledi! Çok bencilce(!) ben hamile kalmış olabilirim dedim kapattım. Nazım geçiyor allahtan eşimin yakın akrabası çünkü. Yarın büyük ihtimalle üzülerek özel bi hastaneye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?